2. Tytuł Mistera Lata - Ichirou, najpiękniejszy <3
3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Hikari, w sumie czyta posty już w pociągu i ma duszę spamera
4. Tytuł Łamagi Lata - Narubi, za akcję na evencie
5. Letni Podrywacz - Yoichi, jego teksty to mistrzostwo. Nie ma tu nic do dodania
6. Mocarz - Murai, boję się o swoje serduszko :<<<<
7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Harumi, lubię takie flirciary ( ͡° ͜ʖ ͡°)
8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Hikari, miał okazję na świntuszenie, ale nie skorzystał bo postać
9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Nikusui, jakoś tak mi się nasuwa od razu do głowy
10. Pisarz Lata - Ichirou, w sumie za ten cały cyrk z duszeniem Harumi oprócz tego jego posty jakoś same się czytają
11. Najlepsza sygnatura/avatar - Shiroe, wystarczy mieć oczy by to widzieć
12. Hardkor Maruda - Reika, shitstormy na SB wiadomo.
13. Nieogar - Hakai, cały ten cyrk z Hoshigaki pokazał jasno do kogo należy ten tytuł.
14. Najlepszy Game Master - Natsume, jakoś tak od razu nasuwa mi się do głowy. Prowadzi misje raz na ruski rok.
15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Ayato, wbić komuś kunai w oko by zobaczyć jak to wygląda? Coś do dodania?
16. Złoty Leniwiec - Ayato, jednym słowem odwiedzi dział zwany WT raz na ruski rok, a pisanie posta to dla niego męka pańska mimo, że jest na foro niemal 24/7.
17. Złoty Pracuś - Hikari, tutaj mocny kandydatem był jeszcze Musek, ale stwierdziłem, że zapierdala u fabularów i technicznych to się mu należy
18. Śmieszek - Murai, tutaj w sumie cała administracja to jeden wielki śmieszek, ale zdecydowałem się w końcu na Musa.
19. Zmartwychwstały - Mei, pojawia się i znika zupełnie jak osoba o pewnym zabarwieniu skóry
20. Murarz - Yoichi, oprócz niego rozważałem jeszcze Natsu i Nibui'a, ale zdecydowała systematyczność.