1. Czy zwoje, które odpieczętowałeś nadają się do użytku? Chodzi mi tutaj dokładnie czy można pieczętować przedmioty czy wodę czy cokolwiek w zwoju, którego odpieczętowaliśmy. Ogólnie to oglądałam Naruto, ale nigdy czegoś takiego nie widziałam, stąd moje pytanie.
2. Czy woda zapieczętowana w wodzie jest małym zbiornikiem czy średnim?
3. W technice:

- Nazwa
- Suiton: Mizukiri no Yaiba
- Koszt
- E: 25% | D: 20% | C: 10% | B: 7% | A: 5% | S: 3% | S+: 3%
- Dodatkowe
- Dowolna powierzchnia wody
- Opis Tym razem coś dla szermierzy korzystających z Uwolnienia Wody. Poprzez przyłożenie dłoni do wody, użytkownik może z niej wyciągnąć spore, dobrze ukształtowane ostrze miecza utworzonego z nam wiadomej cieczy. Broń ta jest dosyć wytrzymała i dostatecznie ostra, by pozwolić użytkownikowi na ścięcie młodego drzewka, lecz w zamian łatwo ją uszkodzić za pomocą technik Dotonu - a zetknięcie go z narzędziem naładowanym Raitonem również nie jest dobrym pomysłem.
Możemy w niej tworzyć ostrze, ale czy dałoby się również z tego stworzyć dzidę albo coś w tym stylu? Czy trzeba by to było dodać do własnych technik.
4. Czy da się w jakiś sposób zdobyć metal do broni? A nawet jeśli to czy dałoby się go włożyć do na przykład kija jako dzida, patyka jako strzały itp?
5. Czy wykonując misję wysokiej rangi typu A czy S, albo w fabule lub na wyprawie, da się zdobyć truciznę, którą potem można zastosować?