Dzień Kobiet

Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Dzień Kobiet

Post autor: Vulpie »

0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Re: Dzień Kobiet

Post autor: Reika »

O rany, jakie Saiyany~! *O* <3

Buziaki dla męskiej części forum za pamięć i organizację <3 Naprawdę miło się czyta takie rzeczy, no może pomijając ten chloroform XDDDD Co do NPC, to odpuszczę go sobie, bo Yoichi będzie musiał dokonać kolejnego mordu, a jemu już stanowczo wystarczy po tej wyprawie .__." Niech sobie chłopak odpocznie. Dzięki za PH i Ryo. Na pewno się przydadzą, żeby wzmocnić trochę mięśnie, aby w razie czego obić natrętowi szczękę <3

To ja teraz ściskam was bardzo mocno i czekam na te klaty kappa
0 x
Ban

Post autor: Ban »

Wszystkiego najlepszego dziewczyny :D kappa
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Najleprzego dziewczyny i byście były obsypane kwiatam :v

Obrazek
0 x
Hoshigaki Seiki

Post autor: Hoshigaki Seiki »

Prosto z siłki, zero fotoszopa!
Patrzcie i mdlejcie z zachwytu!
Obrazek
0 x
Shiro

Post autor: Shiro »

Wszystkiego najlepszego dziewczyny i żebyście rozjaśniały każdy dzień swoim uśmiechem.

Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Dziękuje bardzo Panom za pamięć! <3 Mam nadzieję, że tych obiadów i kolacji będzie jednak więcej niż od czasu do czasu. :D
Kwiaty, npc... Nikusui chyba już wystarczy. Już ma gdzieś jednego niby niegroźnego fana, a po ostatnich przejściach nie w głowie jej podobne rzeczy. ;) Zabieram zatem PH i pieniążki, na pewno się przyda. ;>

Jeszce raz dziękuję! Buziaki dla Panów. :* <3
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Murai

Post autor: Murai »

Wszystkiego najlepszego piękne Panie. Dołączam się do Pokaż Klatę Challange (bez nici):
Obrazek
0 x
Meido

Post autor: Meido »

Em, generalnie rzecz ujmując, moja postać jest trapem, więc pokazanie gołej klaty mogłoby się skończyć dla mnie banem kappa.

Musicie się więc, Drogie Panie, zadowolić jeno życzeniami :). Wszystkiego najlepszego ^^.
0 x
Gyo

Post autor: Gyo »

Wszystkiego najlepszego.
Ustawiam plecki, bo przecież nie tylko klata się liczy.
0 x
Ayako

Post autor: Ayako »

Bardzo dziękuję mężczyznom za pamięć :) Jesteście pierwszymi którzy złożyli życzenia. W każdym razie z wielką chęcią odbieram nagrody... szczególnie że za niedługo event a ja mam jak na razie prawie zerowe szansę na przeżycie *~* Co do npc również muszę odpuścić, ale aktualnie czasu zbytnio ni mam -_-

Jednak jeszcze raz dziękuję za miły podarunek, życzenia... No i te klaty :P
0 x
Shinji

Post autor: Shinji »

Wszystkiego najlepsze drogie panie! Avek z klatą już wleciał <ninja>
0 x
Kyoto

Post autor: Kyoto »

Wszystkiego najlepszego wszystkim forumowym sarenkom :x
0 x
Saika

Post autor: Saika »

Dziękuję bardzo za życzenia i za podarunek :)
0 x
Ban

Post autor: Ban »

Specjalnie dla wszystkich kobiet Yosiek bez podkoszulki kappa
Obrazek
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości