Ava jakie pasywki ma hoshigaki prócz... Plywania i chakry? No obładowanie niesamowite xD
Podejson atakuje #3
Moderator: Souei
Re: Podejson atakuje #3
Dam zamysł techniki jutro.
Ava jakie pasywki ma hoshigaki prócz... Plywania i chakry? No obładowanie niesamowite xD
0 x
-zmienione na range B
-zwiększony zasięg do 60m
-dodane że tylko w wodzie
Koszta zostawiłem jak na rangę C. Czemu? Bo technika nie pozwala na rozróżnianie wrogów, bo możliwa jest do użycia tylko w wodzie i wymaga utrzymywania kosztu chakry.
-zwiększony zasięg do 60m
-dodane że tylko w wodzie
Koszta zostawiłem jak na rangę C. Czemu? Bo technika nie pozwala na rozróżnianie wrogów, bo możliwa jest do użycia tylko w wodzie i wymaga utrzymywania kosztu chakry.
0 x
-
- Support
Koszt imo w moim odczuciu z rangi B nie byłby potrzebny, ale już sama ranga tak. - trzymam się tego, co Ava napisał
0 x
Jak wcześniej - trzymam się tego, że RANGA jest B, jednak kosztów nie chcę zmieniać. Tak jak ktoś kiedyś powiedział "nie potrzeba zgody wszystkich". Osobiście uważam, że ranga techniki jest na poziomie C.
Już widziałem kilka nerfów przez "trzymanie pieczęci", zawyżenie rangi itd. Ów "sensor" jest ledwie na 60m, do tego tylko w wodzie, do tego wymagany jest krwawiący przeciwnik. Który JEST W WODZIE. Do tego nie mogę rozróżniać przeciwników. Na wyższe koszta mogę się zgodzić tylko wtedy, jeżeli któraś z wcześniejszych opcji zostanie przywrócona.
Obecnie mam akcept od Avy i Seikiego. W sumie to brakuje tylko wypowiedzi albo Muraia, albo Akashiego, by technika mogła przejść (lub nie).
Już widziałem kilka nerfów przez "trzymanie pieczęci", zawyżenie rangi itd. Ów "sensor" jest ledwie na 60m, do tego tylko w wodzie, do tego wymagany jest krwawiący przeciwnik. Który JEST W WODZIE. Do tego nie mogę rozróżniać przeciwników. Na wyższe koszta mogę się zgodzić tylko wtedy, jeżeli któraś z wcześniejszych opcji zostanie przywrócona.
Obecnie mam akcept od Avy i Seikiego. W sumie to brakuje tylko wypowiedzi albo Muraia, albo Akashiego, by technika mogła przejść (lub nie).
0 x
Jeśli istnieją wyjątki, to z pewnością mowa o...
a koszty chakry ta technika ma jak każdy inny Raiton na S.
Albo idziemy na takie kompromisy jak ranga B i koszty C ale wtedy trzymamy się tego też w kanonach, albo trzymamy się tego co w kanonach i nawet to WT dostaje rangę B z kosztami B.
- Nazwa
- Raiton: Kirin
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Zależy od burzy
- Koszt
- C: 50% | B: 40% | A: 30% | S: 20% | S+: 10%
- Dodatkowe
- Wymaga burzy w pobliżu miejsca użycia
- Opis Jednorazowy pocisk, mogący osiągnąć prędkość światła. Kirin jest techniką czerpiącą pokłady chakry z powietrza, a nie z ciała jej użytkownika. Żeby ją wykonać muszą być chmury burzowe, a jeśli jest ich brak, wtedy trzeba je wytworzyć. przywołania burzowych chmur można użyć jednej z technik elementu ognia, by podgrzać atmosferę. Mając odpowiednie warunki, użytkownik zaczyna formować czystą energię pochodzącą z nieba. W ten sposób nad nim tworzy się niewyobrażalna moc, która dobrze wycelowana w oponenta może zakończyć się tylko śmiercią.
- Uwaga Jest to kinjutsu, możliwe do nauki tylko ze specjalnego, zdobycznego zwoju - na świecie istnieje jedynie jedna sztuka zawierająca tę wiedzę.
Albo idziemy na takie kompromisy jak ranga B i koszty C ale wtedy trzymamy się tego też w kanonach, albo trzymamy się tego co w kanonach i nawet to WT dostaje rangę B z kosztami B.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości