Boom!

Oto miejsce, w którym można pytać o wszystko, czego się nie wie w działaniu forum. Znajdziesz tutaj również samouczki pozwalające na lepszym opanowaniu niektórych cech naszego forum.
Tsuyoshi

Boom!

Post autor: Tsuyoshi »

"Kokami - zdolność szczepu Kami opierająca się na kontroli papieru. Wydałoby się, że jest to mało groźna umiejętność, lecz to tylko pozory. Utwardzony za pomocą chakry papier potrafi być ostry jak nóż, a same papierowe twory mogą zamienić się niekiedy w wybuchowe notki. Mimo wszystko papier nie jest zbyt wytrzymały, lecz to rekompensuje swoją ilością, która może być ogromna."

Witam, chodzi mi o tekst, który został pogrubiony i podkreślony... O co dokładniej chodzi? Mogę zamieniać papier w notki wybuchowe za pomocą chakry czy na jakiej podstawie to działa?
0 x
Kamiru

Re: Boom!

Post autor: Kamiru »

Najpewniej będzie wyjaśnione w reworku, bo obecnie notek używasz jedynie w swojej S'ce, a najpewniej będzie polegać na tworzeniu x notek względem x czas na x randze klanówki. xD
0 x
Tsuyoshi

Post autor: Tsuyoshi »

Ale jakby nie patrzeć to nie ma w żadnym opisie opanowania od D do S zamieszczonej wzmianki na temat notek, czyli wychodzi na to, że na razie mogę na każdej randze?
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Najlepiej zapytać Kana / Defa.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Cóż, na pewno nie w takiej ilości jak na S. Możesz spróbować od rangi C upchnąć lub stworzyć jakąś wariację techniki z tworzeniem notki, ale to nie będzie raczej reberu. Przynajmniej do czasu wspomnianego wcześniej reworku :)
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości