- Nazwa
- Oiroke no jutsu
- Dziedzina
- Ninjutsu
- Ranga
- E
- Pieczęci
- Baran
- Zasięg
- Zależy od długości ostrza
- Koszty
- E: 5% | D: 4% | C: 3% | B: 2% | A: 1% | S: 1% | S+: 1%
- Dodatkowe
- Wymaga znajomości Henge no Jutsu oraz bycia zboczonym
- Opis Technika ta to bardzo zaawansowane zakazane ninjutsu atakujące psychikę oponenta w najmniej oczekiwanym momencie - środku walki. Rozwinięcie techniki Henge no Jutsu zmierzające w kierunku zamiany w cudownie obdarzoną przez naturę niewiastę. Użycie jej zazwyczaj kończy się porażającym sukcesem lub wręcz odwrotnie oberwanie w głowę od przechodzącej w pobliżu kobiety. Zapewne zostanie się także wyśmianym za tworzenie tak bezsensownych technik, ale czego nie robi się w imię wygranej? W swoim działaniu różni się tylko dwoma cechami od zwykłego Henge. Wymaga zaledwie jednej pieczęci oraz pozwala osiągnąć naprawdę seksowne kształty w porównaniu z przeciętnym użytkownikiem Henge no Jutsu poprzez poświęcenie swojego czasu na studiowanie magazynów dla dorosłych wraz z przeniesieniem materiałów w nich zawartych na tą technikę.
Efekt wywołany tą techniką zależy od MG lub sędziego. Przy walce z nią siła oponenta nie ma żadnego znaczenia. Liczy się jego podejście do kobiecych kształtów. Największy czyścioszek dostanie krwotoku z nosa i wystawi się na atak, gdzie poszukiwacz przygód miłosnych będzie w stanie całkowicie ją zignorować. - Link do tematu postaci
- Klik!
Uuu you touched my tralala
Moderator: Souei
Uuu you touched my tralala
0 x
Re: Uuu you touched my tralala
I tak nie dodadzą :<<<< Więc wole jako WT potem można ewentualnie przenieść.
0 x
-
- Support
A mi podoba się sprytnie ukryty "Zasięg -Zależy od długości ostrza"
I know what u mean
I know what u mean

0 x
Ej no panowie mam dostać dwutygodniową blokadę na WT bo uważacie moją technikę za niepotrzebną? Faktycznie dałoby się to zrobić jako henge, ale w sumie w czym ona wam wadzi? Niech sobie będzie, zwłaszcza że miała stanowić fajny smaczek fabularny, a dzięki opisowi działania będzie jasne dla MG, czy sędziego jak ma to działać. Zresztą jest pewna różnica, ważna z punktu technicznego: Pies › Świnia › Baran oto pieczęci Henge, a to moje: Baran. Moja technika jest szybsza, ale działa tylko w jednym kierunku przez co nie będzie raka. Można rzec, że jest to szalenie wyspecjalizowana wariancja Henge. Porównałbym to do sił specjalnych w wojsku. Są zazwyczaj szkolone w jednym określonym celu i sprawdzają się w nim lepiej niż standardowy żołnierz. No ale zwykli też by mogli to robić prawda? No i tak samo jest z tą techniką 
Tak więc was bardzo proszę kochani modzi i ty o wszechwielki o nieskończonej władzy technicznej zarówno w kuźni jak i tu w WT - adminie. Spójrzcie na to jeszcze raz i zgódźcie się.

0 x
-
- Support
A ja żeby nie być takim... no wiecie... proponowałbym jednak dać tą technikę do brakujących technik i tym samym nie narzucać na Ave 2 tygodniowej blokady na WT. Wilk syty i owca cała. No ale jako własne WT raczej tego nie widzę :<
PS. Jeśli wrzuci raka to od razu odrzucamy, taki warunek xD
PS. Jeśli wrzuci raka to od razu odrzucamy, taki warunek xD
0 x
Dobra byłbym skłonny przystać na propozycję rybki. Tylko wypadałoby z natury biurokratyczniej poradzić się w tej sprawie szanownej moderacji oraz administratora technicznego. Ewentualnie po prostu prosiłbym o brak blokady bo technikę odrzucacie nie dlatego, że jest rakiem a po prostu jest waszym zdaniem (nie moim) nie potrzebna.
0 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości