WT Muraia- zmiany WT po reworku
Moderator: Souei
Re: WT Muraia- zmiany WT po reworku
Serio teraz nie mam pojęcia co ogarnąć. bo się zrobił chaos nie tylko w technikach, ale i oceniających.
Dlatego proponuję by ci którzy zostali wypowiedzieli się raz jeszcze, patrząc na to co aktualnie jest w pierwszym poście.
Dlatego proponuję by ci którzy zostali wypowiedzieli się raz jeszcze, patrząc na to co aktualnie jest w pierwszym poście.
0 x
Chyba zmienione. W kwestii siły macek kierowałem się tą wypowiedzią: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=49341#p49341
0 x
1) Wzmianka wywalona. Dowolne rozmiary też + doprecyzowałem grubość macek i ich długość (grubość ramienia, długość zależną od reberu)
A co do reszty to zobaczymy jak inni, bo zanim zmienię to chcę wiedzieć opinię większości.
A co do reszty to zobaczymy jak inni, bo zanim zmienię to chcę wiedzieć opinię większości.
0 x
3) Maski wychodziły z ilością nici tak ogromną że koniecznym było rozprucie sobie całych pleców by niciowe potwory mogły wyjść. Zmiana pozycji serca a opuszczenie ciała przez kupę nici większą od człowieka jednak nie jest tym samym. Na nerfa więc się nie zgadzam i kontrargumentuję.
5) Spoko, zrobione
6) Zobaczę jak reszta
9) Poruszanie za pomocą reberu? Bolesne jak cholera, bo technika kosztuje B + Reberu, a daje niewiele. Więc zmiana techniki na bezmózgie golemy, ale ranga w dół, by było C.
5) Spoko, zrobione
6) Zobaczę jak reszta
9) Poruszanie za pomocą reberu? Bolesne jak cholera, bo technika kosztuje B + Reberu, a daje niewiele. Więc zmiana techniki na bezmózgie golemy, ale ranga w dół, by było C.
0 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
3) Czyli nie dość że 1 tura stania w miejscu i nie używania jakichkolwiek technik, to jeszcze koszta co turę? Technika poważnie nie jest aż tak op żeby do tego doprowadzać. Szczególnie że przy 3-4 sercach dodatkowych możliwości przesunięcia są już mocno ograniczone.
Ale oprócz tego to poprawiłem wszystko.
Ale oprócz tego to poprawiłem wszystko.
0 x
Koszt na turę za przemieszczone serce - jestem na nie.
Stanie w miejscu podczas przemieszczania serca - całkiem rozsądny i chyba uczciwy nerfik bo jak Ava zauważył, serce to jeden z niewielu słabych punktów Kakuzu.
Reszta technik ok.
Stanie w miejscu podczas przemieszczania serca - całkiem rozsądny i chyba uczciwy nerfik bo jak Ava zauważył, serce to jeden z niewielu słabych punktów Kakuzu.
Reszta technik ok.
0 x
Konieczność stania w miejscu - boli gówno ale jest.
Tyle zmienione, czekam na akcepty.
Tyle zmienione, czekam na akcepty.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości