Letnia Gala SW 2017 ( ͡° ͜ʖ ͡°) - wyniki
Re: Letnia Gala SW 2017 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chciałbym odebrać swoją nagrodę 40 PH i 500 Ryo, za głos + pierwsze miejsce w "Nieogarze" (oczywiście ten tytuł odbieram).
0 x
Moje 10 PH T.T
NIE BIERE FOCH
KAPPA
Bezsensowny spam dla potwierdzenia odbioru - jest~!
NIE BIERE FOCH
KAPPA
Bezsensowny spam dla potwierdzenia odbioru - jest~!
0 x
Odbieram moje 40PH /500 ryo za glosowanie i tytuł Najlepszego Game Mastera <3 Mamo w końcu coś wygrałem! Idę odebrać schabowego w nagrodę kappa
0 x
- Hayami Akodo
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Samuraj
- Krótki wygląd: https://imgur.com/a/9wDbR
- po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego,
plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców
- długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem - Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- plecak - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4011
- Multikonta: brak
- Aktualna postać: Hayami Akodo
Odbieram moje 30 PH i 350 ryo (z uwagi na to, że głosowałam i że zostałam nieogarem razem z Tensą)
Dzięki za głosy, hehehe ^^" To...do zobaczenia za pół roku!
Dzięki za głosy, hehehe ^^" To...do zobaczenia za pół roku!
0 x
Z dumą będę nosił tytuł
Dziękuję za wszystkie głosy
Odbieram moje 40 PH i 400 Ryo, no i rzecz jasna tytuł.

Odbieram moje 40 PH i 400 Ryo, no i rzecz jasna tytuł.
0 x
- Mishima
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 31
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=3723
30 pH i 350 Ryō - Odbieram
Dziekuje za głosy na letniego podrywacza. Za rok będzie złoto ;D Reika szykuj się.
Dziekuje za głosy na letniego podrywacza. Za rok będzie złoto ;D Reika szykuj się.
0 x
- Kisho
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Wyrzutek D
- Krótki wygląd: Długie brązowo-blond włosy, błękitne oczy, jasna karnacja, czarne spodnie, czerwono-czarna bluza i jasnobrązowy bezrękawnik z kominem
- Widoczny ekwipunek: kabura na broń (na prawym udzie) i torba (na lewym pośladku)
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 523#p38523
Re: Letnia Gala SW 2017 ( ͡° ͜ʖ ͡°) - wyniki
Odbieram swoje 10PH i 100Ryo za głosowanie i z miejsca gratuluję zwycięzcom!
0 x

- Kenshi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
- Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 577#p47577
- Multikonta: Azuma
Odbieram 10 PH i 100 Ryo za głosowanie, gratuluje zwycięzcom 

0 x
- Hikari
- Martwa postać
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1307&p=12435
No dobra to czas nadszedł i na mnie...
Chciałbym podziękować wszystkim co na mnie głosowali, ale także Murai'owi co niemalże odebrał mi dobrego duszka w tym głosowaniu. Odwalasz kawał dobrej roboty i jeżeli patrzymy na sam okres wakacyjny to nawet musiałbym przyznać, że zasługujesz bardziej, a czy od poprzedniej gali to już nie wiem. Zobaczymy jak to się rozwinie w następnej
Tak czy inaczej miło jest nosić ten tytuł od pierwszej gali kiedy pojawiłem się na forum i postaram się dalej go godnie reprezentować.
Gratuluję wygranym, ba każdemu kto dostał chociaż jeden głos podczas tej gali, bo ja sam poza duszkiem prawie nie miałem głosów w innych i wcale to nie jest takie łatwe.
Dziękuję za dobrą zabawę podczas głosowania i czytania komentarzy, do zobaczenia na wiosnę, kiedy będzie zimowa gala gdzie już teraz życzę wszystkim powodzenia i odbieram co swoje. 40Ph i 500Ryo, a tytuł duszka zachowuję. <3
Chciałbym podziękować wszystkim co na mnie głosowali, ale także Murai'owi co niemalże odebrał mi dobrego duszka w tym głosowaniu. Odwalasz kawał dobrej roboty i jeżeli patrzymy na sam okres wakacyjny to nawet musiałbym przyznać, że zasługujesz bardziej, a czy od poprzedniej gali to już nie wiem. Zobaczymy jak to się rozwinie w następnej

Tak czy inaczej miło jest nosić ten tytuł od pierwszej gali kiedy pojawiłem się na forum i postaram się dalej go godnie reprezentować.
Gratuluję wygranym, ba każdemu kto dostał chociaż jeden głos podczas tej gali, bo ja sam poza duszkiem prawie nie miałem głosów w innych i wcale to nie jest takie łatwe.
Dziękuję za dobrą zabawę podczas głosowania i czytania komentarzy, do zobaczenia na wiosnę, kiedy będzie zimowa gala gdzie już teraz życzę wszystkim powodzenia i odbieram co swoje. 40Ph i 500Ryo, a tytuł duszka zachowuję. <3
0 x
Cause i'm the real fire.
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Tytuły zostały przydzielone. Jednocześnie zaznaczam, że przysługują jedynie za pierwsze miejsce :< Więc tytułów vice przydzielanych nie będzie chociaż nieoficjalnie są. Jeśli kogoś pominąłem proszę się zgłosić na pw bądź gg. Sam temat pozostanie jeszcze przez kilka dni otwarty na wypadek gdyby ktoś nie odebrał PH i Ryo za głosowanie oraz rzecz jasna zajęte miejsce.
0 x
- Sagisa
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: - długie czerwone włosy, stalowoszare oczy
- koszula z długim rękawem, długie ciemne spodnie, wygodne buty
- cienkie pajęczynki blizn po raitonie pod ubraniem
- sygnet na łańcuszku schowany pod koszulą
- płaszcz podróżny z kapturem - Widoczny ekwipunek: - torba na biodrze, po prawej
- kabury na udach
- wakizashi za pasem
- manierka z wodą przy pasie - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 998#p49998
Eh ... droga Aymi. Szkoda, że przegapiłaś galę. Jakbyś nie była zajęta, to bym Cię ucałował na pocieszenie, huehuehue. A nawet więcej

Taki żarcik kappa
0 x
Kto chciał odebrać, odebrał. Przerzucam do archiwum.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości