Na wstępie zaznaczę, że trochę mnie nie było przez sprawy związane z uczelnią i jeszcze jedną rzeczą o której kto ma wiedzieć ten wie

Tak więc niektóre głosy pozostaną puste bo po prostu nie wiem komu się należy ten tytuł.
1.
Tytuł Miss Lata - Mój głos ląduje na
Motoko, gdyż jak tak przeglądałem KP rzuciła mi się w oczy.
2.
Tytuł Mistera Lata - Jest tylko jeden i odwieczny Mister tego forum. A jest nim
Ichirou. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego? Co nie? Dba o swój wygląd na każdym kroku, a nawet robił operację plastyczną *bicz pls*
3.
Tytuł Forumowego Noł Lajfa - <pusty>
4.
Tytuł Łamagi Lata - <pusty>
5.
Letni Podrywacz - <pusty>
6.
Mocarz - Myślę, że w tym wypadku powinien powędrować do
Natsume. Spytacie dlaczego? Nie dość, że kisi miliony PH i narzeka jakie drogie jest 10 szybkości. Ola boga wydatek 100 PH, problemy pierwszego świata. To na dodatek dopiął swego i stworzył wspólnie z NPC cesarstwo, więc tutaj już nie rozchodzi się tylko o siłę postaci, ale potęgę świty, która przeora nie jeden klan.
7.
Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - <pusty>
8.
Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - <pusty>
9.
Tytuł Dobrego Duszka Forum - Zawsze i wszędzie
Hikari.
10.
Pisarz Lata - <pusty>
11.
Najlepsza sygnatura/avatar - Nie dopatrzyłem się niczego niezwykłego, aczkolwiek zawsze byłem fanem tego jak prowadzi to
Ichirou, ma nawet osobny avek na sexy. No proszę was...
12.
Hardkor Maruda - <pusty>
13.
Nieogar - <pusty>
14.
Najlepszy Game Master - Dla mnie i tak zawsze
Natsume, będzie najlepszy xD
15.
Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Ten tytuł jest zarezerwowany dla
Yamiyo. Po prostu jego postacie zawsze są dziwaczne.
16.
Złoty Leniwiec - Cóż mówi się to z bólem serca, ale tytuł należy się mi mocno xD Głos i tak nie będzie brany pod uwagę, ale dla zasady dam sobie. Tak więc
Avaryż aka Shinji
17.
Złoty Pracuś -
Murai bez dwóch zdań. Ogarniał nie dość, że z pozycji moda fabularnego to jeszcze odwalał masę technicznej roboty.
18.
Śmieszek - <pusty>
19.
Zmartwychwstały - Dziwi mnie, że nikt nie wybrał admina technicznego, który powrócił

<brak>
20.
Najlepsza Sytuacja Fabularna - Naczelny gwałciciel, moderator techniczny
Juuzou Yamanaka i
Reika aka Ayame
21.
Rudy - Nawet jak nie ma
Yosiaka to i tak tytuł należy do niego. Odwieczny wróg publiczny połowy administracji nawet w zaświatach.