Nowa technika

Moderator: Souei

Support nr 6
Support

Re: Nowa technika

Post autor: Support nr 6 »

Ech...

Wyraża więcej, niż tysiąc słów.
0 x
Osamu

Post autor: Osamu »

Nie mam teraz za bardzo czasu, więc dajcie mi chwilę na odpowiedź;)
0 x
Support nr 6
Support

Obawiam się, że po tylu stronach, huh, dyskusji raczej kolejne argumenty mnie nie przekonają, podobnie jak Ave czy Chuichiego, skoro podano ci rozwiązanie problemu kilka stron temu.
0 x
Osamu

Post autor: Osamu »

Poprawiłem technikę. Widzę, że wszyscy jesteście na nie:( Rozumiem was, cokolwiek bym zrobił zawsze zarzucicie mi, że ta technika jest podobna do kanonicznych. Moim zdaniem jest ona zupełnie inna, a przede wszystkim ma inne zastosowanie, przez co trochę inaczej wygląda. Nawet jeśli to was nie przekonuje, to w technice Yamanaki pisze, że musi być lino podobny przedmiot. A można robić techniki pod klanówki! Więc nie rozumiem dlaczego jest nie. Ta technika jest zrobiona tylko pod technikę Yamanaki. To, że jest trochę podobna nie powinno mieć większego znaczenia. Bardzo mało jest lino podobnych przekaźników chakry, a jak są to na shinobiego są nieużyteczne. Mam nadzieję, że was przekonałem i rozumiecie w jakiej ja stoję sytuacji. Jeśli dacie brak akceptów związku z podobieństwem do kanonicznych, jest to trochę nie fair skoro jest to robione pod technikę klanową i tylko klanową albo, że usuniecie w technice Yamanaki treść o lino podobnym przedmiocie;)
0 x
Chuichi

Post autor: Chuichi »

Nie. Nadal nie widzę powodu, dla którego mielibyśmy Ci pozwolić na zrobienie techniki niemalże identycznej jak kanoniczna. Nie widziałem go tydzień temu, dwa, a nawet miesiąc temu. Nie musimy Ci tej techniki ani akceptować, ani usuwać dopisku o wymaganiu linopodobnego przedmiotu. Nikt nie powiedział, że musi to być koniecznie suiton. Co więcej, chyba nawet sam podawałem Ci wcześniej technikę ninjutsu D opierającą się na żyłkach, która może zadziałać lepiej, a dodatkowo nie jest WT opartym na kanonie. Masz multum innych możliwości do umożliwienia sobie korzystania z klanówki Yamanaka, a uparłeś się akurat na ten.

Twoje tłumaczenie potwierdza tylko to, że nie masz żadnych argumentów do tego, żeby ta technika przeszła. To nie są powody mechaniczne, to nie jest specyfika jutsu, a tylko mówienie jak daną technikę wykorzystasz. To nas akurat niestety średnio obchodzi.

Do modów:

Proszę o OSTATECZNE głosowanie, bowiem technika w zasadzie nie zmienia swojego kształtu od swojego czasu, a robi się już 6 strona tematu. Po tym wyrażeniu zdania nie będzie już żadnych poprawek, żadnych zmian. Akcept/brak akcepta. Wybacz Osamu, ale trzeba się z tym rozprawić, bo inaczej będziemy siedzieli tu do wakacji.

Ode mnie brak akcepta z takich samych powodów, co wcześniej.
0 x
Kyoto

Post autor: Kyoto »

Nawet gdybym pominał podobienstwo to podałem też powody, które wpływaja na brak akcepta. Podtrzymuje
0 x
Support nr 6
Support

Brak akcepta
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Też dołączę do paczki, która jest na nie. Technika ciągnie się zdecydowanie za długo dlatego zostaje odrzucona. Zapraszam za dwa tygodnie.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości