Przeczytałem Cię Arafinwe i za głowę się łapię co piszesz. Jak można zignorować zdolności klanu o których wspomina WIKI, a ponadto posiada w repertuarze KANONICZNĄ TECHNIKĘ tylko dlatego bo takie jest Twoje widzimi się? Inni tworzą własne wyobrażenia klanu poprzez WT, bazują na zdolnościach innych klanów i to było puszczane, a tutaj bazuje na zdolności swojego klanu które jest a&m udowodnione, a Ty mi piszesz , że skoro wystąpiło jedynie raz i u Yamato to nie można tego wziąć pod uwagę. Jakby nie patrzeć kolego, mam połowe technik od Yamato, który tworzył również nasionka które nie jest drzewami, może to też powinno się wywalić, skoro pojawiło się tylko raz? Sugerowanie się tym, że jest eksperymentem jest według mnie nie trafione, bo w końcu i Danzo po przeszczepie gdy zużył zbyt dużo ilości chakry prawie zmienił się w drzewo, a więc de facto taka przemiana jest możliwa. Hashirama który był prawdziwym Mokutończykiem takich problemów nie miał, a jestem pewny, że mógł swoim ciałem dowolnie manipulować.
Kolejny Twój akapit, piszesz, że nie kierujemy się wiki tylko forum, no to do jasnej ciasnej

co ja niby innego robię? Podpieram się kanoniczną techniką, która jasno pokazuje, że Mokutończyk potrafi zmieniać tkankę zwierzęcą w ludzką, a następnie to odczynić. Jest to technika kanoniczna forumowa (tak, powtarzam się po raz kolejny i będę do znudzenia), a Ty mi zarzucasz, że kierujemy się tylko... forum?
Poza tym jakby nie patrzeć, to Ty sam sobie przeczysz. Przed chwilą sam się zgodziłeś (
click) na to by moje kończyny zmieniły się w pnie drewniane, którymi jestem w stanie walczyć i które mogę regenerować, a potem przywrócić do pierwotnego stanu! Nie rozumiem Twojego nagłego widzimisię. W poprzednim składzie technika została omówiona i zaakceptowana przez dwójkę administratorów (Itami i Ciebie). Z jakiej paki teraz ma to zostać zmienione? Bo od teraz na zawołanie ignorujemy kanoniczne techniki, które w klanie wystąpiły tylko raz? Mam szukać po innych klanach i też tak zaczniemy robić z klanami które tylko raz mają pokazaną daną technikę?
Wspomne jeszcze raz, że na ukazanej technice użytkownik drewna dowolnie przedłużył swoją kończyne po zmianie w element drewna. To znaczy, że użytkownik Mokutonu może naczynia krwionośne również transmutować w element drewna. A potem to przywrócić do właściwego stanu (potwierdza to choćby moja technika do której umieściłem tu link i którą przed chwilą przepuściliście!) W Iryo nie macie takiego materiału? Tak regeneracja następuje poprzez pompowanie chakrą, która stymuluje regenerację tkanki. U mnie jest wypełnienie! Jest zasadnicza różnica. Ale zgadzam się, że i tutaj jest Iryo potrzebne z tego względu, że przy regeneracji ważniejszych organów, potrzebna jest wiedza medyczna o tym. Z tymże, Iryo rangi B pozwala już leczyć poważne stany... czyli takie jakie dałem sobie w wymaganiach dodatkowo.