Technika
Moderator: Souei
-
- Support
Re: Technika
Jeżeli w trakcie tworzenia będę w środku to nie wyjde z bariery, a jeżeli nie to nie... Wogóle nie myślałam o tej technice jako więzieniu, ale dobry pomysł xDD Zresztą taka bariera to sporo chakry bierze i musiała bym mieć naprawdę mocne kukły i sporo szczęścia żeby w trakcie walki nic mnie nie trafiło i wogóle(kiedy ta bariera będzie powstawać). Co do kulki na szczycie to zmienione, wychodzi na to że będę musiała jakiś stojak zrobić... Chyba że promienie z pozostałych kul utrzymują te na górze i ta nie spada, w momencie braku chakry ona upada i koniec...
0 x
Jeszcze się wypowiem. Jeśli by chodziło o te klatkę to przeciwnik musiał by być unieruchomiony, ponieważ wszystkie kule znajdują się w środku, nie na zewnątrz. Nawet jeśli by znalazły się na zewnątrz to równie dobrze w trakcie walki ktoś je zniczy i tarczy nie ma, dodatkowo tracę kule...
0 x
Dla mnie przenikanie nici nie jest możliwe, więc dalej jestem na nie. Kwestia tych kul jest dla mnie ok.
0 x
Ding. Jestem zdolny przystać na przenikanie żyłek, jeśli wtedy wytrzymałość części bariery (przez którą żyłki przenikają) jest niższa. Z takimi nerfami nadal masz czołg, który strzela.
0 x
No bo jest słabsza w miejscu przenikania. To teraz już nie wiem jak jest z tymi akceptami. Czekam na wypowiedzi Wszystkich. Kto na tak, kto na nie...
0 x
Murai/Musaru pisał Ci o tym, że w takim wypadku cała część bariery będzie słabsza, a nie tylko miejsca, przez które ta żyłka przenika. Żeby zobaczyć kto dał akcepta, a kto nie, wystarczy prześledzić temat. Łap:
Poprawiłem uhide ~ Seiki- Mus - jeszcze jedna kulka + to, co napisałem wyżej.
- Ja - czwarta kulka obojętne + to, co wyżej.
- Kamiru - czwarta kulka obojętna + brak możliwości przepuszczenia żyłek przez barierę
- Seiki - kulki okej + przepuszczanie żyłek przez barierę niet
- Ichi - ???
- Ava - ??? Tydzień bez odzewu. Nieładnie. kappa
0 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Obniżyłam w opisie defensywe całej ściany w której są luki przez które przechodzą żyłki. Może być teraz?
0 x
Dla mnie tak. Próbuj przekonać teraz tych, którzy byli za brakiem możliwości korzystania z żyłek, bo ich chyba obniżenie obrony jednej ściany bariery nie przekonywało. :P
0 x
-
- Support
Co to za bariera, przez którą coś przechodzi? W m&a były dwa rodzaje barier o ile dobrze pamiętam
- bariery, które nie przepuszczały niczego czyli do defensywy
- bariery, które przepuszczały wszystko, ale informowały użytkownika że ktoś wkroczył w zasięg itp. np. bariera wokół Konohy
Ta technika powinna należeć do tych pierwszych barier, a co za tym idzie powinna po prostu być mądrze wykorzystywana. W aktualnej wersji użytkownik zarzuca barierę i jest nietykalny a kukłami i tak może swobodnie sterować. Jak dla mnie rak :<
- bariery, które nie przepuszczały niczego czyli do defensywy
- bariery, które przepuszczały wszystko, ale informowały użytkownika że ktoś wkroczył w zasięg itp. np. bariera wokół Konohy
Ta technika powinna należeć do tych pierwszych barier, a co za tym idzie powinna po prostu być mądrze wykorzystywana. W aktualnej wersji użytkownik zarzuca barierę i jest nietykalny a kukłami i tak może swobodnie sterować. Jak dla mnie rak :<
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości