Pytanie me!

Oto miejsce, w którym można pytać o wszystko, czego się nie wie w działaniu forum. Znajdziesz tutaj również samouczki pozwalające na lepszym opanowaniu niektórych cech naszego forum.
Kamiru

Pytanie me!

Post autor: Kamiru »

Yo.

Pierwsze pytanie. Otóż klany żywiołowe mają coś takiego, jak ogólny opis tego, co mogą stworzyć na danej randze. To jest jasne. Ale jak liczy się wytrzymałość owych tworów? W opisie jest tylko "Kontrola Chakry + Siła".

A jak połączyć siłę od 1 do 241+ z KC od E do S+ ?
0 x
Soh

Re: Pytanie me!

Post autor: Soh »

Chyba jeszcze nie zmienili do nowego systemu, kiedyś kontrola też była punktowa.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

potwierdzam
0 x
Kamiru

Dziękuję ~

Nowe pytania!... Albo pytanie.

1. Samurajowie zaczynają z Battodo + jedną z trzech szkół (Ryu, Kame, Taka). Czyli ma bonusy z obu styli?

2. Gracz rozwinął taijutsu i kenjutsu. Otrzymuje chanbare i goken. Ponownie, bonusy łączą się?
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

bonusy ze styli się łączą
0 x
Kamiru

<najdziwniejsze pytanie ever>

Czy mój lód się topi? I jak szybko, w takich naturalnych warunkach?
0 x
Soh

Post autor: Soh »

Topi, chyba, że to ten podtrzymywany co turę jak lustra, to nie mają jak, bo stale są naprawiane. Zwykły zależy od sędziego, ale zdecydowanie dłużej niż zwykły lód raczej~
0 x
Kakita Asagi

Post autor: Kakita Asagi »

Wiem, że to troszku "prywatny" temat, ale nie chce robić specjalnie oddzielnego (szkoda bałaganu), by krótką kwestię wyjaśnić.
Samurajowie nie mają szkoły na dzień dobry, tylko battodo prawda?... A skoro o szkołach mowa, kiedy się pojawią?
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Już niedługo, jutro albo pojutrze :)
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Yoichi

Post autor: Yoichi »

Według opisu:
Czyli, na start możemy wybrać jedną szkołę, ale nie jest to konieczne i można zrobić to w trakcie rozgrywki skoro ktoś chce fabularnie sobie pograć. Zatem bonusy według tego sumują się.
0 x
Kamiru

Za wypożyczenie tematu 3,50 się należy. kappa

Czas na puszystych!

1. Profity z pigułek klanu Akimichi się sumują? Wątpię, ale wolę mieć pewność.

2. Kiedy taki grubasek stanie się wielkości bijuu/Gedo Mezo etc. to czy cały ekwipunek rośnie wraz z nim? Np. taki wachlarz staje się wielości wioski (nie takiej ukrytej, a po prostu wioski)?
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

1) Zazwyczaj piguły zażywa się osobno, ale jeżeli wpieprzy wszystko naraz to chyba tak. To że umrze to inna sprawa...
2) Rośnie
0 x
Kamiru

Skoro powstał już temat z przeszczepami i w ogóle...

1. Przeszczepione geny/krew/szpik etc. etc. dają nam z automatu przeszczep na randze D, czy zaczynamy od zera (E)?

2. Sharingany! Jeśli jakiś tam Uciapek rozwinie oczko na trzy łezki, a potem się je komuś przeszczepi... Biorca także ma sharingana z trzema tomoe i pełnią możliwości tego oczka? Czy też jest zablokowany do tego, co potrafi sharingan na randze E/D? Bonus do percepcji również maleje? Czy (czysto teoretycznie) osoba z przeszczepionym sharem podniesie go do MS'a, a potem znowu przeszczepi sobie drugie oko tego samego dawcy... To ma EMS? (wiem wiem, prawdopodobne to jak to, że wczoraj umrę)
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

O ile mi się wydaje z przeszczepem zaczyna się na poziomie biorcy, aczkolwiek pytania na ten temat do Natsu, on to tworzył
0 x
Kamiru

Poziom biorcy? O_e Od poziomu shinobi czy jak? Czy chodziło po prostu o dawcę?
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość