Święta oraz nowy rok

Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Re: Święta oraz nowy rok

Post autor: Nikusui »

Odbieram moje piękne 40PH, które znalazłam w przepysznym pierniczku. *_* Mniam! Ojej, a co tu mamy? Pod talerzykiem było jeszcze 500ryo! <3 Ale co tutaj jeszcze jest? 20PH dla każdego forumowego poety... cóż za czas prezentów! I 250ryo na nowy notes i ołówek, nic tylko brać!

Łacznie: 60PH do wydania w cokolwiek, bo nieokreślone, ale oraz 750ryo. <3 Dziękuję!
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Motoko

Post autor: Motoko »

Silny samuraj, to wytrzymały samuraj, biorę. <jaszczureł>
0 x
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

Odebrałem, ale zapomniałem napisać więc się odzywam po to co moje. Bardzo dziękuje organizatorowi za to.
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Awatar użytkownika
Akarui
Postać porzucona
Krótki wygląd: Jak na avku brązowy płaszcz z kożuszkiem - mamy zimę! ;)

Post autor: Akarui »

7. Kapusta z grzybami - 40PH do wydania w dowolny atrybut + 500 Ryo, serdecznie dziękuję ;)
0 x
MOWA
Awatar użytkownika
Keizo
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 20
Ranga: Ogar
Widoczny ekwipunek: Mundur Shinsengumi, pod nim czarna zbroja; rękawiczki, torby przy pasie, guandao na plecach

Post autor: Keizo »

Odbieram PH i ryo, wielkie dzięki c:
0 x
Obrazek
¯\_(ツ)_/¯
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości