ciąg dalszy
Moderator: Souei
Re: ciąg dalszy
To włącz myślenie i przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Ja piszę o innych właściwościach żywiołu.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
W moim poprzednim poście miałem myśl, żeby technika Satoshiego poszła na rangę "A", jakoś tak nie dopisałem 

0 x
To co ty pisałeś Def jako właściwości innego żywiołu ja widzę w zaprezentowanym przez Yosha jutsu, więc dalej nie wiem co próbowałeś osiągnać w swojej wypowiedzi.
0 x
Ranga A?
Ja nie widzę tej techniki nawet na tym poziomie.
Suiton, który przetnie na pół człowieka jest zdrowo przesadzony.
Ja nie widzę tej techniki nawet na tym poziomie.
Suiton, który przetnie na pół człowieka jest zdrowo przesadzony.
0 x
Jedna z silniejszych technik Uwolnienia Wody. Użytkownik nagromadza w swoim ciele dużo chakry Suitonu, by ostatecznie wystrzelić ją przed siebie cienkim strumieniem pod ogromnym ciśnieniem. Efektem jest stworzenie dalekodystansowego ostrza z cieczy, mogącego bez najmniejszego problemu przeciąć grube drzewa, skały, ciała... dodatkowo, ze względu na prędkość, uniknięcie również może być problematyczne.
To jest ranga A Sekki. Przecina grube drzewa, skały i ciała. Więc jak nie widzisz 'Suitonu ktory przecina czlowieka' na tej randze, to udaj się do działu technik i poczytaj troche.
To jest ranga A Sekki. Przecina grube drzewa, skały i ciała. Więc jak nie widzisz 'Suitonu ktory przecina czlowieka' na tej randze, to udaj się do działu technik i poczytaj troche.
0 x
Wystrzelenie pod dużym ciśnieniem, to nie to samo, co zwyczajne uderzenie takim "biczem."
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości