#1 - transfery postaci
Re: #1 - transfery postaci
Postać jest wyzerowana rozmyślnie Soh. Nie wziąłem sobie tego z nie powiem czego. A jest tak dlatego, żeby ludzie faktycznie zmuszeni byli odgórnie do zaliczenia misji, aby jeszcze bardziej się rozwinęli. Wtedy jak postać dochodzi do etapu TJ, to faktycznie spełnia jego wymogi i misjowo i atrybutowo bo musiała właśnie wykonywać te misje.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
No może i tak, ale gdyby forum zgodziło się na nowy sposób awansowania postaci, to wtedy można spokojnie wprowadzić proponowane tutaj zmiany. Nie będzie wtedy potrzebne takie wyjście jakie panuje teraz, a nasze postacie będą pełniejsze i jakby to powiedzieć.. system się zamknie, nie będzie miał dziury i idealnie się uzupełni, w praktyce aż tak dużo się nie zmieni, a będzie wyglądało jasno i klarownie, a myślę że będzie to z korzyścią dla graczy, jak i dla samego forum. :-P
0 x
-
- Support
Mi to nawet pasuje. System z awansowaniem już raczej wejdzie, więc nie widzę problemu, by i to nie przeszło. Szczególnie, że byłby to fajny i pewny sposób przydzielenia czegokolwiek stransferowanej postaci. No i wtedy trzeba byłoby sprawdzić wszystkie transfery i podliczyć, żeby ewentualnie dać tym, którzy dostali za mało w porównaniu do innych, bo w drugą stronę to byłoby niefajne. 

0 x
4 na tak, 4 na nie (w tym dwóch administratorów). Proszę innych o wypowiedzenie się w temacie.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Jestem przeciwny. Transferowi i tak mają za dobrze. Mogą robić od nowa KP, wtedy nikt im builda nie zasugeruje
0 x
5 głosów "za"
5 głosów "przeciw" w tym trzech administratorów.
Ktoś jeszcze zabierze głos?
5 głosów "przeciw" w tym trzech administratorów.
Ktoś jeszcze zabierze głos?
0 x
Dobrze, ale na czym to ogólnie stanęło i za czym dokładnie głosujemy tj. jak wygląda ostateczna modyfikacja co do której się wypowiadamy.
Bo jeśli chodzi o pomysł z pierwszego posta w którym postać transferowa dostaje punkty do dowolnego rozdysponowania zamiast jakiegoś tam szkieletu proponowanego przez adnimistracje to jestem na
NIE
Bo jeśli chodzi o pomysł z pierwszego posta w którym postać transferowa dostaje punkty do dowolnego rozdysponowania zamiast jakiegoś tam szkieletu proponowanego przez adnimistracje to jestem na
NIE
0 x
Pomysł odrzucam.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość