Pytanie me!
Pytanie me!
Yo.
Pierwsze pytanie. Otóż klany żywiołowe mają coś takiego, jak ogólny opis tego, co mogą stworzyć na danej randze. To jest jasne. Ale jak liczy się wytrzymałość owych tworów? W opisie jest tylko "Kontrola Chakry + Siła".
A jak połączyć siłę od 1 do 241+ z KC od E do S+ ?
Pierwsze pytanie. Otóż klany żywiołowe mają coś takiego, jak ogólny opis tego, co mogą stworzyć na danej randze. To jest jasne. Ale jak liczy się wytrzymałość owych tworów? W opisie jest tylko "Kontrola Chakry + Siła".
A jak połączyć siłę od 1 do 241+ z KC od E do S+ ?
0 x
Re: Pytanie me!
Chyba jeszcze nie zmienili do nowego systemu, kiedyś kontrola też była punktowa.
0 x
Dziękuję ~
Nowe pytania!... Albo pytanie.
1. Samurajowie zaczynają z Battodo + jedną z trzech szkół (Ryu, Kame, Taka). Czyli ma bonusy z obu styli?
2. Gracz rozwinął taijutsu i kenjutsu. Otrzymuje chanbare i goken. Ponownie, bonusy łączą się?
Nowe pytania!... Albo pytanie.
1. Samurajowie zaczynają z Battodo + jedną z trzech szkół (Ryu, Kame, Taka). Czyli ma bonusy z obu styli?
2. Gracz rozwinął taijutsu i kenjutsu. Otrzymuje chanbare i goken. Ponownie, bonusy łączą się?
0 x
<najdziwniejsze pytanie ever>
Czy mój lód się topi? I jak szybko, w takich naturalnych warunkach?
Czy mój lód się topi? I jak szybko, w takich naturalnych warunkach?
0 x
Topi, chyba, że to ten podtrzymywany co turę jak lustra, to nie mają jak, bo stale są naprawiane. Zwykły zależy od sędziego, ale zdecydowanie dłużej niż zwykły lód raczej~
0 x
Wiem, że to troszku "prywatny" temat, ale nie chce robić specjalnie oddzielnego (szkoda bałaganu), by krótką kwestię wyjaśnić.
Samurajowie nie mają szkoły na dzień dobry, tylko battodo prawda?... A skoro o szkołach mowa, kiedy się pojawią?
Samurajowie nie mają szkoły na dzień dobry, tylko battodo prawda?... A skoro o szkołach mowa, kiedy się pojawią?
0 x
Już niedługo, jutro albo pojutrze 

0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Według opisu:
Czyli, na start możemy wybrać jedną szkołę, ale nie jest to konieczne i można zrobić to w trakcie rozgrywki skoro ktoś chce fabularnie sobie pograć. Zatem bonusy według tego sumują się.
Czyli, na start możemy wybrać jedną szkołę, ale nie jest to konieczne i można zrobić to w trakcie rozgrywki skoro ktoś chce fabularnie sobie pograć. Zatem bonusy według tego sumują się.
0 x
Za wypożyczenie tematu 3,50 się należy. kappa
Czas na puszystych!
1. Profity z pigułek klanu Akimichi się sumują? Wątpię, ale wolę mieć pewność.
2. Kiedy taki grubasek stanie się wielkości bijuu/Gedo Mezo etc. to czy cały ekwipunek rośnie wraz z nim? Np. taki wachlarz staje się wielości wioski (nie takiej ukrytej, a po prostu wioski)?
Czas na puszystych!
1. Profity z pigułek klanu Akimichi się sumują? Wątpię, ale wolę mieć pewność.
2. Kiedy taki grubasek stanie się wielkości bijuu/Gedo Mezo etc. to czy cały ekwipunek rośnie wraz z nim? Np. taki wachlarz staje się wielości wioski (nie takiej ukrytej, a po prostu wioski)?
0 x
1) Zazwyczaj piguły zażywa się osobno, ale jeżeli wpieprzy wszystko naraz to chyba tak. To że umrze to inna sprawa...
2) Rośnie
2) Rośnie
0 x
Skoro powstał już temat z przeszczepami i w ogóle...
1. Przeszczepione geny/krew/szpik etc. etc. dają nam z automatu przeszczep na randze D, czy zaczynamy od zera (E)?
2. Sharingany! Jeśli jakiś tam Uciapek rozwinie oczko na trzy łezki, a potem się je komuś przeszczepi... Biorca także ma sharingana z trzema tomoe i pełnią możliwości tego oczka? Czy też jest zablokowany do tego, co potrafi sharingan na randze E/D? Bonus do percepcji również maleje? Czy (czysto teoretycznie) osoba z przeszczepionym sharem podniesie go do MS'a, a potem znowu przeszczepi sobie drugie oko tego samego dawcy... To ma EMS? (wiem wiem, prawdopodobne to jak to, że wczoraj umrę)
1. Przeszczepione geny/krew/szpik etc. etc. dają nam z automatu przeszczep na randze D, czy zaczynamy od zera (E)?
2. Sharingany! Jeśli jakiś tam Uciapek rozwinie oczko na trzy łezki, a potem się je komuś przeszczepi... Biorca także ma sharingana z trzema tomoe i pełnią możliwości tego oczka? Czy też jest zablokowany do tego, co potrafi sharingan na randze E/D? Bonus do percepcji również maleje? Czy (czysto teoretycznie) osoba z przeszczepionym sharem podniesie go do MS'a, a potem znowu przeszczepi sobie drugie oko tego samego dawcy... To ma EMS? (wiem wiem, prawdopodobne to jak to, że wczoraj umrę)
0 x
O ile mi się wydaje z przeszczepem zaczyna się na poziomie biorcy, aczkolwiek pytania na ten temat do Natsu, on to tworzył
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości