Hmm, chciałbym w końcu dojśc do jakiegoś konsensusu, ale za każdym razem część z Was opowiada się za czymś innym. Już pisałem też, że to nie jest omijanie. To między innymi ja z Arafinwe ustalałem rangi poszczególnych technik podczas I edycji, a to że Ty interpretujesz to Reika w sposób zgoła inny ode mnie to już inna sprawa. Nie zamierzam się wciąż przed tym co piszesz bronić. Powtórzę jeszcze raz, że to, że jest taka a nie inna ranga tamtych technik wynika z tego, co pozwala zrobić dana technika a nie dla tego że nakłada się to na skórę. Już na randze C jest Jutsu, które pozwala ryć w jakimkolwiek materiale pozostawiając wiadomość - również na skórze.
Do pozostałych, w takim razie jak to rozwiązujemy? Rozbijamy działanie techniki i od rangi B pozwala to nałożyć dwie pieczęci, a na randze A już dowolną ich ilość o ile na siebie nie nachodzą?
Jeśli tak to teraz zastanówcie się ile powinienem płacić za to chakry (za pieczęć), bo obecnie koszt na zapieczętowanie 1% czyjeś chakry nie jest wygórowane (obecny koszt jest za jedną pieczęć), ale jak zrobimy z tego pieczęć rangi A... to koszty rosną do takiego stanu, że szkoda gadać.