Konohagakure no Jutsu

Moderator: Souei

Yoshimitsu

Re: Konohagakure no Jutsu

Post autor: Yoshimitsu »

Tak, no ale mają też oni technikę, więc myślę, że takie coś jak Ty masz powinno mieć większy o wiele koszt. Bo wysyłasz chakre cały czas do podłoża, to nie jest jeden impuls, tylko fale tak bym to widział. Coś jak sonar.
Nazwa
Kagura Shingan
Pieczęci
Brak
Zasięg
Do 10 km
Koszt
C: 35% | B: 25% | A: 17% | S: 15% | S+: 5%
Dodatkowe
Tylko dla bezklanowców z umiejętnościami Sensora
Opis Zaawansowana technika sensoryczna, która pozwala użytkownikowi znaleźć, wyczuć czy też śledzić indywidualne osoby po ówczesnym zaznajomieniu się z ich chakrą (a więc po ich poznaniu). Korzyści jakie daje technika można również wykorzystać do zbadania czy nasz rozmówca nas nie okłamuje, a możliwe to jest poprzez wyczucie czy chakra tej osoby nie podlega wahaniom. W przypadku gdyby tak było, mamy pewność że osobnik ten nie jest z nami szczery.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Yoshimitsu

Może i tak, tylko no... Takie koszty są po prostu darmowym uniknięciem jak to powiedziałeś dobrej percepcji czyli walenie systemu. Masz sensora bez sensora, z kosztami jak pasywka D czy coś... No to jest coś co mówi wszystkim sensorom "Hah, frajerzy". No ale zobaczmy co inni powiedzą na moją wzmiankę o tym. Mhm, no i koszty od B daj skoro KC na B.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Yoshimitsu

Nie zrozumiałeś xDDDDDDDDDDD Miałeś "B: 2% | A: 1% | S: 1% | S+: 1%" inaczej. To miałeś zmienić bo koszty od B xDDDDD A co do kosztów do zwiększenia to mówię, niech inni powiedzą co myślą.
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Koszt chakry zdecydowanie większe.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

done
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Znów akcept.
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Akcept.
0 x
Yoshimitsu

Dla mnie dalej jest to tylko troszkę znerfiona umiejętność sensoryczna... O wiele większe koszty chakry bym widział, czyli takie jak na B albo choć troszkę mniejsze... Jednak to jest silny boost dla postaci, bo mało osób może poruszać się nad ziemią itp. Mimo, że są drzewa czy inne, to i tak jest potężna technika zastępująca umiejętność. Może czerwony mnie poprze przy sprawdzeniu WT lub nie, no ale... Moje zdanie jest takie, że koszty chakry jak na B. A jeśli mnie nie poprze, no to cóż ja mogę, wtedy akcepta dam i ja :|
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Yoshimitsu

Masz racje, ja nie mówię, że nie... Jednak jeśli patrzymy na M&A w 100% to wiesz co by było. Dlatego żeby podpiąć to pod mechanikę forum gdzie Sensor jest jako umiejętność, no to według mnie powinno się płacić o wiele wiele więcej za coś takiego.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Vulpie

Ukryty tekst
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości