Dzień Kobiet
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Re: Dzień Kobiet
O rany, jakie Saiyany~! *O* <3
Buziaki dla męskiej części forum za pamięć i organizację <3 Naprawdę miło się czyta takie rzeczy, no może pomijając ten chloroform XDDDD Co do NPC, to odpuszczę go sobie, bo Yoichi będzie musiał dokonać kolejnego mordu, a jemu już stanowczo wystarczy po tej wyprawie .__." Niech sobie chłopak odpocznie. Dzięki za PH i Ryo. Na pewno się przydadzą, żeby wzmocnić trochę mięśnie, aby w razie czego obić natrętowi szczękę <3
To ja teraz ściskam was bardzo mocno i czekam na te klaty kappa
Buziaki dla męskiej części forum za pamięć i organizację <3 Naprawdę miło się czyta takie rzeczy, no może pomijając ten chloroform XDDDD Co do NPC, to odpuszczę go sobie, bo Yoichi będzie musiał dokonać kolejnego mordu, a jemu już stanowczo wystarczy po tej wyprawie .__." Niech sobie chłopak odpocznie. Dzięki za PH i Ryo. Na pewno się przydadzą, żeby wzmocnić trochę mięśnie, aby w razie czego obić natrętowi szczękę <3
To ja teraz ściskam was bardzo mocno i czekam na te klaty kappa
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=3 ... 4864#p4864
Wszystkiego najlepszego dziewczyny i żebyście rozjaśniały każdy dzień swoim uśmiechem.

0 x
- Nikusui
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
- Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=283
- Multikonta: Sayuri
Dziękuje bardzo Panom za pamięć! <3 Mam nadzieję, że tych obiadów i kolacji będzie jednak więcej niż od czasu do czasu. 
Kwiaty, npc... Nikusui chyba już wystarczy. Już ma gdzieś jednego niby niegroźnego fana, a po ostatnich przejściach nie w głowie jej podobne rzeczy.
Zabieram zatem PH i pieniążki, na pewno się przyda. ;>
Jeszce raz dziękuję! Buziaki dla Panów. :* <3

Kwiaty, npc... Nikusui chyba już wystarczy. Już ma gdzieś jednego niby niegroźnego fana, a po ostatnich przejściach nie w głowie jej podobne rzeczy.

Jeszce raz dziękuję! Buziaki dla Panów. :* <3
0 x

"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Wszystkiego najlepszego piękne Panie. Dołączam się do Pokaż Klatę Challange (bez nici):

0 x
Em, generalnie rzecz ujmując, moja postać jest trapem, więc pokazanie gołej klaty mogłoby się skończyć dla mnie banem kappa.
Musicie się więc, Drogie Panie, zadowolić jeno życzeniami
. Wszystkiego najlepszego ^^.
Musicie się więc, Drogie Panie, zadowolić jeno życzeniami

0 x
Wszystkiego najlepszego.
Ustawiam plecki, bo przecież nie tylko klata się liczy.
Ustawiam plecki, bo przecież nie tylko klata się liczy.
0 x
Bardzo dziękuję mężczyznom za pamięć
Jesteście pierwszymi którzy złożyli życzenia. W każdym razie z wielką chęcią odbieram nagrody... szczególnie że za niedługo event a ja mam jak na razie prawie zerowe szansę na przeżycie *~* Co do npc również muszę odpuścić, ale aktualnie czasu zbytnio ni mam -_-
Jednak jeszcze raz dziękuję za miły podarunek, życzenia... No i te klaty :P

Jednak jeszcze raz dziękuję za miły podarunek, życzenia... No i te klaty :P
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości