- Nazwa
- Kurosudifensu
- Pieczęci
- Brak
- Ranga
- B
- Dziedzina
- Ken no sutairu
- Zasięg
- Zasięg mieczy
- Dodatkowe
- Bonusy+30 siły podczas bloku i +30 szybkości podczas ciosu z obrotu
- Opis Technika dostępna tylko dla użytkowników stylu 3 mieczy, jest to jedna z defensywnych technik, umożliwiająca sprawne przejście do kontruderzenia. Użytkownik widząc nadchodzący cios (nie dźgnięcie) bronią, robi wykrok do przodu lewą nogą, prawą zostawiając do tyłu, u skręcając stopę u prawej nogi o 45 stopni w prawo. W takiej postawie zapewniającej stabilność podnosi obydwie katany w dłoniach składając je w znak X. Bronie nastawia się tak żeby w miejscu gdzie spadnie cios jedna broń blokowała, a druga ją niejako podpierała od tyłu. W ten sposób zatrzymuje się uderzenie. Potem następuje kontraktach czyli szermierz dokonuje kroku prawą (pozostając wcześniej z tyłu) nogą obracając się w bok całym ciałem. Bronie zaciśnięte w kształt podobny do X klinują broń między sobą, przez co podczas obrotu w bok pociągają broń za sobą. W tym czasie podczas obrotu wykonujemy cios mieczem w ustach w przeciwnika.
Niby stara technika, ale wyższa ranga :V
Moderator: Souei
Niby stara technika, ale wyższa ranga :V
0 x
-
- Support
Re: Niby stara technika, ale wyższa ranga :V
Dobra usunąłem starą technikę i wrzuciłem nową, mam nadzieję ze nikt się nie obrazi
Starą sobie zapisałem na dysku, do czasu spełnienia wymagań. Tylko teraz kwestia czy tą mogę robić, znaczy już jedna technikę do tego stylu przepchnąłem przez WT i nikt nie mówił że nie mogę, ale z drugiej strony to ja tego stylu koniec końców jeszcze przecież nie zbadałem.

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości