2. Tytuł Mistera Zimy - Hm...niech pomyślę...Niech będzie Hikari, o! Bo ciągłe głosowanie na Ocira i Ookurikarę jest nudne.
3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - tutaj nie mam pewności, ale bardzo często widzę Seinara. Wobec tego mój głos leci do Ciebie, Kei-kun!
4. Tytuł Łamagi Zimy - Zagłosowałabym na siebie, ale ponieważ jest to zakazane, niech będzie Mizumi. Dlaczego? To chyba wszyscy wiemy.
5. Mocarz - Natsume, jak zawsze!
6. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Najciekawszą żeńską postacią, póki co, dla mnie jest Sagisa. Jej reakcje jako młodej, zagubionej matki, która nie do końca ogarnia to wszystko, są...bardzo naturalne.
7. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Najfajniejsza postać? Tu miałam dylemat między Akaruiem a Kaito

8. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Tutaj daję głos na Hikariego z kolei, jest zawsze pomocny i chyba nikt mu już tego tytułu nie odbierze! ^^
9. Pisarz Zimy - I znowu Koello wkracza do akcji, trzyma poziom od lata, kiedy na nią głosowałam. Dowody? Misja dla Arashiego, o której pisałam w gazetce, poczytajcie sobie sami!
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Jeśli chodzi o avatary, to na pewno ciekawy jest avatar Riki Kari Matsubari. Taka niby zwykłość, w rzeczywistości zaś powiew świeżości. Za sygnaturę zaś przyznaję brawa Natsume!
11. Hardkor Maruda - Yami za swoje marudztwo w WT, nie dziękuj ~~
12. Nieogar - Tu byłabym znowu ja, ale znowu dam Mizumi. Dlaczego on? To też doskonale wiecie, a tym, którzy nie wiedzą, polecam prześledzić chat i misje!
13. Najlepszy Game Master - Nie prowadzono mi osobiście misji, ale ciekawe są na pewno misje Inoshiego ze względu na fabułę i kody, których używa (w moim serduszku Koello na zawsze! <3)
14. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Specyficzna postać...ojej, nie wiem...Na pewno dziwny jest Shiga. Tak, do niego wędruje ten głos!
15. Złoty Leniwiec - Odpowiedź jest nam znana: Ava! Choć ostatnio konkuruje z nim Megumi

16. Złoty Pracuś - Ojej, nie wiem...Chyba Venus zawsze jest taka do ciągłej pracy.
17. Śmieszek - Mamy za dużo śmieszków, by wybrać jednego.
18. Najbardziej Dramatyczna Scena Fabularna - Kłótnia Shijimy i Seinaru w ryoukanie oraz śmierć samobójcza tego pierwszego w pełni zasługują na ten wybór. Naprawdę, w samobójstwie Shijimy było coś boleśnie prawdziwego, takiego w stylu Angie, więc połknęłam!
19. Najśmieszniejsza Scena Fabularna Z Karczmarzem Kogo i śmiercią Takesia i Hisui się nie wygra! xD
20. Bohater Zimy - Bohaterem Zimy dla mnie będzie Seinaaar! *^*
21. Złoczyńca Zimy - Prawdziwym Złem forumów jest Ocir!! Wszyscy wiemy, czemu Ocir

22. Najlepsza Walka Zimy - Wszystkie walki turniejowe były i są dobre, więc tu też wstrzymam się od głosu.
23. Szarak - Pełno tu luda takiego znikającego, ale Yosuke jest taki...ukrywający się, to fakt o/ Raz się pojawia,raz go nie ma.