Nowa technika
Moderator: Souei
Re: Nowa technika
Poprawiłem oraz usunąłem trzymanie pieczęci. Dlaczego? Już to tłumaczyłem kilka postów wyżej. Ale mogę wytłumaczyć drugi raz. Gdybym trzymał pieczęć dwoma rękami to ta technika byłaby bez sensu, ponieważ nic był nie zadał wrogowi. Wróg nie będzie mieć perepcji i tylko tyle. Będzie mógł robić jakieś swoje techniki, a ja nic. Tylko zmarnuje chakrę. Dlatego usunąłem podtrzymywanie pieczęci aby była możliwość np. rzucenia shurikenem w wroga. Jak zauważył rybka na technika jest ogólnie taka słaba porównując ją z innymi kolanówkami rangi B. Dlatego znowu się pytam: Co myślicie aby zmniejszyć koszt chakry? Albo zmienić na rangę C?
0 x
Re: Nowa technika
Gotowe. Mam nadzieję że teraz wszystko ok:)
Sory, że tak długo to trwało. Ostatnio nie miałem zbyt dużo czasu. Także ponownie zadaje wam pytanie co myślicie o zmniejszeniu kosztu chakry?
Sory, że tak długo to trwało. Ostatnio nie miałem zbyt dużo czasu. Także ponownie zadaje wam pytanie co myślicie o zmniejszeniu kosztu chakry?
0 x
- Akashi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Wędrowiec
- Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
- Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=3899
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości