Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Może nie jestem najdłużej na forum jednak życzę wszystkim jak najlepiej i jak najdłuższego funkcjonowania forum. A do tego oczywiście miłej i przyjemnej zabawy dla wszystkich na forum.
Ukryty tekst
0 x
- Myśli Numy - - Słowa Numy -[/center] Nie odpowiadam przed żadną władzą.
Oraz mogę mówić i robić co mi się żywnie podoba.
Bez ponoszenia żadnych konsekwencji !
Nie posiadam siły, wpływów czy pieniędzy.
Mało, nie mam nawet pracy.
Jestem Bezdomnym ![youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-QdgoBYUHBU[/youtube]
Krótki wygląd:https://imgur.com/a/9wDbR - po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego, plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców - długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą - blizna na prawej nodze po walce pod Murem
Widoczny ekwipunek: - włócznia yari - katana - plecak
Wszystkiego dobrego dla wszystkich graczy i każdego z osobna! Jejku, jestem tu od sierpnia, a już trzecia rocznica forum, jak super... <3
Hm, niech pomyślę...Które z tego tria by pasowało do Hayamiego?
Jeśli chodzi o Hayamiego, to Hayami to Yahiko: dążenie do celu z uporem, determinacja, idealizm...No i gotowość do poświęceń.
0 x
though my body may decay on the isle of Ezo
my spirit guards my lord in the east
I kolejny rok za nami <3 Czas tak szybko leci i nim się obejrzysz, siedzisz z innymi już trzeci rok i dalej ci mało. Zdecydowanie najlepsze forum spośród tych, na których grałam i zapewne moje ostatnie. Chciałabym przede wszystkim podziękować wszystkim użytkownikom za to, że po prostu są, bo bez nich to forum by nie istniało, oraz Administracji, która stara się to trzymać w ładzie i porządku. Wszystkim życzę wytrwałości, dużo weny i dalszej chęci do wspólnej gry. Jesteście niesamowici i oby tak dalej! <3 Mam nadzieję, że przed nami będzie jeszcze wiele takich rocznic. Buziaki i tulasy od niedobrej Reici :*
Co rok można byłoby powtarzać to samo. Co rok użytkownicy udowadniają, że warto poświęcać czas i chęci na forum. Że każda porażka i każdy sukces to nie tylko nauka na przyszłość, ale również sytuacje, które nas wszystkich do siebie zbliżają. Nawet głupie nieporozumienia, z których możemy się później pośmiać. Co rok cieszę się, że dałam się namówić, mimo swoich początkowych oporów. I co rok widzę coraz większą frekwencję. To już 3 lata, Shinobi War już dawno stoi na nogach i śmiga w internecie. Miło, że każdy z nas jest częścią forum, bo kto jak nie użytkownicy je tworzy. I stąd chciałam podziękować wszystkim twórcom Shinobi War. Tym, którzy zrealizowali zamysł i mimo trudnych początków, walczyli dalej, by forum się rozwinęło. I tym, którzy je udoskonalają, wciąż i wciąż na nowo, mimo tego, że czasem się grymasi. I wszystkim graczom, bo sami Admini i Modzi nie sprawią, że forum będzie tętnić życiem. I nie życzę kolejnego roku - chcę życzyć co najmniej trzech kolejnych lat. Razy trzy. I potem znowu razy trzy. Aż się cyferki skończą.
0 x
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
Aż dziw bierze że jestem na tym forum i to na tej samej postaci 3 lata...
Aby wszyscy co zaczynali tu zabawę 3lata temu nadal tu byli...A nowi pozostali jak najdłużej i nie odchodzili. Zaś jak odejdą niech wrócą szybko
Ja wybieram...no cóż chyba żadna z owych postaci zbytnio nie pasuje ale niech będzie ten bidny Nagato za inteligencję? Chyba tak...bardziej rozkosze się ewentualnie po powrocie z pracy
Ja jestem tu nowy, ale życzę żeby wszystko dobrze się działo. Forum dożyło przynajmniej pełnoletności i żeby nie było wewnętrznych sporów, a przede wszystkim żeby miło się na nim grało.
Jestem tu krótko i wiem, ze nawet zdążyłem sprawić parę problemów, ale chętnie zostanę na dłużnej do kolejnych rocznic, oby jak najliczniejszych.
A wybieram Yahiko.
Mimo że nie jestem tutaj nazbyt długo to staram się też dać o sobie znać na tym forum, a to przez ciągłe pytania, męczenie adminów czy też po prostu prowadzenie misji... Więc na rocznicę życzę wszystkim więcej Tamaki :3
Mimo iż nie jestem na tym forum zbyt długo, to i tak mam nadzieję ze przed nami wiele, wiele kolejnych rocznic, a dla wszystkich życzę by udało im się poprowadzić swoje postacie tak, jak by chcieli.
Wybieram Yahiko, Kitashi podobnie jak on na pierwszym miejscu stawia przyjaciół, jest gotowy oddać swoje życie by ich obronić, jest lojalny i stara się rosnąć w siłę by zapewnić im bezpieczeństwo.
Życzyć można wszystkiego na dobrą sprawę. Długowieczności, wspaniałych chwil, aczkolwiek ja to bym życzyła żeby było tu trochę więcej luzu i przyjaznej atmosfery. Co prawda jestem, potem mnie nie ma, ale wiecznie jest podobnie. Rozłamy, kłótnie i niesnaski. Życzę Wam i sobie, abyśmy spędzili kolejne przyjemne chwile w szacunku do siebie nawzajem i coraz to liczniejszym gronie. PBFy raczej swoją wiosnę dawno już mają za sobą, została więc nas garstka pasjonatów i miejmy nadzieje, że to się nie zmieni choćby mijał czas.Musimy więc siebie traktować jak dobrych kumpli a nie wrogów. A tak poza tym to jeszcze życzę super pomysłów, świetnych postaci, lekkości w pisaniu i czasu, aby w ogóle pisać móc.
Tak jak w obrazu powyżej wybieram Yahiko! Właściwie to może nie jest jakoś mocno pokrewny z moją Atari, ale chyba najbardziej jeśli chodzi o charakter. Energiczny, głodny życia i kraczący swoimi ścieżkami. Początkowo miała być Konan, ale chyba rudzielec pasuje tu znacznie bardziej. Poza tym to był bezklanowiec zupełnie jak moja rybaczka. Także Yahiko wybieram Cię!
PS:
Tak naprawdę to bym chciała łysego. Dobrze mu z uszu patrzy o;