1. Dodałem ninjutsu właśnie z racji ograniczenia kontroli marionetek gdyż tak na prawdę bez tego to klanówka prawie nic nie daje i miałbym materialnego klona do bicia, który jest gorszy od jakiegokolwiek żywiołowego klona. Wszystkie inne klony/klany mają pełen dostęp do żywiołu z którego powstały, więc chciałem mieć jakąś rekompensatę w ramach tego, szczególnie, że nie jest to klon rangi C a B. Dodatkowo ograniczam się do tylko jednego klona właśnie aby także był trochę silniejszy niż przeciętny żywiołowy a w tym wypadku to wolę robić sobie Ziemniaki

2 i 3. Usunąłem, skoro nie odpowiada.
4. Problemy z rozpoznawaniem są także przy KBnJ, więc uznałem, że działą to dla wszystkich klonów rangi B.
- Nazwa
- Kugutsu Bunshin no Jutsu
- Dziedzina
- Kugutsujutsu
- Ranga
- B
- Pieczęci
- Położenie dłoni na głowie szkieletu
- Zasięg
- Obszar danej prowincji, w której znajduje się gracz
- Koszt
- E: 26% | D: 18% | C: 14% | B: 10% | A: 6% | S: 4% | S+: 2% + to, co przekażemy
- Dodatkowe
- Statystyki równe oryginałowi (Wytrzymałość zależy od użytego materiału).
- Wymagania
- Przygotowany wcześniej w kuźni szkielet.
- Opis Marionetkarz tworzy swojego klona na podstawie zaprojektowanego wcześniej szkieletu. Wokoło niego powstaje w pełni samodzielny, materialny klon zdolny do korzystania z technik klanowych(bez kontroli marionetek) oraz ninjutsu i taijutsu/bukijutsu. Podobizna nie znika w trakcie otrzymywania ran, dopiero zniszczenie szkieletu powoduje przerwanie techniki.
Poprzez połączenie się nicią chakry z oryginałem, jest on w stanie się z nim porozumiewać mentalnie.
Klony da się rozróżnić przy użyciu Dojutsu oraz zdolności sensorycznych rangi B wzwyż.
MOŻLIWE JEST STWORZENIE TYLKO JEDNEGO KLONA.
- Link do tematu postaci
- KLIK!