Trzecia rocznica Shinobi War

Awatar użytkownika
Suzu
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 18
Ranga: Doko
Krótki wygląd: - zielone włosy i oczy
- średniego wzrostu, opalona
- odkryty brzuch i przepaska na twarzy
Widoczny ekwipunek: Kabura, gurda, zwoje przy pasie.
Multikonta: Miwako

Re: Trzecia rocznica Shinobi War

Post autor: Suzu »

Jestem tu dopiero od paru dni, ale gratuluję Wam rocznicy i mam nadzieję, że za rok też będziemy obchodzić ją wspólnie <3

Będę też mało oryginalna i wybiorę Yahiko, strzelał głupie miny tak samo jak moja Suzi.
0 x
remember my heart
how bright I used to shine
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9H7dq8nYYJc[/youtube]

To był wspaniały rok i nie zapomnę go nigdy. Czego sobie życzę w kolejnym roku forum? Tego samego co w ostatnim. Dużo PH miałem, dużo Kaguya zabiłem, bo bardzo ich nie lubię i dużo postów pisałem.
A pozostałym życzę chęci do grania i prowadzenia, weny i przede wszystkim dystansu do siebie i do forum, bo czasem tego niektórym brakuje.

Jeżeli zaś chodzi o wybór postaci, to niech będzie Yahiko. Chyba Ichiemu najbliżej do niego, co nie znaczy, że jest blisko. Nie jest takim płaczkiem jak Nagato, nie jest wycofany jak Konan, tylko woli działać. Stąd taki, a nie inny wybór.
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Rindou Arashi

Post autor: Rindou Arashi »

No cóż, tyle dobrych słów padło, że chyba wszystko zostało już powiedziane. Tak więc pozostaje mi życzyć Nam wszystkim kolejnych rocznic w rozrastającym się gronie, nowych pomysłów i chęci oraz czasu :D

Hmmm, Wybieram Yahiko. Pomysłowy, optymista, przeważnie uśmiechnięty, chyba do niego najbliżej.
0 x
Awatar użytkownika
Ame
Postać porzucona
Wiek postaci: 23
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: jak na av
Widoczny ekwipunek: *Zanbato na plecach
*Miecz obosieczny przy pasie
*Torba na zadzie

Post autor: Ame »

Wszystkiego najlepszego wszystkim i forumkowi. Nigdy nie lubiłem życzeń więc nie licząc tego to dołoże standardowe - nawzajem!
  Ukryty tekst
0 x
Przez miesiące, patrzył na pełny lili wodnej staw i stawał się świadom, że nie może być to zwykły rekin morski. Element, który zmienił jego charakter to wlasnie wybor bestii. Kiedy wrócił był nieco inny. Nie posiadał jeszcze paktu, jednak już do czegoś się zobowiązał, reprezentowania cechy tego zwierzęcia swoim nastawieniem. - Hakai o Ame. Obrazek
Awatar użytkownika
Yōsuke
Postać porzucona
Wiek postaci: 17
Krótki wygląd: Czerwone włosy zaczesane w nieładzie do tyłu, długi czarny płaszcz z kapturem,
pod spodem standardowy strój shinobi oraz czarna zbroja.
Widoczny ekwipunek: -Czarna zbroja
-Katana na plecach
-Kabury na broń, jedna na lewym udzie, druga na drugim
-Dwie torby, jedna nad lewym pośladkiem, druga nad prawym
-Rękawiczki z blaszką

Post autor: Yōsuke »

A ja wybieram Nagato, bo Yosiek w głębi duszy to wrażliwa istota, która jedyne czego potrzebuje to zrozumienie i miłość <3

A teraz coś z innej beczki. Parę przemyśleń na temat SW. Nie jestem tu za długo, ale atmosfera, jak i ludzie (tak, nawet admini) są tutaj super i ciągnie mnie tutaj każdego dnia nawet, żeby spojrzeć, co dzieje się na SB, gdzie niewątpliwie czasu spędziłem najwięcej. Mam nadzieję, że forum będzie żyć i żyć, bo jest najlepszym PBF na jakim w życiu grałem i ustawiło na tyle wysoko poprzeczkę, że nie umiem znaleźć już niczego, co mogłoby choć troszkę zaspokoić moje potrzeby. Kocham SW <3
0 x
Obrazek Bank || PH || THEME Mowa || color=#FF8040
Awatar użytkownika
Kaito
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 17
Krótki wygląd: ♠ kruczoczarne włosy
♠ błękitne oczy
♠ rekinie kły
♠ 178 cm wzrostu, szczupły
♠ ubiór: szara koszulka, niebieska zbroja z białym futerkiem wokół kołnierza, bojówki z wieloma kieszeniami, czarne trapery
Widoczny ekwipunek: ♠ czarne rękawiczki z blaszką, bez palców
♠ torba umieszczona tam, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę
♠ kabura umieszczona na prawym udzie
♠ sztylet u boku

Post autor: Kaito »

Nie jestem mistrzem składania życzeń, więc powiem tylko tyle: oby SW było cały czas tak świetne jak teraz! Całej ekipie życzę, aby praca lżejszą była! Wszystkim graczom miłej i ciekawej rozgrywki! No i świętujmy do białego rana, o.
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Kyoushi
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
GG/Discord: Kjoszi#3136

Post autor: Kyoushi »

To już trzy lata razem?! Minęło jak jeden dzień...
Moim wyborem jest Yahiko.
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij... Obrazek
Awatar użytkownika
Sagisa
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: - długie czerwone włosy, stalowoszare oczy
- koszula z długim rękawem, długie ciemne spodnie, wygodne buty
- cienkie pajęczynki blizn po raitonie pod ubraniem
- sygnet na łańcuszku schowany pod koszulą
- płaszcz podróżny z kapturem
Widoczny ekwipunek: - torba na biodrze, po prawej
- kabury na udach
- wakizashi za pasem
- manierka z wodą przy pasie

Post autor: Sagisa »

Uch, nie umiem składać życzeń :/ Ale spędziłam tu już rok i właściwie polubiłam tę zgraję popaprańców kappa Nie no, ludzie tu są świetni, aż się nie chce odchodzić nawet, kiedy trzeba przymusowo zrobić sobie wolne :v To forum jest jednym z niewielu miejsc, w których dobrze mi się pisze. Nie tylko fabułę, ale i ogólnie, np. na czacie. Z początku nie zaglądałam tam często, a teraz aż się ciepło na serduszku robi, gdy się pojawiam i nagle napływa do mnie tyle miłości <3 I wszystkie laski moje! \o/ Żeby nie było - nie pozbędziecie się mnie tak łatwo! Zamierzam was nawiedzać jeszcze przez długi czas, pamiętajcie!
Więc... dziękuję wam wszystkim za ten klimat, żarty, zrozumienie człowieka i podstawiane na czacie ciastka xD A samej Administracji za cierpliwość do prowadzonej fabuły i niektórych pomysłów, bo te bywały nieraz... cóż ^^" Po stokroć dzięki, że jesteście i robicie to, co robicie! Oby tak dalej jeszcze przez długi czas! o/

No i ten nieszczęsny wybór, ehh... W sumie Saga ma w sobie cząstkę z każdego z wyżej wymienionych, więc... Pójdę za przykładem lorda Farquada ze Shreka i wybiorę Fionę xD Trójkę poproszę! Konan! \o/
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Kisho
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 20
Ranga: Wyrzutek D
Krótki wygląd: Długie brązowo-blond włosy, błękitne oczy, jasna karnacja, czarne spodnie, czerwono-czarna bluza i jasnobrązowy bezrękawnik z kominem
Widoczny ekwipunek: kabura na broń (na prawym udzie) i torba (na lewym pośladku)

Post autor: Kisho »

Gratki SW! Kolejny roczek! Jak to przeleciało? I kiedy ja się pytam?!? Toć ja jeszcze nie wykorzystałem nagrody za drugie urodziny... Hmm, najwidoczniej całe te 365 dni (no i 5 godzin 48 minut jakby ktoś się czepiał o szczegóły) przespałem. No ale nic! I tak było, jest i mam nadzieję, że będzie, tutaj z wami, tak jak do tej pory, a może i lepiej!

Co do zabawy to wybieram Yahiko bo... ...on jak i Kisiak zostali osieroceni.

...oboje są cool - to nie przypadek :V

...oboje są prawiczka... Eee! Wróć! Wymazać mi to stąd!

...no i oboje są gotowi do sporych poświęceń!

Obrazek
0 x
Obrazek
Senju Maiko

Post autor: Senju Maiko »

Jestem nowy, ale zaciekawiło mnie to forum i dobra nawet zabawa. Życzę 100 lat istnienia.
Wybieram Nagato.
0 x
Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Wiek postaci: 43
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Widoczny ekwipunek: Gurda
Plecak
Wielki wachlarz
GG/Discord: Michu#5925

Post autor: Kuroi Kuma »

Dzięki wam wszystkim za kolejny rok na forum :D w sumie to mój pierwszy aktywny rok jakby nie spojrzeć. Oby wam się ;)
Wybieram chyba Konan za tą znudzoną minę, która tak bardzo do Kuroia pasuje xD
0 x
Obrazek
PH | BANK
Awatar użytkownika
Boyos
Administrator
Ranga: Starszy Kapral
GG/Discord: Boyos#3562
Multikonta: Ario

Post autor: Boyos »

Wszystkiego najlepszego z okazji trzecich urodzin shinobiwar. Życzę wszystkim abyście płacili za hosting nawet swoimi ostatnimi groszami przeznaczonymi na jedzenie.

A co do losowania, to chciałem prosić Konan, bo ona jest taka jak Seinaru - też woli chłopców <kappapride> , ale w sumie Nagato jest taki osamotniony w tych plebiscycie jak mój samuraj na Teiz, a do tego Kei też chętnie ukryłby się w drzewie z papieru koleżanki, żeby nikt na świecie go nie znalazł :(
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Misae
Postać porzucona
Wiek postaci: 28
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Białowłosa, o dwukolorowych tęczówkach - lewa srebrzysto-biała, a prawa fiołkowa, ubrana w płaszcz, rękawiczki ze stalowym ochraniaczem. Na szyi kwiatowa kolia, powyżej, po prawej stronie pozioma blizna; różowe kanzashi we włosach
Widoczny ekwipunek: Torba na lewym i prawym biodrze;plecak
GG/Discord: Misae#1695

Post autor: Misae »

Przygodę z tym forum rozpoczęłam przypadkowo... Nie sądziłam, że uda mi się zadomowić, ale nie mogłam mylić się bardziej. Ludzie są cudowni, moderatorzy i administratorzy stają na głowie aby wszyscy dobrze się bawili, co chwilę wymyślając coś nowego i ciekawego. Atmosfera jest niepowtarzalna i sądzę, że to ona jest sekretem sukcesu... Albo raczej ludzie którzy ją tworzą ;)
Jedyne czego mogę życzyć... To oby tak dalej, kolejnych rocznic, więcej wyjątkowych graczy i eventów! Widzimy się na kolejnej rocznicy!

Co do postaci wybieram Nagato... Wrażliwość jest to cecha, która łączy go z Misae, która czasem bardziej niż by chciała daje się ponieść emocjom przez co często czuje, że nie jest dość silna. Chce aby jej przyjaciele byli szczęśliwi i będzie stawać na głowie by właśnie tak było.
0 x
Obrazek
Yuji Saga

Post autor: Yuji Saga »

WsZyStKiEgO nAjLepSzEgO! Shinobi war! Jestem tutaj dość krótko, a dokładnie tylko z kilka miesięcy, ale bardzo spodobała mi się to forum. Ma bardzo ciekawą mechanikę, klimat oraz graczy, którzy przyjęli mnie. Dziękuje za to. Dzięki temu wszystkiemu zostanę na tym forum jak najdłużej się tylko da.
A co dla was, życzę wam, by forum dalej się rozwijało niczym rolka papieru toaletowego. Byście się ciągle rozwijali oraz byli nieskończeni, mieli dużo zabawy w prowadzeniu tego pbf'a oraz nas graczy. I obyśmy wszyscy dotrwali w takim gronie albo nawet powiększonym do następnych urodzin! Niech dobre forum rośnie w siłę!

Wybieram Nagato, jego działania najbardziej przypadają do gustu mojej postaci Yujiego. :D Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Oshi
Martwa postać
Wiek postaci: 20
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: -Niebieskie włosy.
-Całe ciało pokryte tatuażem w motywach lasu.
-Zlote oczy.
-Wakizashi na plecach, przy pasie.
-Czerwony płaszcz, przewiązany w pasie rękawami.
-Typowe sandały do połowy łydek.
-Bandaże na dłoniach, sięgające do samych łokci.
Widoczny ekwipunek: -Plecak(Eventy/misje/wyprawy).
-Torba biodrowa.
Multikonta: O.O

Post autor: Oshi »

Witam!

Tak poważnie to z początku miałem to forum za klona...[tutaj nie podam nazwy forum]...[tak wiem, herezja]...
Teraz widzę z jakim pomysłem i dla kogo jest zrobione, życzę stu lat pomyślności i działania na taką skalę. Niepodważalne tworzymy tutaj największą społeczność, a jeśli tak to znaczy że jednak miło się tu spędza czas... Szaleństwo że w tych czasach animcowe ninja przyciągają tyle istnień... Brawooo, możecie być z siebie dumni ;)

Wybieram Konan, chyba najbardziej przypada mi do gustu jest alienacja ^^ ... Ale jak przyjdzie co do czego to maski z głów.
0 x
Towarzysz podróży •<~

Obrazek
•Imię: Burū
•Wielkość: 80 cm
...*Wąż ukrywający się przeważnie gdzieś na ciele Oshiego, owinięty wokół szyji przyjemnie syczy mu do ucha gdy krew niemal wisi w powietrzu. Złote spojrzenie pionowych źrenic, niebieskie łuski mieniące się w słońcu zielonym odcieniem. Chłopak nadał mu miano Burū... Było to pierwsze co przyszło do jego głowy, gdy ujrzał jak mały gad wydostaje się z rozciętych wnętrzności większej besti.*...
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości