420 Blaze it

Moderator: Souei

Shinji

Re: 420 Blaze it

Post autor: Shinji »

No właśnie! A skoro ją wykorzystuje to odczuwalna, działająca na niego siła jest większa niż rzeczywista. Stąd ten bonus. To nie tak, że moja siła wzrasta. Przez odpowiedni ruch to ta przeciwnika wydaje się być mniejsza. <jaszczureł>
0 x
Hoshigaki Seiki

Post autor: Hoshigaki Seiki »

Tak po namyśle, to technika nie powinna być Ninjutsu D/C (rozwinięcie przyczepiania się chakrą) z wymogiem KC i Kenjutsu (wyżej niż D)? Tak samo jak to Kenjutsu z ogniem powinno być w Katonach z wymogiem Kenjutsu, tak mi się wydaje :)

Nie bawiłbym się w żadne dodawanie statów czy uznawanie, że ktoś ma coś mniej/więcej. Każde WT ma swój opis i tyle powinno wystarczyć sędziemu do oceny tego co w danej walce się stanie.

PS. Nazwa tematu taka zgodna z techniką xD
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Ukryty tekst
0 x
Shinji

Dobra drodzy państwo zmieniłem, ale nie do końca jak chcieliście >:V
Nie pozwolę tego zaszufladkować czysto pod ninjutsu bo jest jeszcze część kenjutsowa. Dlatego jest to technika, która de facto składa się z dwóch xD Pierwsza część to ninjutsu, a druga kenjutsu. Wymagania na każdą z nich są oddzielne no i chyba tyle. Wywaliłem jeszcze jak ktoś tam wcześniej prosił cało rozwodzenie się nad wyrwaniem broni do tego dodałem o dezaktywacji buffów na mieczu przy użyciu techniki no i tyle. Zmianie także ulegała siła na mieczu. Ma ona przedstawiać to ile musi być użyte do przerwania połączenia, a jest to składowa zarówno tej użytkownika jak i przeciwnika. Dodany został także dopisek informujący o innym zastosowaniu części ninjutsu tak jak odpowiadałem Kamiru na pytanie. Lepiej by było niż potem jakieś niedopowiedzenia.

Zapraszam do okania bo już trochę leży heh
0 x
Hoshigaki Seiki

akcept
0 x
Shinji

W sumie według regulaminu WT powinienem poinformować. Generalnie zapomniałem dopisać od rangi czego zależy wytrzymałość połączenia więc dodaje, że chodzi o KC, chociaż jeśli chcecie mogę równie dobrze dać ninjutsu. Do wyboru do koloru.
0 x
Hoshigaki Seiki

KC OK
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Akcept.
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Shinji

Weszły dodatkowe zmiany (gadałem o nich z Musem). Generalnie okać raczej drugi raz nie musicie bo to same nerfy.
  • Zwiększony koszt techniki. Jedynie S+ bez zmian
  • Progi wytrzymałości są teraz zależne od rangi ninjutsu (gorzej dla mnie)
  • Czysta kosmetyka. Podkreślona i pogrubiona informacja o tym, że są one sumą siły by nikt nie przeoczył.
Tych progów od ninjutsu chciał jeszcze Kamirczak więc proszę bardzo.

~Pozostała jeszcze okejka od naszego admina technicznego i można przenosić~
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Hoshigaki Seiki

Przenoszę
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości