Kryształowy smok wielkości bloku

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Kryształowy smok wielkości bloku

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kaien

Post autor: Kaien »

Nie no, nie, chyba nie. Nie powinien móc nimi sterować po tym jak wnikną w oczy/nozdrza/cokolwiek. Bo inaczej ktoś nimi odetchnie, a on stworzy ostrza i zabije kogoś od środka? W takim przypadku, jeśli jest w ogóle zamysł, że coś takiego planowałeś, to nie będzie akcepta
0 x
Kakizashi

Post autor: Kakizashi »

Szkoda, że ja tylko tak to widzę. Ale ponieważ nikt nie zadaje sobie trudu, aby zwrócić uwagę na to, jak ta technika działa i że czerpie całym garściami z innych klanówek.
Brak akcepta.
0 x
Kaien

To, że istnieje kontrola piasku wyklucza możliwość takiej kontroli kryształu?
Teraz krótkie podsumowanie dla ciebie Kakizashi, po którym mam nadzieje odpuścisz sobie ten argument którym wymachujesz tu od początku.
Mamy techniki Shotonu (Przejrzałem wszystkie po to) o nazwie Shōton: Shuriken Ranbu oraz Kesshō: Rokkaku Shuriken
I jedna i druga to po prostu stworzenie kryształowych shurikenów. Teraz sobie wejdziemy w klanowe Kami i mamy co? Shurikeny, identyczne, ale karteczkowe - technika Kami Shuriken. Idziemy dalej, do przedstawicielu lodowego klanu i co mamy tutaj? Jaskółki które oprócz innego kształtu działają niemal identycznie jak powyższe techniki, odsyłam do Hyōton: Tsubame Fubuki. Jak już poruszyleś tu czerpanie z piasku i ich technik, to co tam mamy? Suna Shuriken, technike IDENTYCZNĄ PRAKTYCZNIE CO POWYŻSZE. Staram się pominąć fakt, że podobny efekt można by uzyskac Mokutonem, stalowym pyłem czy w klanie Douhito.
Naruto nie ma całkowicie odmiennych klanów i nie zakłada, ze każda technika jest jedyna w swoim rodzaju. Skoro więc same uniwersum zakłada kilkanaście rodzajów jednego motywu to...
Wybacz, ale twój argument, że Shizuo zrzyna z innych klanówek, został inwalidą kappa
0 x
Shizuo

Post autor: Shizuo »

Jest jak mówi Kaien, to może wejść do oczu, uszu, czy nosa, ale do krwi nie. Przynajmniej nie w obecnej formie [dzięki za pomysł na kolejne wt XD]
To jak?
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Mój akcept już miałeś.
0 x
Kaien

Akcept, ale jeśli uzyjesz tej techniki w inny sposób niż w opisie, czyli do zmylenia/uposledzenia zmyslow itd, a bede o tym wiedzial, to pierwszy ci urwę głowe.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Shizuo

juz
0 x
Kamiru

Jeśli nie będzie sprzeciwu, przeniosę w ciągu 24h
0 x
Shizuo

chyba nie było
0 x
Kamiru

Trzeba się było upewnić ;3
Przenoszę.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości