Technika

Moderator: Souei

Support nr 6
Support

Re: Technika

Post autor: Support nr 6 »

Ukryty tekst
0 x
Chuichi

Post autor: Chuichi »

Kulka obojętna. Czekam na argumenty Mairi i zastanowię się nad akceptem.
0 x
Mairi

Post autor: Mairi »

Jeżeli w trakcie tworzenia będę w środku to nie wyjde z bariery, a jeżeli nie to nie... Wogóle nie myślałam o tej technice jako więzieniu, ale dobry pomysł xDD Zresztą taka bariera to sporo chakry bierze i musiała bym mieć naprawdę mocne kukły i sporo szczęścia żeby w trakcie walki nic mnie nie trafiło i wogóle(kiedy ta bariera będzie powstawać). Co do kulki na szczycie to zmienione, wychodzi na to że będę musiała jakiś stojak zrobić... Chyba że promienie z pozostałych kul utrzymują te na górze i ta nie spada, w momencie braku chakry ona upada i koniec...
0 x
Mairi

Jeszcze się wypowiem. Jeśli by chodziło o te klatkę to przeciwnik musiał by być unieruchomiony, ponieważ wszystkie kule znajdują się w środku, nie na zewnątrz. Nawet jeśli by znalazły się na zewnątrz to równie dobrze w trakcie walki ktoś je zniczy i tarczy nie ma, dodatkowo tracę kule...
0 x
Hoshigaki Seiki

Post autor: Hoshigaki Seiki »

Dla mnie przenikanie nici nie jest możliwe, więc dalej jestem na nie. Kwestia tych kul jest dla mnie ok.
0 x
Chuichi

Ding. Jestem zdolny przystać na przenikanie żyłek, jeśli wtedy wytrzymałość części bariery (przez którą żyłki przenikają) jest niższa. Z takimi nerfami nadal masz czołg, który strzela.
0 x
Mairi

No bo jest słabsza w miejscu przenikania. To teraz już nie wiem jak jest z tymi akceptami. Czekam na wypowiedzi Wszystkich. Kto na tak, kto na nie...
0 x
Chuichi

Murai/Musaru pisał Ci o tym, że w takim wypadku cała część bariery będzie słabsza, a nie tylko miejsca, przez które ta żyłka przenika. Żeby zobaczyć kto dał akcepta, a kto nie, wystarczy prześledzić temat. Łap:
  • Mus - jeszcze jedna kulka + to, co napisałem wyżej.
  • Ja - czwarta kulka obojętne + to, co wyżej.
  • Kamiru - czwarta kulka obojętna + brak możliwości przepuszczenia żyłek przez barierę
  • Seiki - kulki okej + przepuszczanie żyłek przez barierę niet
  • Ichi - ???
  • Ava - ??? Tydzień bez odzewu. Nieładnie. kappa
Poprawiłem uhide ~ Seiki
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Mairi

Obniżyłam w opisie defensywe całej ściany w której są luki przez które przechodzą żyłki. Może być teraz?
0 x
Chuichi

Dla mnie tak. Próbuj przekonać teraz tych, którzy byli za brakiem możliwości korzystania z żyłek, bo ich chyba obniżenie obrony jednej ściany bariery nie przekonywało. :P
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Ukryty tekst
0 x
Hoshigaki Seiki

Post autor: Hoshigaki Seiki »

Co to za bariera, przez którą coś przechodzi? W m&a były dwa rodzaje barier o ile dobrze pamiętam
- bariery, które nie przepuszczały niczego czyli do defensywy
- bariery, które przepuszczały wszystko, ale informowały użytkownika że ktoś wkroczył w zasięg itp. np. bariera wokół Konohy

Ta technika powinna należeć do tych pierwszych barier, a co za tym idzie powinna po prostu być mądrze wykorzystywana. W aktualnej wersji użytkownik zarzuca barierę i jest nietykalny a kukłami i tak może swobodnie sterować. Jak dla mnie rak :<
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości