→ Z rangą można się dogadać, to nie problem.
→ Czas też może być, ale nie zawsze, bo na przykład przy trafieniu w cel muszą i tak od razu wybuchnąć:-P
Arafinwe:
→ No właśnie. Z chakry i gliny. Dokładnie tak, jak wszystkie inne twory mojego klanu. No właśnie, konkretna specyfika - i właśnie to chcę osiągnąć tą techniką, dopasować specyfikę technik do tego, co już zostało przedstawione w moim klanie. Dlatego nie rozumiem czemu piszesz, że moje wytłumaczenia nie mają prawa bytu czy też mijają się z prawdą..o.O
→ Przygotować pole? No jasne, już widzę jak nikt nie zwraca uwagi na nowe elementy otoczenia, czy dziwne zbliżanie się do niego zwierzaka podczas walki. A żeby przygotować pole, to musiałbym robić to w fabule, a potem jeszcze zaciągnąć tam ofiarę, fajnie że coś takiego zrealizuje, a nawet gdyby, to byłaby to przemyślana i długo przygotowywana pułapka, nie wiem co w tym złego, to świat brutalności i podstępu, świat ninja~
→ Mało widoczne nie oznacza niewidoczne (hmm Meisaigakure na twory xD) i każdy normalny zajmie się unikiem, gdy dziwnym trafem zaczniesię zbliżać do niego 20 wezow, zareaguje dokładnie tak samo, jak wtedy gdy zobaczy je białe..
→ I nie techniką rangi E, a techniką konkretną, ta technika ma jedynie zmienić wygląd, reszta jest przecież taka sama. A jak ranga to problem, to mówiłem, że można o tym dyskutować. >.>
→ To, że nie mają jednolitej barwy w żadnym wypadku nie oznacza, że są one niewykrywalne. To nie kameleony zmieniające barwy, tylko twór już z konkretnym, nadanym kolorem.
→ Nie próbuję nakłonić, a wytłumaczyć i dogadać, o to chyba chodzi w wt? Ale spoko, to już jedna z ostatnich moich technik, będziecie mieć spokój ode mnie. XD