Gala Letnia

Shinji

Re: Gala Letnia

Post autor: Shinji »

1. Tytuł Miss Lata - Harumi, kto jej nie pożąda?

2. Tytuł Mistera Lata - Ichirou, najpiękniejszy <3

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Hikari, w sumie czyta posty już w pociągu i ma duszę spamera

4. Tytuł Łamagi Lata - Narubi, za akcję na evencie

5. Letni Podrywacz - Yoichi, jego teksty to mistrzostwo. Nie ma tu nic do dodania

6. Mocarz - Murai, boję się o swoje serduszko :<<<<

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Harumi, lubię takie flirciary ( ͡° ͜ʖ ͡°)

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Hikari, miał okazję na świntuszenie, ale nie skorzystał bo postać

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Nikusui, jakoś tak mi się nasuwa od razu do głowy

10. Pisarz Lata - Ichirou, w sumie za ten cały cyrk z duszeniem Harumi oprócz tego jego posty jakoś same się czytają

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Shiroe, wystarczy mieć oczy by to widzieć

12. Hardkor Maruda - Reika, shitstormy na SB wiadomo.

13. Nieogar - Hakai, cały ten cyrk z Hoshigaki pokazał jasno do kogo należy ten tytuł.

14. Najlepszy Game Master - Natsume, jakoś tak od razu nasuwa mi się do głowy. Prowadzi misje raz na ruski rok.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Ayato, wbić komuś kunai w oko by zobaczyć jak to wygląda? Coś do dodania?

16. Złoty Leniwiec - Ayato, jednym słowem odwiedzi dział zwany WT raz na ruski rok, a pisanie posta to dla niego męka pańska mimo, że jest na foro niemal 24/7.

17. Złoty Pracuś - Hikari, tutaj mocny kandydatem był jeszcze Musek, ale stwierdziłem, że zapierdala u fabularów i technicznych to się mu należy

18. Śmieszek - Murai, tutaj w sumie cała administracja to jeden wielki śmieszek, ale zdecydowałem się w końcu na Musa.

19. Zmartwychwstały - Mei, pojawia się i znika zupełnie jak osoba o pewnym zabarwieniu skóry

20. Murarz - Yoichi, oprócz niego rozważałem jeszcze Natsu i Nibui'a, ale zdecydowała systematyczność.
0 x
Ayato

Post autor: Ayato »

To nie serduszko, on pokazuje jak będzie dusił!
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

Ukryty tekst
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Kana Yuki

Post autor: Kana Yuki »

2. Tytuł Mistera Lata - Ichirou - każdy jego av jest coraz piękniejszy, bardzo dobrze odgrywa swoje posty i udziela się na czacie.

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Murai - chyba nie muszę się tłumaczyć :) Murai bardzo udziela się w życie forum.

6. Mocarz - Natsu - te tygrysy przerażają

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Ichirou - chyba nie muszę się tłumaczyć <3

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Hikari - dobroduszny admin (na urlopie), na którego zawsze można liczyć ;) jest małym światełkiem forum

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Ayato - przeraża mnie jego historia. Dość nietypowa. No błagam - Akimichi z anoreksją? To z pewnością specyficzna osóbka.

17. Złoty Pracuś Murai- chyba obejdzie się bez komentarza :)

18. Śmieszek - i ten jego głos. Zabawne żarciki i cytaty zawsze umilają rozmowę na sb i ts.

20. Murarz - Nibui zdecydowanie
0 x
Gyo

Post autor: Gyo »

1. Tytuł Miss Lata - a dam tutaj Reicie

2. Tytuł Mistera Lata - Natsu

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Ayato

4. Tytuł Łamagi Letniej - Hakai kappa

5. Letni Podrywacz - Yoichi

6. Mocarz - Murai? :c

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Nikusuii! <3

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Ichirou, bo tak

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Meiciaa

10. Pisarz Lata - Nibui

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Yoichi, bo od roku nie mogę napatrzeć się na jego sygnaturkę XD

12. Hardkor Maruda - Hakaii

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Hakai

17. Złoty Pracuś - Dam sobie Muraia, bo czemu nie kappa

18. Śmieszek - Yoichi

19. Zmartwychwstały - Shirokaze </3

20. Murarz - Nibui
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

1. Tytuł Miss Lata - Dla mnie miss jest tylko jedna. Mei

2. Tytuł Mistera Lata - Nie wiem. chyba nie musze głosować wszędzie.

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Ayato. Serio widze go cały czas. Po nocach i rano. Ayato

4. Tytuł Łamagi Lata - Można głosować na siebie? nie? ehh no to HARUMI XDDDDDDDDDDDD

5. Letni Podrywacz - prawdziwym męskim dzikiem ruchaczem jest ichirou

6. Mocarz - Better nerf murai

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Mei jest kozakiem moim

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - em.. Nie wiem. nie wczytywalem sie

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - JAJESTEM DUSZKIEM!ALE WY TEGO NIE WIDZICIE!!!!!!! NO ja tak nie moge no ja już nie moooooge!

10. Pisarz Lata - Natsume pisze opowiadania jak ćpa z tygryskami to niech ma

11. Najlepsza sygnatura/avatar -

12. Hardkor Maruda - Marudzi to kan

13. Nieogar - nie ogarnia to exodia

14. Najlepszy Game Master - Nie wiem. Nie mialem wiele misji

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - nie wiem

16. Złoty Leniwiec - Natsu... czkam na klapcepta organizacji dosc dlugo

17. Złoty Pracuś - av

18. Śmieszek - Gyo w wt

19. Zmartwychwstały - sekki

20. Murarz -natsume juz mowilem
0 x
Sarutobi Kazumi

Post autor: Sarutobi Kazumi »

1. Tytuł Miss Lata - Ichirou. Bo dusi.

2. Tytuł Mistera Lata - Ichirou! No bo jakże inaczej? Idealne piękno, harmonia i ucieleśnienie dobroci. No nie duś już ;--;

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Ayato. Zawsze i wszędzie jest. Rano, wieczór, w południe, na tsie też prawie zawsze się go znajdzie. Jego przywiązanie do SW budzi podziw jak i przerażenie zarazem. Po prostu czapki z głów, wof wof.

4. Tytuł Łamagi Lata - Narubi - bo się na evencie wyjechał, choć w planach Kana było przeżycie wszystkich xDDD

5. Letni Podrywacz - Harumi? Choć jej działania niekoniecznie są podrywem, to dla wielu tak właśnie wyglądają. No i czas odebrać laur Yoichiemu, zostaje pantoflarzem ~

6. Mocarz - Natsume. Jednogłośnie i bezapelacyjnie. Dobrze wiem, jak OP żywiołem jest hyoton, a ilość wt, ph (oraz niedawno zdobyty pakt z tygrysami) tworzą z zimnego szermierza szefa dzielni. Na jego widok wrogom miękną kolana a kobietom... Nieważne.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - nie mam pojęcia ;-; Każda kunoichi na forum wyróżnia się własną, indywidualną cechą Inu to wariatka, Harumi udaje pewną siebie itd itd. Głos pusty ~

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - A bo ja wiem? Natsume chyba, zwłaszcza po jego zmianie poglądów na wyprawie. Po prostu jedno wielkie wof patrząc na całokształt. Niby wszystko proste, ale grać kimś takim i nie zrobić czegoś "bo tak jest mi wygodniej"... Szacun.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Ayato/Reika bo zawsze doradzą na sb / gg - cierpliwość i chęć niesienia pomocy silna w nich jest.

10. Pisarz Lata - meh, nie śledziłem aż tak dobrze fabuł więc mogę jedynie dać głos na pewniaki - Reika/Yoichi/Natsume i kilku innych "doświadczonych" graczy. Nikt mi się w pamięci nie zapisał stety.

11. Najlepsza sygnatura/avatar
  • Dla Kunoichi - Harumi - ładna kompozycja i prostota ale nie bida bijąca z grafik.

Dla Shinobi - Yuusha z poprzednim avatarem był epicki, na teraz oddaję głos Nibuiowi. Miszcz miecza zawsze trzyma dobry poziom grafik, a uszka i ogon to oznaki prawdziwej samczości ;v
12. Hardkor Maruda - Nie wiem no ;-; Nikt się jakoś tak wybitnie w oczy nie rzucał. Hakai co prawda sporo pomysłów wrzucał, ale nie nazwałbym go marudą xD

13. Nieogar - Iwaru. Bo event. xD

14. Najlepszy Game Master - A tu nie wiem, od dawna misji mi nikt nie prowadził (najpewniej Yoichi xD).

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Yato. Dziadek z siłą doko i całym życiem pełnym wzlotów i upadków. Tak samo Narubi ze swoimi gastrycznymi przygodami zasługuje na wzmiankę xD

16. Złoty Leniwiec - Mei! XD Biedny Tsu miesiącami na nią czekał, panna z zimnym sercem.

17. Złoty Pracuś - Wszyscy admini! Ano tak, nie da się tego tytułu dać konkretnej osobie, bo każdy z głównych modów i adminów odwala kawał dobrej roboty. Reworki, eventy, misje, akceptowanie kp i ogarnianie wszystkich innych ważnych, choć nie zawsze zauważone przez innych ~ Z drugiej strony warto by dać ten tytuł komuś spoza kręgu władzy, którzy chcąc nie chcą wykonywać swoją pracę muszą.

18. Śmieszek - No bezapelacyjnie Nibui, Ichirou i Yoichi. Cała trójka zawsze chętna do śmieszkowania ze wszystkimi i wszystkich. Aż chce się dać kappe kappa

19. Zmartwychwstały - nikt nie zaliczył chyba wielkiego powrotu (na siebie nie mogę a Yoshi nie gra aktywnie póki co).

20. Murarz - Ray dający 40 linijek na misji D? Bo może?
0 x
Narubi

Post autor: Narubi »

1. Tytuł Miss Lata - Reika, po prostu ... ma cudne avki :3. Zwłaszcza ten. Do tego ... jest niesamowicie dojrzała, a ja lubię dojrzałe kobiety kappa. Z 10 razy próbowałem Ją podrywać i nie wyszło :(.

2. Tytuł Mistera Lata - Shinji, to samo co przy Reice. Po prostu ze wszystkich męskich avatarów avy Avy (kappa) podobają mi się najbardziej. Ma chłopak gust :).

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Ichirou, no ... po prostu. Często go widuję. Z tego co kojarzę (mogę się mylić) jest jedną z niewielu osób, które wchodzą na forum w godzinach porannych.

4. Tytuł Łamagi Lata - Hikari, bo on pewnie zagłosuje na mnie więc niech ma za swoje, hehe. Ciekawe kto tu będzie łamagą kappa. Atak odwetowy. To tego Hikari mówi już jak Yoda kappa.

5. Letni Podrywacz - No i znowu Hikari. Nie śledzę fabuł innych graczy, ale podobno Yuuhi go trzymała za siusiaka, więc mu się należy kappa.

6. Mocarz - Moim zdaniem Shigeru. Nie wiem czy ktokolwiek uzbierał tyle PH co on. Nie żebym coś o tym wiedział kappa.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Nikusui. Jak jeszcze Iwaru żyła to fabuła z Nikusui to jedna z najlepszych fabuł, które przeżyłem. Cudownie odgrywała "starszą siostrę" i mentorkę.

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Yoshimitsu. Za to co pokazał na misji i za to co pokazał na fabułach (tak, jego fabuły trochę śledziłem). Odgrywa swą postać na 100% poprawnie.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Satoshi. Pogadałem sobie z Nią trochę na PW i bardzo, bardzo sympatyczna osoba ( ͡° ͜ʖ ͡°). Myślałem, żeby ten tytuł przyznać Mei, bo Mei też jest sympatyczna, ale Mei już ma ten tytuł, więc Satoshi :).

10. Pisarz Lata - Nikusui. Po prostu. Tak mi podpowiada serce <3.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Kazumi. Zawsze daje cudowne podpisy do swoich postów, ma mega avatar i piękną sygnaturkę :).

12. Hardkor Maruda - Nibui. Tak jakoś kappa.

13. Nieogar -

14. Najlepszy Game Master - Yoshimitsu. Za misję, w której stworzył dla mnie osobnego NPCeta - Itori-sensei, dzięki czemu nie tylko dał mi "darmowe" PH, ale także rozwinął fabularnie moją postać. Zagłosowałbym na Hikariego, gdyby Iwaru przeżyła event, ale tak to Yoshimitsu kappa.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Hoshigaki Seiki. Nie dość, że to ryboludź, to jeszcze filecik. Jedyny w swoim rodzaju. Po prostu Seiki to Seiki <3.

16. Złoty Leniwiec - Yoshimitsu, bo się ostatnio opuścił w odpisach kappa. Strasznie długo na niego czekam :(.

17. Złoty Pracuś - Murai aka Exodia. Co tu dużo mówić? Osoba bezpośrednio odpowiedzialna za reworki i inne takie.

18. Śmieszek - Nie wiem? Yuuhi? Naprawdę nie potrafię wskazać kogoś wybitnie śmiesznego, więc niech Yuuhi też ma coś ode mnie. Mam nadzieję, że ją zadowoliłem ( ͡° ͜ʖ ͡°).

19. Zmartwychwstały - Nie wiem? Jedyną postacią, która pasuje mi do tej kategorii jest Kazumi aka Kamiru. Podobno poświęcił przepotężną postać i zrobił sobie słabszą. Czy można to podpiąć?

20. Murarz - Satoshi. Zaimponowała mi długością swoich postów w misji, którą Jej prowadzę. Chociaż to jest tylko misja rangi D i mogłaby pisać posty "na odwal się", żeby tylko było ... Ona naprawdę ma je fajne :).
PS: Uważam się za osobę, która nie potrafi argumentować takich rzeczy i która plecie co jej ślina na język przyniesie, więc proszę patrzyć na moje typy z przymrużeniem oka.
0 x
Saito

Post autor: Saito »

Najlepsza sygnatura/avatar = Kan
Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Hikari [Groził mi molestowaniem, więc głosuję]
Tytuł Dobrego Duszka Forum - Hikari [To samo co wyżej, tylko gorzej]
0 x
Marusa

Post autor: Marusa »

kategoria numer 3. Nominacja Ayato. Jeśli miałoby się szukać paradoksu na forum, to byłoby to zdaniem nie ma Ayato :D
kategoria numer 9. Nominuję Exodia aka Murai aka Mus oraz Venus aka Nikusui. Exodia dużo pomagał w sprawie technicznych, a Venus, jako miła pani zza lady do sprawdzania xD
I na razie to wszystko gdzie jestem w stanie zagłosować, bo za krótko jestem na forum.
0 x
Mei

Post autor: Mei »

1. Tytuł Miss Lata - Ichirou, takiej kobiety jeszcze nie widziałam!

2. Tytuł Mistera Lata- Nibui, przynajmniej nie jest dziewczyną o/

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Ayato, booooo jest wszędzie na sb kappa

4. Tytuł Łamagi Lata - Iwaru, takiej łamagi jeszcze nie widziałam #przypau

5. Letni Podrywacz - Kan >.> Ma wszystkie laski i je odrzuca!

6. Mocarz - Natsume, Yuki so strong

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Kazumi, mam słabość do Jashinistów ;_;

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Ichi, to za tą ostatnią akcję z Haru

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Kan, to taki radosny admin

10. Pisarz Lata - Yoichi, ma śliczne postałki. Jestem jego fanką, ale Ciii.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Nibui, mrrr ta sygna. Chyba każdy na jej widok chce mruczeć z radości ;>

12. Hardkor Maruda - Murai, większej porcji marudzenia jak od niego jeszcze nie dostałam

13. Nieogar - Narubi, błagam zabierzcie go z sb x.x

14. Najlepszy Game Master - Natsu, człowiek ma potencjał kappa

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Inoue, niby zwykła dziewczyna, ale jednak..

16. Złoty Leniwiec - Ayato, opierdziela się leniuch jeden >.>

17.Złoty Pracuś - Murai, ładnie zapierdziela przy biurku c:

18. Śmieszek - Avarice, śmieszki w wt. Memy w postach latają @.@

19. Zmartwychwstały - Hakai, nie było go i wrócił... Jak ja!

20. Murarz - Yoichi, ma piękne, długie strony <3
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Inoue

Post autor: Inoue »

1. Tytuł Miss Lata - Ichirou

2. Tytuł Mistera Lata - Natsume

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Ayato

4. Tytuł Łamagi Lata - Musaru

5. Letni Podrywacz - Yoichi

6. Mocarz - Shigeru

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Narubi lol XD

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Yoshimitsu

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Mei zawsze

10. Pisarz Lata - Natsume

11. Najlepsza sygnatura/avatar - -

12. Hardkor Maruda -

13. Nieogar - -

14. Najlepszy Game Master - Natsume

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Yoshimitsu

16. Złoty Leniwiec - -

17. Złoty Pracuś - -

18. Śmieszek - Yoichi

19. Zmartwychwstały - Ryūji

20. Murarz - Reika
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości