Ukryty tekst
Riłorki part 2
Moderator: Souei
- Natsume Yuki
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 31
- Ranga: Nukenin S
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=199
- GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
- Multikonta: Iwan zza Miedzy
-
- Support
Re: Riłorki part 2
1) Skoro KC na randze B, to z rozpiski można resztę rozwalić - kosmetyka. Wymóg szybkości jak Ava. Wtedy według mnie ranga d wystarcza, bo użytkownik potrzebuje tylko chwili żeby się odbić z tego tworu.
2)Mniejszy koszt znaczy... jaki
Ewentualnie wywalić tę wzmiankę, bo nie ma nic dokładnego. Pieczęci jak Naoki - skoro odrzucasz prawie wszystko na swojej drodze to raczej rozsądnie wrzucić tu mały wymóg.
3)Eee... nie xD Zamrażanie wszystkiego w okolicy. Dosłownie, bo -35 to chwila do odmrożeń, a przy tym koszcie chakry... no nie. Stała temperatura, wyższa ranga na pewno, bo to rozwinięcie Kirigakure.
4)W sumie to nie wiem. Z jednej strony wygląda to jak technika z Suitonu z tym że na lodzie.
2)Mniejszy koszt znaczy... jaki

3)Eee... nie xD Zamrażanie wszystkiego w okolicy. Dosłownie, bo -35 to chwila do odmrożeń, a przy tym koszcie chakry... no nie. Stała temperatura, wyższa ranga na pewno, bo to rozwinięcie Kirigakure.
4)W sumie to nie wiem. Z jednej strony wygląda to jak technika z Suitonu z tym że na lodzie.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości