Równiny Kantai

Prowincja o znacznej powierzchni otoczona niedużymi wysepkami umiejscowiona na morzu na zachód od Prastarego Lasu. Kantai zamieszkiwany jest przez klany: Hōzuki, Hoshigaki i Shabondama. Umiejscowiona na niej Hanamura stanowi stolicę nowopowstałego Cesarstwa. Ze względu na swoje umiejscowienie na Kantai rozwijany jest w szczególności przemysł wodny, a także rybołówstwo. Ze względu na wysoką wilgotność powietrza przy równocześnie niewysokiej temperaturze zaobserwować można na wyspach praktycznie cały czas występującą mgłę, które skutecznie zakrywa pole widzenia na większą odległość.
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
Wiek postaci: 19
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: - Stalowe oczy
- Kucyk
- Atletyczna budowa ciała
- Brązowo-bordowa tunika
- Dopasowane spodnie shinobi
- Czarny pas
- Bose stopy
Widoczny ekwipunek: - Duża torba
- Płaszcz
Multikonta: Tapion

Re: Równiny Kantai

Post autor: Kaito Mizukane »

0 x
Narrator / Myśli / Mowa KP | PH | BANK Prowadzone Misje:
  1. Zakata - Klanowa C
  2. Kujaku Haruka - Zlecenie Specjalne D
Awatar użytkownika
Arii
Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita
-krótka bródka
Widoczny ekwipunek: *Duża Torba
*Plecak
*Manierka
GG/Discord: arii.2024
Multikonta: Yachiru

Post autor: Arii »

17/17Kum Kum
Wyprawa B - Kaito

Kaito nakręcił się w rozmowie z ropuchą, która przyglądała mu się, jakby chciała mu pierdolnąć, ale tego nie robiła. Wysłuchała go do końca i zaśmiała się na końcu. -To ty mały kurwiu znęcałeś się nad tą biedną ropuchą, która była moim celem. Gdybyś widział swoje spragnione spojrzenie, jakbyś chciał ją rozerwać na strzępy!- ale ropucha zelżała. Swoimi kończynami złożyła kilka pieczęci i przyłożyła je do ziemi. Pufnęło na niej i przed żabą stał zwój jej rozmiarów. -Nawigator ze mnie niezły. Kami zajmuje się każdym. Nie wiem czemu to robi, ale chroni pobliskie wioski przed Zakatsui i opiekuje się wszystkimi, kto®cyc wysyłam po różne przedmioty do jaskini.- Ropuch rozłożył zwój. Były na nim dziwne okręgi z krwawymi odznaczeniami z palców. Pod każdym było jakieś imię. -Chcesz nagrodę to siadaj i słuchaj.- Hotomoi pokazał mu kilka pieczęci. -Powtórz.- i przyjrzał się jak ten to robi. -Jestem Ropuchą z Góry MYŌBOKU... No powiedzmy, dawno mnie tam nie było. Istnieje coś takiego jak Pakt z takimi jak ja... który związany jest z wieloma obostrzeniami. Ale jeżeli jesteś dostatecznie silny możesz przywoływać kilku z nas, aby z tobą walczyli.- Ropucha podeszła do niego i spojrzała się na niego -Poprzedni powiernik tego zwoju... no cóż... zginął kilka dekad temu... Dopiero pięć lat temu odzyskałem go z tej pieczary... No cóż... Chcesz coś dla siebie dupku, to tnij palce i przyciskaj. Bez krwi pakt nie wyjdzie.- i poczekał, aż ten to zrobił. -A teraz. Masz szansę przywołać jakiegoś małego gówniaka.
  Ukryty tekst

Ukryty tekst

Ukryty tekst
0 x
Obrazek Chakra Ariiego - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobroduszna
Chakra w formie Rzeźnika - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzu
Chakra w formie Mindy - znudzona, "rozbrykana", skryta PH
Bank
WT
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz

0 x
  1. Zakata - Klanowa C
Awatar użytkownika
Arii
-krótka bródka
*Plecak
*Manierka

18/17Kum Kum
Wyprawa B - Kaito

Hotomoi przyjrzał się chłopakowi, kiedy ten z podekscytowaniem zaczął pieprzyć coś po swojemu. -Takich jak ja? Nie żartuj sobie. Nie będziesz ani przywoływał takich jak ja, ani nie będziesz niczyim panem. Pakt służy do współpracy. I nigdy nie przywołasz nikogo, jeżeli nie będziesz współpracował. Uważałbym, jeżeli chciałbyś zrobić coś innego - są silniejsi ode mnie ci, których poznasz. Ja już nie należę do paktu. A Ropuchy żyjące na Górze... Bałbym się na twoim miejscu.- ale chłopak nawet nie starał się go słuchać po prostu podpisał się na zwoju bez zastanowienia i zaczął nawalać pieczęci jak szalony próbując wykonać technikę. Ropuch odszedł pod drzewo przyglądając się temu, co robi gówniarz. A temu trochę zeszło, aż zrozumiał, jak wykonać technikę. -Długo ci jeszcze zejdzie? Wezwanie tak słabego przywołańca nie powinno być ciężkie.- westchnął, czekając na jakiś efekt. Chłopak musiał się nad tym skupić, bo cierpliwość Ropuchy chyba była już na granicy.
  Ukryty tekst

Ukryty tekst

Ukryty tekst
0 x
Obrazek Chakra Ariiego - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobroduszna
Chakra w formie Rzeźnika - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzu
Bank
WT
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz

0 x
  1. Zakata - Klanowa C
Awatar użytkownika
Arii
-krótka bródka
*Plecak
*Manierka

19/17Kum Kum
Wyprawa B - Kaito

Trening trochę trwał, ale kiedy przesłał chakrę do podłoża pod jego dłońmi pojawił się wzorek i nagle pojawił się dym wokół Kaito, który przesłonił mu trochę widok. Kiedy zaczął się przerzedzać zobaczył dziwną postać przed sobą. Im lepiej widział dostrzegał kolory - czerwień i granta. Ropucha siedziała okrakiem patrząc na niego. Miała przewieszone dziwne okulary przez szyję. -Co tu się...- zwierzę przyjrzało się mu i zaczęło się obracać dookoła. Aż w koń u dostrzegło przechodzącego do chłopaka Hotomoia.

-Oddawaj ostrzę, gówniarzu.- i nagle w rękach Kaito nie było zdobyczy. Ale stojącą z zaskoczeniem przed nim Ropuchą. -Hotomoi! Przekazałeś znowu komuś zwój! Powinien...- Ropuch Hotomoi spojrzał się na niego wrogo. -Gówno powinienem. Spierdalaj. Razem z tym gówniarzem. Inaczej zabiję waszą dwójkę, jak Frogomiego.- odwrócił się i nagle rozpłynął się. Kaito został z wezwaną przez siebie ropuszką, która przyglądała się temu wszystkiemu z podziwem. Z paszczy nagle wydobył się potężny skrzek i syk, które wskazywały, że nie jest tutaj dobrze zostać. Kaito dostał swoje wynagrodzenie.
  Ukryty tekst

Ukryty tekst
0 x
Bank
WT
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz

0 x
  1. Zakata - Klanowa C
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
- Kucyk
- Brązowo-bordowa tunika
- Czarny pas
- Bose stopy
- Płaszcz

0 x
  1. Zakata - Klanowa C
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantai”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości