Jiyuu-taba

Moderator: Souei

Teien

Re: Jiyuu-taba

Post autor: Teien »

Przy silniejszej technice masz 5 pieczęci i ten gest dłoni. 3 pieczęcie i gest dłoni dla mnie by było spoko. No ale możesz spytać o zdanie reszty modów. Jak się zgodzą na 2 pieczęci i gest to nie będę miał problemu.
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Dwie pieczęci i gest, czyli 3 ruchy. Mi się podoba i jestem za tą opcją.
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Akceptuję.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Teien

Akcept
0 x
Kaien

AKcept.
0 x
Sekki

Post autor: Sekki »

]Pieczęć, to nie wystawienie ręki.
Obrazek
^ to są pieczęci.
Zgadzam się minimalnie na dwie pieczęci + wystawienie ręki, ale wtedy koszta w górę.
0 x
Kaien

To zaproponuj te podniesione koszty, bo aktualne mi się wydają odpowiednie, mówiąc szczerze. 20 na E ma i za kazdy metr dodatkowe 6. Co przy 15 metrach (Co nie jest wcale tak dużą odległością) już daje mu na E zawrotny koszt 50 procent czakry
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Sekki ja twoich wpisów tu nie widzę więc w razie czego jakbyś mógł to pisz też poza postem coś w stylu "dla modów" jeżeli to dla modów abym wiedział bo nie wiem co tam piszesz i nie chciałbym aby się kiedyś okazało że nie dałem twoich pomysłów na które inni modzi się zgodzili gdyż ich nie widziałem.

Jak coś to pisz wtedy mi też na PW o ile jak pisałem nie jest to tylko dla modów.
0 x
Kaien

Już widzisz, Sekki nie do końca opanował Uhide.
0 x
Teien

2 akcpety modów są, 1 akcept admina jest... jutro rano przenoszę, gdyż post Sekkiego był lekko bezsensowny.
0 x
Kaien

Nie przenoś. Sekki powiedział że jesli dwie pieczecie i gest to podniesione koszty. Czyli masz 2 modów, jednego admina i jedno nie. Nie przenoś. Niech się dogadają.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

No to chłopcy dogadujcie się szybciutko.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Tsukune

Mnie to tam rybka. Mogę dodać jeszcze jedną pieczęć ale gest się dłużej wykonuje niż pieczęć dla tego jako "3" pieczęć dałem gest. Jednak jak Sekki dalej będzie się upierał nad jeszcze jedną pieczęcią to ją po prostu dodam lub poproszę moda aby przy przenoszeniu dodał przed "gestem" jeszcze " -> Tygrys " i dalej już jak było
0 x
Sekki

Post autor: Sekki »

Dobra, akcept.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości