- Nazwa
- Kagura Shingan
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Do 10 km
- Koszt
- C: 35% | B: 25% | A: 17% | S: 15% | S+: 5%
- Dodatkowe
- Tylko dla bezklanowców z umiejętnościami Sensora
- Opis Zaawansowana technika sensoryczna, która pozwala użytkownikowi znaleźć, wyczuć czy też śledzić indywidualne osoby po ówczesnym zaznajomieniu się z ich chakrą (a więc po ich poznaniu). Korzyści jakie daje technika można również wykorzystać do zbadania czy nasz rozmówca nas nie okłamuje, a możliwe to jest poprzez wyczucie czy chakra tej osoby nie podlega wahaniom. W przypadku gdyby tak było, mamy pewność że osobnik ten nie jest z nami szczery.
Konohagakure no Jutsu
Moderator: Souei
Re: Konohagakure no Jutsu
Tak, no ale mają też oni technikę, więc myślę, że takie coś jak Ty masz powinno mieć większy o wiele koszt. Bo wysyłasz chakre cały czas do podłoża, to nie jest jeden impuls, tylko fale tak bym to widział. Coś jak sonar.
0 x
Może i tak, tylko no... Takie koszty są po prostu darmowym uniknięciem jak to powiedziałeś dobrej percepcji czyli walenie systemu. Masz sensora bez sensora, z kosztami jak pasywka D czy coś... No to jest coś co mówi wszystkim sensorom "Hah, frajerzy". No ale zobaczmy co inni powiedzą na moją wzmiankę o tym. Mhm, no i koszty od B daj skoro KC na B.
0 x
Nie zrozumiałeś xDDDDDDDDDDD Miałeś "B: 2% | A: 1% | S: 1% | S+: 1%" inaczej. To miałeś zmienić bo koszty od B xDDDDD A co do kosztów do zwiększenia to mówię, niech inni powiedzą co myślą.
0 x
Dla mnie dalej jest to tylko troszkę znerfiona umiejętność sensoryczna... O wiele większe koszty chakry bym widział, czyli takie jak na B albo choć troszkę mniejsze... Jednak to jest silny boost dla postaci, bo mało osób może poruszać się nad ziemią itp. Mimo, że są drzewa czy inne, to i tak jest potężna technika zastępująca umiejętność. Może czerwony mnie poprze przy sprawdzeniu WT lub nie, no ale... Moje zdanie jest takie, że koszty chakry jak na B. A jeśli mnie nie poprze, no to cóż ja mogę, wtedy akcepta dam i ja 

0 x
Masz racje, ja nie mówię, że nie... Jednak jeśli patrzymy na M&A w 100% to wiesz co by było. Dlatego żeby podpiąć to pod mechanikę forum gdzie Sensor jest jako umiejętność, no to według mnie powinno się płacić o wiele wiele więcej za coś takiego.
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości