Etto, może tak zacznę od Jashina strony. Wybieram NAGATO. Dlaczego? Zagubiony chłopak trochę, podążał za swym snem, za swym planem, skrzywdzony nieco, dotknięty stratą. Błądził, zły, koniec końców odkupiony. Hej, brzmi znajomo? No wiem, trochę jak Ja i Shiga.
Shiga podąża za swym planem, którym jest utworzenie własnego zakonu, własnego odłamu Jashinów. Głównym dogmatem byłaby bardzo wczesna wola ognia - dlaczego? A bo no wiecie, ognisty mnich który chce oczyszczać złych. Bo źli zabijają tych, co mają potencjał - bo każdy słaby może kiedyś stać się silny. Shiga morduje, bo jednak jeszcze jest Jashinistą, ale coraz bardziej zaczyna się... zmieniać.
Drugim za czym podąża Shiga jest najcudowniejsza Uchiha imieniem Chise.
Zabawne, bo podążając za tą cudowną Uchihą ja także tutaj wróciłem i pojawił się Shiga.
Czego życzę z okazji trzech lat... No nie wiem, kolejnych trzydziestu lat. Serio, grajmy i bawmy się do końca świata i dzień dłużej. Forum jest wspaniałe, jest dużo ludzi, było mniej, ale nas zamiast ubywać wraz z upływem czasu - przybywa. To... wspaniałe, naprawdę.
Od Siebie? Coś odemnie? Hmmm... Wróciłem, byłem kiedyś, wróciłem. Czego żałuje? Że nie mogłem tu z wami być tych trzech lat z ciągiem. Bo to forum jest wspaniałe, ludzi są wspaniali i człowiek tutaj chce wracać. Bo naprawdę, ja wiem, że PBF to powinna być zabawa... Ale jeśli dziennie się siedzi z ludźmi, pisze się, przeżywa swoją postać - kilka godzin, to to się staje strasznie wazną częścią naszego życia. I to jest wspaniałe.
Keep up the good work, Defrevin&Administracja i Moderatorzy