"Kokami - zdolność szczepu Kami opierająca się na kontroli papieru. Wydałoby się, że jest to mało groźna umiejętność, lecz to tylko pozory. Utwardzony za pomocą chakry papier potrafi być ostry jak nóż, a same papierowe twory mogą zamienić się niekiedy w wybuchowe notki. Mimo wszystko papier nie jest zbyt wytrzymały, lecz to rekompensuje swoją ilością, która może być ogromna."
Witam, chodzi mi o tekst, który został pogrubiony i podkreślony... O co dokładniej chodzi? Mogę zamieniać papier w notki wybuchowe za pomocą chakry czy na jakiej podstawie to działa?
Boom!
Re: Boom!
Cóż, na pewno nie w takiej ilości jak na S. Możesz spróbować od rangi C upchnąć lub stworzyć jakąś wariację techniki z tworzeniem notki, ale to nie będzie raczej reberu. Przynajmniej do czasu wspomnianego wcześniej reworku 

0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość