Letnia Gala SW 2017 ( ͡° ͜ʖ ͡°) - wyniki

Awatar użytkownika
Rokuramen Sennin
Support
Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki

Letnia Gala SW 2017 ( ͡° ͜ʖ ͡°) - wyniki

Post autor: Rokuramen Sennin »

Guitar hello

Tak, ponownie nadchodzi ten czas. Większość starszych graczy może kojarzyć o co chodzi, ale dla nowych należy się odrobina wyjaśnienia.
Co pół roku na SW organizujemy Forumową Galę, w której możemy oddać swoje głosy na innych graczy w różnych kategoriach, i tym samym docenić ich wkład (lub pośmieszkować).
A jeśli nie wiecie o co chodzi, to pytajcie na chatboxie. Ci co brali udział wytłumaczą. >:V
Głosowanie trwa planowo do 13 września, chyba że większość głosów będzie dostępna wcześniej, wtedy wyniki podane będą przed tym terminem.

Jeszcze raz wklejam zasady.
A teraz. Zaczynajcie!

GL HF. Tradycyjnie, podium z każdej kategorii dostanie symboliczne PH i piniendze, więc warto czekać <kreygasm>
Co z tego, że można odebrać nagrodę tylko za jedno zdobyte miejsce. To jest nagroda symboliczna, a nie farma jak u dzieci w Chinach, kot Dejton.

Template:
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Awatar użytkownika
Akashi
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Wędrowiec
Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini

Re: Letnia Gala SW 2017 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Post autor: Akashi »

1. Tytuł Miss Lata - Miss lata, cóż ciężko tutaj coś wybrać w bikini wszystkie panie wyglądałyby bardzo atrakcyjnie, zwłaszcza Nikusui i Ayame, ale prędzej zginę niż to zobaczę więc Motoko za to co mi pokazała

2. Tytuł Mistera Lata - Mister lata, cóż na siebie nie zagłosuje, a kto poza mną zasługuje i dorasta mi do pięt, hmmm Ichirou

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa -Tutaj wybór dość prosty i oczywisty Shijima, mała pani koala

4. Tytuł Łamagi Lata - Tutaj ciężko coś wybrać, dlatego polecą aż dwa głosy Hisui oraz Tsukune

5. Letni Podrywacz -Juuzuo, był tak blisko, a jednak daleko i zaliczył szambo

6. Mocarz - Natsume, pokaż mi jak świat płonie, chętnie upiekę sobie parówkę

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Charakter, tutaj oczywiście Motoko, niech ma za to przebijanie mnie mieczem, chociaż ona mnie spenetrowała.

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Tsukune, wspaniały chłopak o zwalonym umyśle twórcy, dlatego to aż dziwne, że jego postać jest taka normalna
9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Hikari, trzymaj dobrego duszka dalej i spraw bym nie żałował tego głosu

10. Pisarz Lata - Shijima, prowadzi dużo misji i bardzo dobrze :P

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Seiki, ach bardzo lubię patrzeć na twoją rybkę.

12. Hardkor Maruda - Ichirou, nie siej pesymizmu związanego z eventem, wszyscy przeżyją, poza tymi, którzy zginą.

13. Nieogar -Natsu za zilato, kochane oziębienie klimatu w środku lata ;3

14. Najlepszy Game Master -Shijima, poprowadź mi jeszcze trochę ciekawych misji :D

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Tutaj niech tytuł idzie do trapa Yamiyo

16. Złoty Leniwiec - na leniwca ciężko kogoś wybrać, zwłaszcza, że jest ich paru, ale największym jest Natsu

17. Złoty Pracuś - na pracusia ciężko coś wybrać, ale niech leci głos na Murai'a

18. Śmieszek - Tsukune, za swoją wspaniała zwyrolską głowę, oby tak dalej szło i nie wracaj do normalności

19. Zmartwychwstały -

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna -Ayame i Juuzuo, raczej zasłużyli na wyróżnienie przez swoją fabułę, oraz listy gończe, ale to na mnie będzie pierwszy wystawiony kappa

21. Rudy - Tensa, wielki i wspaniały pogromca zombie
To i ja edit i pokazuje moje błędy :p
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Hayami Akodo
Wiek postaci: 26
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: https://imgur.com/a/9wDbR
- po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego,
plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców
- długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem
Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- plecak
Multikonta: brak
Aktualna postać: Hayami Akodo

Post autor: Hayami Akodo »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek though my body may decay on the isle of Ezo
my spirit guards my lord in the east

voice |PH| theme | bank | vibe 1|vibe 2
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Motoko

Post autor: Motoko »

1. Tytuł Miss Lata - Liderka Maji zdaje się być idealnym dopełnieniem Mystera z poprzedniego lata. kappa Dobra, to tylko takie pogłoski. Moją prawdziwą wytypowaną pięknością w tej dziedzinie jest przepiękna, zaniciowana i ukryta przed światem Murajka! (Nie, nie Samurajka, nie ma tak dobrze. >:V ) Także odwiążcie te wszystkie linki u tego gościa i pokażcie najprawdziwszą prawdę, dlaczego nie ma niczego w spodniach, o! :v

2. Tytuł Mistera Lata - Ciekawe, czy on lubi małych chłopców, tak jak oni jego. >:V W sumie nie wiem, czy to jest kwestia takiego autorytetu, whateva, ale pewnie przez te cykorki go lubią. Osobiście niezbyt rozumiem skróty którymi się posługuje, ale propsuję, bo to chyba jest takie na fali. kappa Także Natsume, ta łatka leci do Ciebie, liderze! >.<

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Wymieniłabym trochę świeżaków, ale oni są tylko jakieś 2/3 miesiące, a ich nołlajfienie nie dorasta do pięt temu, które było z pewnością było dłuższe i oczywiście należało do....Reiki! Chyba sama zobaczyłam ją jako pierwszą na mini-chatcie i potem przez kilkanaście baardzo długich tygodni widziałam właśnie ją, dzień w dzień! W sumie to podziwiam, chciałabym mieć tyle czasu codziennie, chociaż sama praktycznie dwa miesiące siedziałam z nosem w lapku, ale co tam, nie odbiera się tak zacnego tytułu detektywa s-w ciężko pracującej kobiecie. >:V

4. Tytuł Łamagi Lata - w sumie to nie wiem, mówią że śmiesznie tam zginął na D, a słyszałam, że to Akashi, więc niech będzie i on. Chociaż mam problem z samobójcami, bo przecież nie docenić takich person toż to praktycznie grzech... Akashi po raz pierwszy, drugi i trzeci, tak!

5. Letni Podrywacz - no z tymi kobietami to różnie bywa, chociaż ciekawe przypadki na podrywy mężczyzn też powinny wchodzić w grę, ale takich jeszcze nie czytałam... W każdym razie popieram rzeczowych mężczyzn i ich stanowcze postanowienia, które wypełniają, dlatego mój głos leci do Juuzou. Jestem z Ciebie dumna, a konkurencja w postaci jaskiniowego-shinobi była ogromna, w każdym razie - tak trzymaj! <kappapride>

6. Mocarz - chyba każdy wie, że nie ma żartów jeśli chodzi o relacje międzyludzkie i wydaje mi się, że najbardziej odpowiednią osobą, która potrafi powstrzymać wszelakie protesty jest ta najbardziej pierwotna, czyli...lanie pasem po tyłku -> Masaru <brawo> na Ciebie nie ma mocnych. kappa

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - lubię pić herbatę, a szczególnie pić i czytać. Zdarza się nawet, że zaparzę jakąś Sagę i przeczytam post Sagi, a szczególnie przy nagich torturach z Rypcią-la-Kazuo, także mój skromny głos leci do (U)ciapki, która bardzo pięknie nabrała się na dobre serduszko innej kunoichi. (Mam nadzieję, że po tej traumie dziewczyna weźmie się w garść i strzeli siostrze!) >.<

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - co ja poradzę, że lubię chore postacie, Ayato, trzymasz palmę. Ciekawie trzymająca się swojego charakteru postać, która świetnie kreowana jest przez różne zabawy na psychice słabszych. Racja, nie ma co ich oszczędzać! <brawo>

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - nad moimi pierwszymi krokami na sw trzymał pieczę nie kto inny jak Murai. Jest encyklopedią, która nigdy się nie zamyka, jak trzymam na niej rączki (nie uśmiechać się do ekranów, wiem że to robicie zboczuchy) i zwyczajnie wykonuje swoją robotę na 102. Po prostu odpowiednia osoba na posterunku, nie ma co tutaj opiewać, bo jeszcze za wysoko chłopaczyna urośnie. >.<

10. Pisarz Lata - zbyt wiele pisać nie trzeba, bo ona robi to za wszystkich. Shijima na dobrym miejscu, ostatnio dała nieźle czadu z misjami. Oczywiście nie chodzi o sam fakt wymyślenia świetnego zlecenia, skąd...po prostu ma dziewczyna talent do pisania i intrygowania czytelników, tak trzymaj!

11. Najlepsza sygnatura/avatar - godzinami, to ja patrzyłam na sygnaturę i avatar Seikiego kiedy prowadził mi zlecenie, które trwało i trwało, ale niestety to nie do niego idzie mój głos. Schludnie, zwięźle i na temat, prosto do Hikariego, chociaż przyznam, że nie lubię jasnych sygnatur i avatarów, to akuratnie w tym przypadku daję okejkę. Wszystko estetycznie się zgadza.

12. Hardkor Maruda - Akashi, Akashi, Akashi. Jeśli ten człowiek nie wygra, to chyba będzie oznaczało sfałszowanie głosów, bo to mu się nie należy, ten tytuł zwyczajnie do niego należy. :v

13. Nieogar - Tensiak, uwielbiam się o coś pytać i dostawać poradę z czapy, szczególnie na początku, jak niczego nie ogarniam. kappa

14. Najlepszy Game Master - Shijima.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - dziw mnie bierze, że Rypcia nie dostał tego tytułu, bo przecież te zębiska, aż się proszą o docenienie i złociste komentarze! >:V

16. Złoty Leniwiec - ten to ma prawdziwe szczęście, drugi raz pod rząd poleci Rypcia, bo oczywiście nie zapomnę tego zlecenia, które miało się skończyć ponad tydzień wcześniej. Tylko się za bardzo nie przejmuj i nie zmieniaj, jak już skończyliśmy, daj poczekać następnym. kappa

17. Złoty Pracuś - Yamiyo aka Masło. Ile ja się naklikałam, żeby te okienka przestały być białe ze wszystkich pomysłów jakie proponował, to nikt mi nie powie, że nie... >.<

18. Śmieszek - Święta Trójca MC, że tak ich określę. Przeważnie nie wiem o co chodzi, ale przecież nie wszystko trzeba rozumieć, żeby było śmiesznie, w sumie kiedy się nie ogarnia jest najśmieszniej, dlatego Hikari, Ichi i Natsume, mój głos leci na całą trójkę, bo tutaj nie ma mowy o jakichś pojedynczych jednostkach, szczególnie jeśli Ci panowie są w trakcie rozmownego maratonu. >:V

19. Zmartwychwstały - Natsu, przypomniało mi się ostatnio, że tak na dobrą sprawę, to Ciebie nie widziałam od czasu rejestracji, aż po ten miesiąc. :v

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna - Kenji, Seinaru, Shumei i Shi -> Misja samobójców, szczególnie ten moment, kiedy dwójka już padła, a Shumei mi pisze na komunikatorze, że Seinaru chce go zabić. Tylko co tutaj się dziwić, przecież współpraca jest najważniejsza, szczególnie jeśli chodzi o zdobycie PH. kappa

21. Rudy - Ayame, zostaniesz Rudym, bo ta niespodziewana akcja z Yamanką, to jednak było trochę....niespodziewane, a miejże dziewczyno z tego jakąś pociechę! ;)
edit. To patrzcie gałgany. >:V
edit. vol2 ~ Nie mogłam się zdecydować, ale już takie na 100%.
0 x
Shijima

Post autor: Shijima »

To kwestia honoru! Nie byndem zdechłom rybom <babyrage>
No i kappa skopiowałam tamte zimowe to jest z zimowymi kappa

1. Tytuł Miss Zimy - Hisui ♥ Cud dziewczynka ♥

2. Tytuł Mistera Zimy - Seinaru ♥ istna sex-bomba *^*

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Akashi. Jest ktoś, kto chapie więcej dostępnej roboty niż on i przy tym zakłada multi? kappa I do tego jeszcze bawi się w dziennikarską hienę? No nie ma <4head>

4. Tytuł Łamagi Zimy - Uchiha Matsu kappa Armia umarlaków - this is it.

5. Zimowy Podrywacz - Murai kappa Jak ten pan zaczyna spraszać do swojego mieszkanka to podwijam kiecę i lecę <kreygasm>

6. Mocarz - To może Natsume! Nie dość, że robi wrażenie tytułem, bycie głową rodu, to jeszcze przeraża nawet na cb swoimi imperialistycznymi zapędami <notlikethis>

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - To może Motoko kappa

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Seinaru! *zakłada fandom, ktoś chce dołączyć? Panów też przyjmujemy.* Jego postać nie jest wmuszona, udziwniona na siłę - to jest właśnie taki samuraj, którego można sobie wyobrazić jak żywego przed sobą. SUGOI SUGOI <kreygasm>

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Murai ♥ Zawsze na stanowisku!

10. Pisarz Zimy - Motoko ♥

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Seinaru *^*

12. Hardkor Maruda - ICHIROU <babyrage> najbardziej skuteczny zniechęcacz wszech czasów, zobrazowanie przeciwieństwa dopingu <notlikethis>

13. Nieogar - Hayami Akodo, która wprowadziła na Yinzin upalne, trzydziestostopniowe lato kappa

14. Najlepszy Game Master - Hmm dałabym tutaj Hisui, jej sesja była cudowna, ale muszę dać Hikari. Czytywałam i czytuje jego misję i uważam, że odwala kawał dobrej roboty ♥

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Kurusu. Jego postać jest czystym kuriozum, przy tym wydaje się odgrywać ją bez żadnego problemu ♥

16. Złoty Leniwiec - Ichirou <kappapride> Piaskowy leniwiec, którego trzeba karmić weną <4head>

17. Złoty Pracuś - Murai bezsprzecznie! ♥ najwyraźniej opanował podryw na pingwina i zaspokoił rozdrażnienie seksualne, dlatego tak dużo na forum daje radę robić kappa

18. Śmieszek - Tsukune xD Bo "xD" to wystarczający komentarz.

19. Zmartwychwstały - Jestem tutaj chyba za krótko <notlikethis> ale może Naoki, który zaginął na dworcu kappa

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna - Akashi. Ten na każdej misji tak odwala, że nie wiem o co chodzi XD przecie on prawie na dwa fabularne lata trafił do więzienia podczas misji D <notlikethis>

21. Rudy - Kenji kappa Chyba nie ma większego pechowca niż on :D
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

1. Tytuł Miss Lata - postów nie czytałem, ale z avatara i z KP chyba najbardziej do tego tytułu najbardziej mi pasuje Motoko. Masz. >:V

2. Tytuł Mistera Lata - Hm. A tu zdarzyło mi się jakiegoś posta przeczytać, i charakter Seinaru dosyć do mnie przemawia.

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Ostatnio kiedy nie wejdę, to prawie zawsze widzę Tensę. FIND YOURSELF SOME LIFE, MAN

4. Tytuł Łamagi Lata - Em. Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, nie widziałem żeby ktoś derpił. Głównie dlatego że mnie nie było, ale cii.

5. Letni Podrywacz - Nie ma Yoichiego, nie ma głosu. <babyrage>

6. Mocarz - Chyba jednak Ichi. Czyli jak być w stanie zabić 90% forum, nie ruszając się z miejsca, bo P O T Ę Ż N A K U W E T A zrobi wszystko za niego. :I

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - W sumie jestem skłonny zagłosować na Hisui. Niemowa która sensownie funkcjonuje jako shinobi? Szanuję.

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Hikari. Dalej jestem zachwycony jego wierności charakterowi postaci, czyli "nie zaliczę, bom dżentelmen". Tak, patrzę na Ciebie i akcję z Harumi z czasów gdy dinozaury jeszcze chodziły po świecie. kappa Ostatnio nie zauważyłem niczego co by przykuło moją uwagę, więc Hikari, zachowujesz mój głos.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - W sumie też zagłosuję na Kana/Hikariego. Zawsze dobrze trzymał palmę ( <kreygasm> ) tego tytułu, więc kontynuuj z tą tradycją!

10. Pisarz Lata - Nie wczytywałem się, nie wiem, ja tu tylko sprzątam.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Niech będzie, że Sagisa. <delfineł>

12. Hardkor Maruda - ostatnimi czasy to bym samemu wziął sobie ten tytuł, bo na chatboxie praktycznie tylko szydzę. :I Ale nie można na siebie, a nie widziałem ekscesywnego marudzenia u nikogo, więc się wstrzymam.

13. Nieogar - Mam ochotę tradycyjnie zagłosować na Tsukune, ale to już trochę nudne się zrobiło. A ostatnio nie wykazał się tak potwornym nieogarnięciem, więc... hm.

14. Najlepszy Game Master - Ostatnio jedyną misją na jakiej byłem jest ta u Kana, a prowadzi ją całkiem sensownie - jak nie lubię pisać o rzeczach zbędnych, tak teraz jakoś mi to nie przeszkadza. A to coś już znaczy. o/

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Motoko? Może? Nie wiem? Niech będzie Motoko.

16. Złoty Leniwiec - AVA. FFS, to już ja więcej robię, a nie było mnie dwa miesiące. <notlikethis>

17. Złoty Pracuś - Chyba jednak Mus, mimo wszystko. Z administracji/moderacji to ostatnimi czasy widzę tylko jego, z przerwami na Juuzou. :v

18. Śmieszek - Hm. Ostatnimi czasy część loży szyderców powróciła na chatboxa, a na jednego z nich już trzy razy zagłosowałem, więc Ichi, trzymaj palmę ( <kreygasm> ).

19. Zmartwychwstały - NA PEWNO NIE AYATO. >:V Toshio albo Todonada, tak myślę. Nie wiem czy dobrze myślę, ale skoro już tak myślę, to pójdę z tym jak myślę.

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna - misja u Kana. THE REICH WILL RISE <illuminati>

21. Rudy - Yoichi, gdzie jesteś gdzie cię trzeba ;_; Chociaż to byłby głos tylko za bycie jednooką pomarańczą. Hm. Wstrzymam się chyba.
0 x
Shinji

Post autor: Shinji »

Na wstępie zaznaczę, że trochę mnie nie było przez sprawy związane z uczelnią i jeszcze jedną rzeczą o której kto ma wiedzieć ten wie :) Tak więc niektóre głosy pozostaną puste bo po prostu nie wiem komu się należy ten tytuł.

1. Tytuł Miss Lata - Mój głos ląduje na Motoko, gdyż jak tak przeglądałem KP rzuciła mi się w oczy.

2. Tytuł Mistera Lata - Jest tylko jeden i odwieczny Mister tego forum. A jest nim Ichirou. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego? Co nie? Dba o swój wygląd na każdym kroku, a nawet robił operację plastyczną *bicz pls*

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - <pusty>

4. Tytuł Łamagi Lata - <pusty>

5. Letni Podrywacz - <pusty>

6. Mocarz - Myślę, że w tym wypadku powinien powędrować do Natsume. Spytacie dlaczego? Nie dość, że kisi miliony PH i narzeka jakie drogie jest 10 szybkości. Ola boga wydatek 100 PH, problemy pierwszego świata. To na dodatek dopiął swego i stworzył wspólnie z NPC cesarstwo, więc tutaj już nie rozchodzi się tylko o siłę postaci, ale potęgę świty, która przeora nie jeden klan.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - <pusty>

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - <pusty>

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Zawsze i wszędzie Hikari.

10. Pisarz Lata - <pusty>

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Nie dopatrzyłem się niczego niezwykłego, aczkolwiek zawsze byłem fanem tego jak prowadzi to Ichirou, ma nawet osobny avek na sexy. No proszę was...

12. Hardkor Maruda - <pusty>

13. Nieogar - <pusty>

14. Najlepszy Game Master - Dla mnie i tak zawsze Natsume, będzie najlepszy xD

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Ten tytuł jest zarezerwowany dla Yamiyo. Po prostu jego postacie zawsze są dziwaczne.

16. Złoty Leniwiec - Cóż mówi się to z bólem serca, ale tytuł należy się mi mocno xD Głos i tak nie będzie brany pod uwagę, ale dla zasady dam sobie. Tak więc Avaryż aka Shinji

17. Złoty Pracuś - Murai bez dwóch zdań. Ogarniał nie dość, że z pozycji moda fabularnego to jeszcze odwalał masę technicznej roboty.

18. Śmieszek - <pusty>

19. Zmartwychwstały - Dziwi mnie, że nikt nie wybrał admina technicznego, który powrócił <delfineł> <brak>

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna - Naczelny gwałciciel, moderator techniczny Juuzou Yamanaka i Reika aka Ayame >:V

21. Rudy - Nawet jak nie ma Yosiaka to i tak tytuł należy do niego. Odwieczny wróg publiczny połowy administracji nawet w zaświatach.
0 x
Tensa

Post autor: Tensa »

Nie lubie tłumaczyć czemu co, więc będzie w sumie krótko i zwięźle.

1. Tytuł Miss Lata - Za Akame w avku się należy... <fanfary> Mo, zdrajca i porywacz, no ale Akame...

2. Tytuł Mistera Lata - W sumie nie wiedziałem, ciężko mi to oceniać, ale po przejrzeniu na wyrywkę avków stawiam na <trąbka> Hayami samuraja z dzidą (tak wiem, że to Yari)

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Akaś... cały czas na forum, bierze na siebie ile może... no pasuje no.

4. Tytuł Łamagi Lata - Akaś... tak ten sam Akaś którego zabiłem na misji D właśnie za to ma mój głos.

5. Letni Podrywacz - Juzzou, za taktyczny "podryw" na Ayato...

6. Mocarz - Murai... więcej nie trzeba mówić

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Saga, czemu? Poczytajcie zobaczycie...

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - W sumie fabuliłem na razie jedynie z Matsu, ale ta nagroda wędruje do... Midoriego... za odmawianie seksu bo szuka miłości xD

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - I tytuł przy którym zastanawiałem się najdłużej... no i mam jakiś nick w głowie... pojawi się jak sobie przypomnę \o/

10. Pisarz Lata - Shi, "Jedno słowo, a tyle mieści się" o/

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Rybcia i jego hipnotyzująca sygna... serio ciężko pisać jak się kątem oka widzi tańczącego rekina

12. Hardkor Maruda - W sumie nie wiem tak więc wstrzymam się

13. Nieogar - Hayami, po raz pierwszy, po raz drugi... sprzedane, za to lato \o/

14. Najlepszy Game Master - Rybcia za Kazusia <3

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Specyficzna hmm... z braku wiedzy niech będzie po wyglądzie, Rybcia wybieram Cię

16. Złoty Leniwiec - miałem głosować na siebie, ale nie chce mi się iść odebrać nagrody tak więc pozostawię puste. Jakoś nikt mi nie podpadł -.-

17. Złoty Pracuś - Matsu, za nasze C to i dwa głosy bym dał

18. Śmieszek - No bo jest takich trzech, ale trzeba wybrać jednego... rzutem monetą wypadło na Hikariego, nie pytajcie przy kim miała stanąć na sztorc.

19. Zmartwychwstały - Tondorondo... tondo...todono... no Todonada no...

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna - Hmm... hmm... Juuzou i Ayame, nie wiem czy coś odbiło się takim echem na forum

21. Rudy - Ayame... niby się śmieje, ale smutne, że spotkała Józia, biedactwo
[/quote]
0 x
Hisui

Post autor: Hisui »

1. Tytuł Miss Lata - Wybór jest tylko jeden - Ichirou. Jakikolwiek inny głos to świętokradztwo XD Dba o siebie bardziej niż niemal każda niewieścia postać na forum. Do tego dochodzą maniery i cała otoczka wokół postaci. Takiego jednego jak Ichir to nie ma żadnej.

2. Tytuł Mistera Lata - Ichirou! Piękne avki i forumowy przystojniak. No i do tego szycha w swoim klanie (o czym nie zapomina nam przypominać XD). Nic tylko brać! Najlepsza partia na forum, a w dodatku kawaler. Polecam!

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Tsukune. Niemal cały czas gdzieś się czai, by wyskoczyć z jakimś gifem. Czasem jest cichociemny <ninja>

4. Tytuł Łamagi Lata - Miałam tu poważne rozważania kto z tej dwójki bardziej zlamił, ale nie mogę wybrać. Wybieram obu. Rakan i Masaru <delfineł> Masaru, który włazi na piach walcząc z Sabaku XDDDD I Rakan, który nie dostaje PH bo jest bułą i kopiował treningi XDDD Obaj się równo popisali, więc zasłużyli na to wyróżnienie.

5. Letni Podrywacz - Masaru XDDD Bo w końcu zaliczył, nie?! <delfineł> Podryw na jaskiniowca, ale skuteczny.

6. Mocarz - Ichirou. Nie jest postacią o największej ilości PH, ale i tak nie ma chyba na forum osoby która by z nim zadarła lekkomyślnie, zwłaszcza na jego własnym podwórku. Na dodatek imponuje bezwzględnością i brakiem litości. Nie odpuści przeciwnikowi. To czyni go jeszcze bardziej niebezpiecznym. Myślę także, że to jeszcze nie koniec jego możliwości i wiele jeszcze może się nauczyć.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Huuuh. Ostatnio bardzo podoba mi się postać Motoko. Taka krwiożercza, mrrrr <3

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Shijima. Świetna postać, nie ma co. Podoba mi się jej styl pisania i ogólnie wszystko.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Hikari. Niby adminem nie jest, a i tak.. Dobra, wredna nie będę. Dużo robi, pomaga na sb, graczom i ogólnie można na niego liczyć. I tyle.

10. Pisarz Lata - Shijima ;3 Świetne misje. Te emocje i złamane serca </3 Już dawno robiąc komuś misje nie odczuwałam takiego zaangażowania w postać i wydarzenia.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Bardzo podoba mi się av Rakana. Śliczny art i piękne wykonanie.

12. Hardkor Maruda - Reika. A może wyszczególniając, Ayame. Marudzenie przy niemal każdej misji kappa A to nie można ochraniać, bo ochrona to na C, a to wybuch w świątyni zły, chociaż był świetną akcją. No i akcja z Juuzou. A wszędzie bóóóóól XDD Nie da się ukryć, nikt jej nie przebił.

13. Nieogar - Nie znam to się nie wypowiadam <delfineł>

14. Najlepszy Game Master - Takeshi! Bo jest po prostu świetny.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Specyficzna, tak? Każda postać jest inna i specyficzna na swój sposób.. Ale Ayato jest najbardziej specyficzny ze specyficznych, jeśli wiecie o co mi chodzi. I trzyma się charakteru postaci, nawet jeśli to oznacza nie przyjęcie misji. Szacun.

16. Złoty Leniwiec - Chyba Ava. Sporo go nie było, tbh. Ale i Venus ostatnio jest bardzo mało. Mam jednak nadzieje, ze wróci na event i się wykaże aktywnością, więc głos na tego pierwszego <delfineł>

17. Złoty Pracuś - Ym, chyba Murai. Sporo robi. Mam nadzieje, ze na evencie to on będzie prowadził ekspedycje XD

18. Śmieszek - Hm.. Wiele osób śmieszkuje XD Myślę, że ostatnio najbardziej Natsume. Pojawia się ten niebieski nick na chacie i wiadomo, że zaraz będą jaja XD

19. Zmartwychwstały - Ymmm.. Natsume. Nie było go, był z przerwami, obijał się.. No a teraz chyba wraca aktywnie do gry.

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna - Kenji, Seinaru, Shumei i Shi, czyli jak NIE zaczynać gry kappa Nie ma to jak iść na pierwszą misję C i dać się zabić pająkowi <notlikethis>

21. Rudy -AKASHI. Śmierć na misji D, do tego trzeba być mentalnie rudym kappa Ale z drugiej strony, Ayame i sytuacje z jej udziałem także były derpowate. Nie mogę się zdecydować co jest bardziej XD

Wszyscy prawie odsłaniają to i ja.
0 x
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

1. Tytuł Miss Lata - Nie lubię postaci z zbyt wielkim biustem więc dwa konta Reiki na start mi odpadły nawet z wyboru, Sagisa zbyt młoda na grafikach to wahając się między Hisui <zmysłowy art> , Motoko i niewyróżniające się konto Aso <ładny avek, propsuję ziom, tak wiem facet prowadzi postać i co z tego?> wybrałem ostatecznie Samurajkę, bo musi się znać na mieczach ( ͡° ͜ʖ ͡°) - Motoko, bo Ichir był zbyt długo moją miss.

2. Tytuł Mistera Lata - Tutaj jest tylko jeden wyróżniający się <poza mną oczywiście> - Ichirou

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Jakoś jak tak się pojawiam to najczęściej chyba widzę Akashiego. Albo jego teksty najbardziej ryją mi głowę. Czasem mam takie Wat Wat. - Akashi

4. Tytuł Łamagi Lata - Chyba najbardziej zasłużył za te treningi Rakan, ale drugie miejsce dla Akashiego z zgonem na D. - Rakan

5. Letni Podrywacz - A czy ktokolwiek coś podrywał i wyrwał? Mishima po upadku fabuł przygarnął Reikę, czego nie zaliczam. - Pusto

6. Mocarz - Tutaj jest z 3-4 postaci z którymi obawiałbym się walki na czele jest nasz cesarz - Natsume

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - No jeżeli chodzi o charakter to nie koniecznie skupiałem się na najnowszych osobach, postaram się czasem nadrobić jak będzie, ale dałbym głuchoniemej. Lubiłem tą postać jak czasem spojrzałem o tak o na fabułę, przypadkiem kontrolnie - Hisui

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Prowadzę długo już w sumie postać mroźnego Yukiego <tak wyszło >:V> i widzę jej rozwój i mi się podoba jak zmienia się w cesarza. Miało na niego też wpływ otoczenie i to co doświadczył przez ten cały czas. No powiedzmy. Podoba mi się też Takeshi, prosty i ludzki śledź, pełny pirat, tacy są niedoceniani to masz - Natsume i Takeshi

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Ja, nie oddam <kappapride>, ale niech ma też coś od życia pewien śledzik, który w swoich postach zawsze stara się dodać humoru, tak samo na sb jak się pojawia, pomaga jak trzeba i prowadzi chętnie misje - Takeshi

10. Pisarz Lata - Laur konsumenta lato 2017 obecnie idzie do młodego mieszkańca Morskich Klifów, ale też nie miałem czasu za wiele patrzeć, nie było mnie i nie słyszałem o żadnych dobrych akcjach więc pilnuj się z tym tytułem - Shijima

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Podobają mi się avek i sygna pewnego wojownika z Maiji, który zbłądził do Shiro Ryu <illuminati> - Kenshi

12. Hardkor Maruda - Marudzi mi Natsu o posty na sb ostatnio <jaszczureł> , ale i tak jest tutaj paru lepszych kandydatów z których wyróżnia się - Akashi

13. Nieogar - Ten co zrobił misję z żywymi trupami i jeszcze się czepiał czemu zdjęto mu uprawnienia. - Matsu Uchiha

14. Najlepszy Game Master - Prawie nic nie robiłem, Shinji znikł więc nie ma prawa nawet dostać tutaj głosu więc został pan macka, który mi teraz prowadzi przyjemnie w miarę misję. Poza tym, że miał mi dać plan perfekcyjny, a ja go zjechałem na całości kappa - Murai
P.S. Odpisz mi kappa

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Prowadzę misję <nie po raz pierwszy> temu białowłosemu i zdecydowanie to mogę o nim to powiedzieć - Ayato

16. Złoty Leniwiec - Tutaj naczelny opierdalacz się lata, który wrócił na galę, aby dostać jakieś głosy i PH <delfineł> - Shinji

17. Złoty Pracuś - Muszę przyznać, że to co robi pewien szary przypomina prawie moją pracę jak byłem na H@ więc to doceniam <może inne rzeczy robiłem, ale wiem ile to co robisz zajmuje i oceniam podobnie, propsy> - Murai

18. Śmieszek - Ostatni z trójki śmieszków, bo Natsu ma trzy kategorie, a na siebie nie mogę - Ichirou

19. Zmartwychwstały - Dziwne, że nikt mnie nie wstawił tutaj <delfineł> W podobnej sytuacji jest - Natsume

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna - Czwórka samobójców idąca na misję C mimo ostrzeżeń < A nie mówiłem? :v> przegrywa tylko z Juuzou. Co ten człowiek zrobił to propsuję, bo nie spodziewał się chyba tego nikt na forum. - Juuzou Yamanaka

21. Rudy - Czy jest czy go nie ma pasuje tutaj tylko jeden bohater, którego nikt nie przebije. Kto tyle razy był bliski śmierci, zrobił wiele problemów jak zabicie gracza, który odszedł z forum bez walki czy też z siłą najniższego poziomu rozwalał czyim łbem bar w lokalach? Cóż to i tak tylko mała górka wspomnień, a administracja na niego patrzyła na rączki i łapała, tak znienawidzony przez nią był to przyznaję, bo ciągle coś się działo - Yoshimitsu
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Klasycznie zacznę od autoreklamy.
Obrazek
1. Tytuł Miss Lata - Tutaj się nawet nie zastanawiam. Wybieram Hisui, czyli kobietę perfekcyjną. Tak, dlatego, że nie może wydawać z siebie głosu. ♥♥♥

2. Tytuł Mistera Lata - No nie wiem, tak myślę o obecnie aktywnych męskich postaciach, no ale żadnego solidnego kandydata (oprócz mnie rzecz jasna). Mój jedyny godny konkurent Jojcz odszedł, także wstrzymam się od głosu. :C

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Człowiek, który chyba cały czas siedzi na forum - Akashi.

4. Tytuł Łamagi Lata - Za misję D zakończoną niepowodzeniem - Kenjiro.

5. Letni Podrywacz - Za niezwykle romantyczne podboje pewnej panny Hyuuga - Juuzou.

6. Mocarz - Człowiek z milionem PH, którego skrzywdzić może tylko on sam (vide skakanie między lustrami) - Natsume.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Za specyficzny pomysł na postać i dobre radzenie sobie z nim - Hisui.

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Postać, która swoim charakterem i sposobem bycia zawsze mi się podobała - Toshio.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - No dobra, niech mu będzie - Hikari.

10. Pisarz Lata - Tytuł leci oczywiście do forumowej grafomanki, która momentami potrafi oderwać się od ziemi swoimi opisami - Shijima. ♥

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Za avatar - Seiki.

12. Hardkor Maruda - Bo wiecznie coś mu nie pasuje - Ayato.

13. Nieogar - Za niesamowitą misję - Matsu.

14. Najlepszy Game Master - Tutaj nie mam kompletnie pojęcia, nie zrobiłem zbyt wielu misji w ostatnim czasie. Więc chyba wstrzymam się od głosu. :C

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - WTF, ta postać xD - Kurusu.

16. Złoty Leniwiec - Dużo jest takich, ale niech będzie - Avarice/Shinji.

17. Złoty Pracuś - Ostatnio sporo prowadzi - Exodia/Murai.

18. Śmieszek - W oczekiwaniu na rozbiory Prastarego Lasu - Natsume.

19. Zmartwychwstały - Największy bohater świata shinobi powrócił! - Toshio.

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna - Misja samobójców.

21. Rudy - Nieświadomie pomogła rozwalić świątynię, później dała się uwieść Juuzou i narobić klanowi kłopotu - Ayame.
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Murai

Post autor: Murai »

1. Tytuł Miss Lata - Motoko. Czarnowłosa piękność która nie boi się spać w łóżku z całkowicie obcymi mężczyznami! Ucina zaloty mężczyzn równie skutecznie, co ich głowy! Czy jest coś lepszego od kobiety która umie posługiwać się mieczem? Nie sądzę. Gdyby Murai mógł, to by brał w ciemno kappa

2. Tytuł Mistera Lata - Ichirou. Tradycja musi zostać podtrzymana, szczególnie jeśli mowa o naszym niepoprawnym bawidamku. Mimo że pazur mu trochę stępiał i na Podrywaczu został wielokrotnie wyprzedzony.

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - nasza ukochana dziennikarska hiena - Akashi we własnej osobie. Cały czas jest, cały czas aktywny. I mimo obowiązków Naczelnej Hieny zachciało mu się multi. Taki ktoś nie może mieć życia.

4. Tytuł Łamagi Lata - Rakan i Masaru, na równi i w kilku sytuacjach. Za genialną walkę na plaży, gdzie Masaru przegrał (nie no walcz z Sabaku na piaszczystym terenie, dobra robota) ale Rakan wygrał cudem. Po tym piękne treningi Rakana, używanie nieposiadanego Reberu... I jeszcze próba opchnięcia ekwipunku Masaru następnej postaci Masaru. Piękne wesołe interwencje fabularne na zawsze w mojej pamięci. Oh właśnie, jeszcze Matsu i jego atak zombie na misji C. To był piękny okres w moim życiu, ale nadal Rakan i Masaru mnie kupili.

5. Letni Podrywacz - Masaru oczywiście, twórca trzystopnionego planu na podryw: Pokonaj->Przyjmij jako uczennicę->Edukuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)

6. Mocarz - jak bardzo bym nie chciał dać tutaj siebie, to jednak przy Natsume albo Ichiro ssiem ogóra. Tylko czy wybrać Króla Kuwety czy Imperatora Lodowiska? Mój głos daję na Natsume ostatecznie, bo będzie miał pod sobą całe Imperium.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - ciężka decyzja, aczkolwiek można wyróżnić Motoko i Reikę za ich fantastyczne figury jakie zostały wykreowane.

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Hikari, czyli pojeb na punkcie swojej wizji. A jak się z nią nie zgadzasz to kaput. Nic dodać nic ująć.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - nope. Nope. Nie mam pomysłu.

10. Pisarz Lata - Reika zdecydowanie, wycisnęła z wakacyjnego bonusu ile się da. Zobaczycie zresztą kiedy da swoje posty do oceny. A nie, przepraszam. Nie zobaczycie, yohohohoho~

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Rybka mimo wszystko nadal pobija wszystkich swoim tańczącym rekinem, wywołując uśmiech na mojej mordce za każdym razem.

12. Hardkor Maruda - Ayame zdecydowanie. Ile to razy się z nią sprzeczałem, ile razy nie pasował jej werdykt czy postawa jakiejś postaci to się w głowie nie mieści.

13. Nieogar - Tsukune? Zarówno za ekscesy na chacie, jak i w WT. Mickiewicz w grobie się przewraca widząc co odwala się tam. Ja też bym się chętnie przewrócił ;-;

14. Najlepszy Game Master - biorąc pod uwagę że ostatnio robię naprawdę mało misji, to wybiorę Motoko za jej wesołe zagadki na misji C.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Tsukune. Mimo wszystko ciężko znaleźć coś bardziej dziwnego niż porywanie kobiet, przywiązywanie ich do łóżka i tortury gilgotkami. Że nie wspomnę o jego dawnej znajomości z Mei.

16. Złoty Leniwiec - oczywiście Ava/Shinji. Jedyny i całkowicie do zastąpienia Administrator Techniczny kappa

17. Złoty Pracuś - A tutaj to Shijima. Wiem bo oceniam misje i mam ich dość. Dziękuję serdecznie :3

18. Śmieszek - tutaj ciężko się zdecydować, bo forum pełne jest śmieszków. Ja oddam to miano Hikariemu, za podjudzanie pewnego innego gracza do nuklearnej zagłady na moje biedne Imperium Sulejmańskie. DZIĘKUJĘ SERDECZNIE!

19. Zmartwychwstały - Ava pojawił się na forum. Co za szok, już myślałem że nawdychałem się jakiegoś cukru pudru, ale to najprawdziwszy Avarice!

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna - tutaj mam dwa głosy i nie mogę wybrać pomiędzy nimi. Legion Samobójców, czyli wesoły kwartet idzie na pewną śmierć, a także Erosoman Juuzou, ze szczególnymi honorami dla niego za rżnięcie głupa przed liderką. Nigdy tak pięknie nie wrzucało mi się na gracza jak w tamtej rozmowie. Honorowe miejsca w moim sercu dla przygody łóżkowej Motoko i nielegalnego handlu kukiełkami pomiędzy Masaru a Rakanem <3

21. Rudy - pechowiec? Nie wiem, nie znam się. Serdecznie nie oddam głosu.
0 x
Masaru Yoshida

Post autor: Masaru Yoshida »

1. Tytuł Miss Lata - Yamiyo.
No ideał, nie dosyć że ładna zgrabna i powabna to na fabule jak się strzeli raz w ryjek i poprawi kopem to się zakochuje i robi co się karze. kappa

6. Mocarz - Rakan.
Spodziewaliście się Natsu? Nieee Natsu to cienki Bolek. kappa Ten typo bez ruszenia z miejsca zakopuje 200m pod ziemią najbardziej OP postać na forum zwaną Masaru Enoki. [*] Chwała poległemu.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Yamiyo
Świetne odgrywanie roli kobiety na fabule. Twardy charakter miała, znaczy troszkę go zepsułem
9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Murai
Zawsze pomoże czy na czacie czy na GG. O co zapytasz ten postara się wyjaśnić, a i często pomysły własne daje. Czy to na kukłę, czy działanie czegoś.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Hisui
Fajny stanik. Ogólnie fajna kobita. No i dawno nie widziałem avka który stoi tyłem do ekranu!

14. Najlepszy Game Master - Tsukune!
Ciekawe smaczki z różnych gier? Dawanie fajnych dziewczyn do misji? Zmuszanie mojej postaci do picia trucizny? Wycięcie mi w dłoni dziury i wsadzenie tam zwoju? Polecam tego pana.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Yamiyo
Ta i wszystkie inne jej postacie nie ukrywajmy są mega specyficzne. Poczynając od pierwszej która zgonowała na evencie z powodu pierdoły. Po drugą która umarła z powodu pierdoły na kolejną. I dochodząc do tej która może też umrze na wojnie z powodu pierdoły. :v Prostytutka dziewica, zakochująca się po dostaniu parę razy po twarzy, która liże się z grubym brzydalem na misji za 5ryo, chyba jest specyficzna xD

16. Złoty Leniwiec - Ren
No cóż, niby rodzina, niby wie kiedy post się pojawił, niby wie nawet bez czytania co napisałem, a jednak na odpis się czeka miesiąc. A jak robi mu misję kto inny to opisuje od razu. Leń totalny, za to nie nagroda tylko kara <kappapride>

18. Śmieszek - Tsukune
Śmieszne psy i koty? Żarty o kobiecie zgwałconej przez Masaru? Śmieszki ze wszystkiego co żyje? To ten pan.

19. Zmartwychwstały - Rakan
Zniknął z forum po bestialskim mordzie bez powodu, ale powrócił siać na scenie zamieszanie po raz kolejny. (Tym razem zginie <jaszczureł> ) I to z buta wrócił bo od razu na wojnę.

20. Najlepsza Sytuacja Fabularna - Juuzou Yamanaka i Ayame
Emm ktoś kto stara się o względy liderki idzie na granice i rozbiera córki ważnych ludzi. A te córka zamiast cokolwiek zrobić i zachować ostrożność przy obcym siada na ziemi dając się podejść jak dziecko. A potem idzie poskarżyć się tacie, a tata wysyła list gończy za niedoszłym gwałcicielem. Nie dosyć że nie pomacał nawet to jeszcze kara śmierci go za to goni.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości