ciąg dalszy

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: ciąg dalszy

Post autor: Defrevin »

To włącz myślenie i przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Ja piszę o innych właściwościach żywiołu.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Yoshimitsu

Post autor: Yoshimitsu »

W moim poprzednim poście miałem myśl, żeby technika Satoshiego poszła na rangę "A", jakoś tak nie dopisałem :|
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

To co ty pisałeś Def jako właściwości innego żywiołu ja widzę w zaprezentowanym przez Yosha jutsu, więc dalej nie wiem co próbowałeś osiągnać w swojej wypowiedzi.
0 x
Sekki

Post autor: Sekki »

Ranga A?
Ja nie widzę tej techniki nawet na tym poziomie.
Suiton, który przetnie na pół człowieka jest zdrowo przesadzony.
0 x
Kaien

Jedna z silniejszych technik Uwolnienia Wody. Użytkownik nagromadza w swoim ciele dużo chakry Suitonu, by ostatecznie wystrzelić ją przed siebie cienkim strumieniem pod ogromnym ciśnieniem. Efektem jest stworzenie dalekodystansowego ostrza z cieczy, mogącego bez najmniejszego problemu przeciąć grube drzewa, skały, ciała... dodatkowo, ze względu na prędkość, uniknięcie również może być problematyczne.

To jest ranga A Sekki. Przecina grube drzewa, skały i ciała. Więc jak nie widzisz 'Suitonu ktory przecina czlowieka' na tej randze, to udaj się do działu technik i poczytaj troche.
0 x
Sekki

Post autor: Sekki »

Wystrzelenie pod dużym ciśnieniem, to nie to samo, co zwyczajne uderzenie takim "biczem."
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kamiru

Post autor: Kamiru »

No to jutsu do wywalenia, chyba, że są jeszcze jakieś uwagi.
0 x
Kaien

W sumie teraz skumalem o co chodziło. I jutsu do wywalenia.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Jak wolicie. Nie będę sam przekrzykiwać tłumu.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości