Gala Letnia

Yujiro

Re: Gala Letnia

Post autor: Yujiro »

1.Miss Lata - Yuuhi
2.Mister Lata - Shigeru
3.Forumowy Noł Lajf - Hikari
4.Łamaga Letnia - Mei
5.Letni Podrywacz - Ichirou
6.Mocarz - Kamiru
7.Najlepszy Kobiecy Charakterek - Yuuhi
8.Najlepszy Męski Charakterek - Kamiru
9.Duszek Forum - Mei
10.Pisarz Lata - Ichirou
11.Najlepsza sygnatura/avatar - Shigeru
12.Hardkor Maruda - Nibui
13.Nieogar - Reika
14.Najlepszy Game Master - Hikari
15.Najbardziej Specyficzna Postać - Murai
16.Złoty Leniwiec - Reika
17.Złoty Pracuś - Natsume
18.Śmieszek - Murai
19.Zmartwychwstały - Kyoushi
20.Murasz - Hikari
0 x
Shigeru

Post autor: Shigeru »

1. Tytuł Miss Lata - zdecydowanie Nikusui - świetny avek, świetny opis, świetne odgrywanie postaci - za całokształt

2. Tytuł Mistera Lata - Cóż... chyba zagłosuje na Ichirou, wszystkie dziewczyny tak piszczą na jego widok, choć osobiście tego nie kupuje ;v

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Głosuje na Ayato, najczęściej widzę go na forum.

4. Tytuł Łamagi Lata - Głos oddaje na Narubiego za sytuację na poprzedniej postaci

5. Letni Podrywacz - Przypuszczam, że ten tytuł powinien przypaść Yoichiemu :) Jakby nie patrzeć, pies na baby.

6. Mocarz - oddaje głos na niedocenionego zwycięzce turnieju z Sachū no Senjō - Yuki Natsume

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Tak jak w przypadku pierwszej kategorii, mój głos tutaj też leci do Nikusui :) Świetnie się z nią pisze, no a poza tym nie śledzę za bardzo innych damskich postaci :v

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Yuusha, czytałem jego posty, bardzo podoba mi się jak pisze, świetnie odgrywa swoją postać.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Venus/Nikusui. Robi dużo wiecej niż powinna, a i tak nie jest doceniona :( Masz moje serduszko!

10. Pisarz Lata - Tutaj głos oddaje na Nibuia. Zawsze sumiennie zabiera się do pisania i nie przypominam sobie, aby z jego strony kiedykolwiek poleciały ochłapy postowe.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Na siebie nie oddam głosu, stąd na razie wstrzymuje się - jak coś przyuważe interesującego to dopiszę

12. Hardkor Maruda - Hakai oraz Reika. Hakaia za całokształt, a Reika otrzymuje specjalną nominację za swoje podejście do działania działu WT.

13. Nieogar - Kategoria jak dla mnie pokrywa się z tytułem Łamagi Roku, stąd też w tym momencie mój głos ląduje u Narubiego

14. Najlepszy Game Master - Głos oddaje na Natsume, sporo ostatnio zadziałał w przypadku mojej fabuły, a także byłem zadowolony z poziomu Eventu. Na prawdę dobrze piszesz, tak trzymaj :)

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Głos ląduje u Inu oraz Yoshimitsu. Para wartych siebie wariatów. Do tej pory pamiętam jakie harce poczynali z cywilami w Sachū no Senjō...

16. Złoty Leniwiec - Mój głos poleciałby tu na Raya, ale ostatecznie widzę, że jest bardziej aktywny... stąd wstrzymuje się w tej kategorii od głosu.

17. Złoty Pracuś - Avariance, Exodia oraz Venus. Moje trzy typy, kolejność alfabetyczna. Każde z tej trójki robi bardzo dużo. Umiem docenić pracowitość, mimo że mogę nie zgadzać się z osądami :)

18. Śmieszek - Głos oddaje na Yoichiego, żartowniś z nieirytującym poczuciem humoru. Jeżeli śmiejemy się z kogoś to uważamy, żeby nie przesadzić, a Yoichi jako jeden z nielicznych przypuszczam, że też zwraca na to uwagę.

19. Zmartwychwstały - Sam jestem ostatnio rzadziej i możliwe, że czegoś nie zauważyłem... ale oddam głosu na Kyoushiego. Mało go bo mało, ale nie porzuca forum, zawsze wraca.

20. Murarz - Kolejny temat, który jak dla mnie pokrywa się z innym. I tu ląduje mój głos na Nibuia.
0 x
Senju Toshio

Post autor: Senju Toshio »

1. Tytuł Miss Lata - Venus [Trudno nie oprzeć się takiej kreacji postaci ; )]

2. Tytuł Mistera Lata - Shigeru [Wysoki, przystojny, brunet i w dodatku Senju... ;3]

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Hikari [Działa w nocy, działa w dzien - albo ma ustawionego bota]

4. Tytuł Łamagi Lata - brak

5. Letni Podrywacz - Shinji [Jeśli mówimy o zboczeńcach (lennyface)]

6. Mocarz - Murai [Niech boją się go dzieci xD]

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Reika [Odwzorowanie, jak 1:1 ; )]

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Ichirou [Bo kobiety lubią bronz ;3]

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Kan [Takie skojarzenie...]

10. Pisarz Lata - Ichirou [Wiele wątków, jak chocby utrata rodziny i bezinteresowne pisanie dziesiątków postów na wyprawach]

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Nibui [Malarstwo samurajów :3]

12. Hardkor Maruda - brak

13. Nieogar - brak

14. Najlepszy Game Master - Ichirou [Skromny, pomysłowy i mimo często nisko utrzymujacego się zapału do pracy nadal plasuje się ponad normę xD]

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Ayato [Psychol o.o]

16. Złoty Leniwiec - brak

17. Złoty Pracuś - brak

18. Śmieszek - Ayato [Częste konwersacje na czacie zaczynają się od niego ; D]

19. Zmartwychwstały - brak

20. Murarz - Natsume [Prawdziwe ściany, nie jakieś tam sklejki z regipsu - true story ; )]
0 x
Jiro

Post autor: Jiro »

1. Tytuł Miss Lata -

2. Tytuł Mistera Lata -

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Shinji, może na sw gra od niedawna, ale jest bardzo aktywny, zarówno fabularnie, jako mod, oraz na off-topie.

4. Tytuł Łamagi Lata -

5. Letni Podrywacz - Yoichi, no chyba z tego słynie ;d

6. Mocarz - Shigeru, drewniane smoki, giganty, lasy liściaste, co tu dużo pisać ;d

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku -

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Yuusha, może i znajdą się lepsi, ale według mnie zasługuje on na ten tytuł.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum -

10. Pisarz Lata - Toshio, urodzony poeta, do tego przyszłość Senju xd

11. Najlepsza sygnatura/avatar -

12. Hardkor Maruda - Hakai, chyba wiadomo dlaczego :D

13. Nieogar -

14. Najlepszy Game Master - Natsume, prowadził mój pierwszy, niezapomniany event, oby tak dalej.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci -

16. Złoty Leniwiec - Jiro

17. Złoty Pracuś - Nie mogę się zdecydować, więc wybieram całą naszą administrację i szaraczków :)

18. Śmieszek - Nibui, najwięcej żartów/sucharów pada z jego strony, jak tylko jest na sb, czy śmieszne, to już kwestia humoru.

19. Zmartwychwstały - Mei, niby było kilku innych, np Yoshi, Kamiru, czy Hakai, ale najlepiej (przynajmniej tak słyszałem xd), kwalifikuje się właśnie Mei.

20. Murarz - Nibui, do niego należały jedne z największych postów, jakie widziałem.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Witam wszystkich na ogłoszeniu wyników z Letniej Gali.
Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście, bo to było najważniejsze dla całej administracji. Zdrowa zabawa, nawet rywalizacja i jak najwięcej śmiechu, aby rozpogodzić trochę szarą codzienność.
Na początek mam kilka ogłoszeń. Od tej edycji zmieniliśmy ocenianie w gali i zrobimy to w zasadzie podium. Pierwsze, drugie oraz trzecie miejsce w każdej kategorii w zależności od ilości głosów oczywiście. Jeżeli któreś miejsce zajmuje więcej osób, to wtedy nikt nie zajmuje kolejnego np. murarza wygrali Yoichi i Nibui, to potem 3 miejsce zajęła kolejna za nimi osoba Natsume. Nikt nie ma drugiego miejsca, są dwa pierwsze i trzecie. Maksymalna ilość osób na poszczególnych miejscach przedstawia się następująco:
1. Maksymalnie 3 osoby.
2. Maksymalnie 3 osoby.
3. Maksymalnie 2 osoby.
Powoduje to iż nagrody dostać mogą maksymalnie 4 osoby (1x 1, 1x 2, 2x 3). Mamy także niespodziankę dla każdego głosującego, ale o tym zaraz. Wpierw zasada numer jeden:

Jakiekolwiek nagrody odebrać można tylko jeżeli się głosowało w gali. Jedynie tytuł za pierwsze miejsce jest przyznawany, ale wszystkie PH i Ryo tylko o ile oddało się swoje głosy.
Dodatkowo nagrody za miejsca nie sumują się. Dostajemy tylko za nasze najwyższe miejsce i do tego za oddanie głosów. Czyli jak ktoś zajął pierwsze miejsce i drugie otrzymuje tylko za pierwsze i do tego dodaje nagrodę za głosowanie.
Jeżeli ktoś wygrał dwa tytuły proszę przy odbieraniu nagrody podać, który woli aby widniał pod jego nickiem. Zostaną one rozdane za tydzień.

Nagrody:
Dla każdego co zagłosował należy się po 10PH i 100Ryo
1. 30PH i 400 Ryo
2. 20PH i 250 Ryo
3. 10PH i 100 Ryo
Aby odebrać nagrody trzeba napisać posta odbieram i do niego dać link w rozliczeniach.

A teraz po trochę za długim wstępie (trochę nowości itd.) oto wyniki!

Tytuł Miss Lata
1. Ichirou
2. Harumi, Nikusui i Reika

Tytuł Mistera Lata
1. Ichirou,
2. Natsume
3. Shigeru

Tytuł Forumowego Noł Lajfa
1. Ayato
2. Hikari i Shinji

Tytuł Łamagi Lata
1. Narubi

Letni Podrywacz
1. Yoichi
2. Harumi
3. Ichirou

Mocarz
1. Murai
2. Natsume
3. Shigeru

Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku
1. Nikusui

Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku
1. Ichirou
2. Hikari i Natsume

Tytuł Dobrego Duszka Forum
1. Hikari
2. Mei
3. Nikusui

Pisarz Lata
1. Natsume
2. Yoichi, Yuusha i Ichirou

Najlepsza sygnatura/avatar
1. Kazumi (właściwie to Shiroe)
2. Nibui
3. Shigeru

Hardkor Maruda
1. Hakai
2. Shigeru
3. Reika

Nieogar
1. Narubi i Hakai,
3. Jiro

Najlepszy Game Master
1. Natsume
2. Hikari

Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci
1. Ayato
2. Seiki

Złoty Leniwiec
1. Ayato
2. Natsume

Złoty Pracuś
1. Murai
2. Hikari

Śmieszek
1. Yoichi
2. Natsume

Zmartwychwstały
1. Mei
2. Kazumi, Hakai i Kyuoshi

Murarz
1. Yoichi i Nibui
3.Natsume

A tutaj jak wyglądały głosy.
1. Tytuł Miss Lata - 8x Ichirou, 2x Harumi, 2x Nikusui, 2x Reika, 1x Kazumi, 1x Mei, 1x Yuuhi

2. Tytuł Mistera Lata - 5x Ichirou, 4x Natsume, 3x Shigeru, 1x Shinji, 1x Nibui, 1x Hikari, 1x Arashi, 1x Yoichi,

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa -12x Ayato, 4x Hikari, 4x Shinji, 1x Murai, 1x Ichirou

4. Tytuł Łamagi Lata - 11x Narubi, 1x Hakai, 1x Harumi, 1x Hikari, 1x Tsukune, 1x Musaru, 1x Mei

5. Letni Podrywacz - 7x Yoichi, 6x Harumi, 3x Ichirou, 2x Hikari, 1x Shinji

6. Mocarz - 8x Murai, 7x Natsume, 3x Shigeru, 1x Yuusha, 1x Inoue

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - 6x Nikusui, 2x Kazumi, 2x Reika, 2x Yuuhi, 2x Harumi, 1x Mei, 1x Inoue, 1x Narubi

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - 5x Ichirou, 3x Hikari, 3x Natsume, 2x Yuusha, 2x Yoshimitsu, 1x Shigeru, 1x Yoichi, 1x Toshio

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - 5x Hikari, 4x Mei, 3x Nikusui, 2x Reika, 2x Seiki, 1x Kazumi, 1x Ayato, 1x Satoshi, 1x Murai

10. Pisarz Lata - 4x Natsume, 3x Yoichi, 3x Yuusha, 3x Ichirou, 1x Reika, 1x Nibui, 1x Nikusui, 1x Toshio

11. Najlepsza sygnatura/avatar - 6x Kazumi (4xShiroe), 3x Nibui, 2x Shigeru, 1x Seiki, 1x Ryuuhei, 1x Nikusui, 1x Yoichi, 1x Harumi, 1x Hikari (Kan)

12. Hardkor Maruda - 6x Hakai, 5x Shigeru, 3x Reika, 1x Hikari, 1x Nibui, 1x Murai, 1x Nibui

13. Nieogar - 5x Narubi, 5x Hakai, 2x Jiro, 1x Murai, 1x Takechi, 1x Reika

14. Najlepszy Game Master - 8x Natsume, 2x Hikari, 1x Inoue, 1x Kazumi, 1x Yoichi, 1x Yoshimitsu, 1x Ichirou, 1x Marusa, 1x Murai, 1x Kin'yu

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - 4x Ayato, 3x Seiki, 2x Yato, 2x Yoshimitsu, 2x Inoue, 1x Shinji, 1x Han, 1x Hakai, 1x Ichirou, 1x Murai

16. Złoty Leniwiec - 4x Ayato, 3x Natsume, 1x Mei, 1x Nibui, 1x Murai, 1x Mei, 1x Yoshimitsu, 1x Reika

17. Złoty Pracuś - 9x Murai, 2x Hikari, 1x Seiki, 1x Shinji, 1x Natsume

18. Śmieszek - 5x Yoichi, 3x Natsume, 2x Seiki, 2x Shinji, 2x Murai, 1x Hikari, 1x Gyo, 1x Yuuhi, 1x Ayato, 1x Nibui

19. Zmartwychwstały - 6x Mei, 2x Kazumi, 2x Hakai, 2x Kyuoshi, 1x Han, 1x Shirokaze, 1x Gyo, 1x Hikari, 1x Ryūji

20. Murarz - 7x Yoichi, 7x Nibui, 2x Natsume, 1x Yuusha, 1x Satoshi, 1x Reika, 1x Hikari
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

biore
0 x
Narubi

Post autor: Narubi »

Za Nieogara się nigdy nie uważałem. Zateo odbieram tytuł Łamagi Letniej i wszystkie profity. Łamaga Letnia brzmi spoko :3.
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Cóż... pewnie pozostanę przy GMie xD
Biere moje hajsy i punkty.
0 x
Yujiro

Post autor: Yujiro »

Odbieram o/
0 x
Saito

Post autor: Saito »

Legalne czy nie, biere kappa
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Dzięki wielkie za oddane na mnie głosy i buziole dla Kana, który ogarnął całą zabawę :*

Odbieram w takim razie nagrodę za głosowanie 10PH i 100Ryo i za tytuł Vice Miss 20PH i 250 Ryo ;)
0 x
Yoichi

Post autor: Yoichi »

No, nastała ta smutna chwila, że to zapewne ostatni raz kiedy zdobywam tytuł Podrywacza. Ekhem, chciałbym podziękować wszystkim za oddane głosy. Wciąż będę podrywaczem, ale niestety tylko jak Reika nie widzi. ^ ^" No i przynajmniej w tym sezonie PODERWAŁEM kogoś, a nie tylko podrywałem. Niech ostatni raz ten tytuł będzie przy mnie - niech on widnieje pod profilem.
Co do Śmieszka - tutaj twardo trzymam swoje miejsce i nadal będę się starał wnosić na ten czat trochę skrajnego i gimnazjalnego humoru, kiedy niektórzy biorą rozgrywkę zbyt poważnie. <3
Murarz... ekhem, może i systematycznością znacznie wygrywam z Nibuiem, ale cholernik pisał ostatnio dłuższe posty niż ja. Przekraczał chyba znacznie 2 tysiące słów na post. Należy mu się. PJONA NIBUI <333 Kiedyś trzeba pójść na wspólną fabułę kappa

No, odbieram co moje. Dzięki ludziska!
0 x
Shinji

Post autor: Shinji »

W takim razie odbieram moje pehacze i hajsiwo. Za głosowanie 10PH, 100Ryo oraz 20PH, 250 Ryo za Vice Noł Lajfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

biere za głosowanie
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Oj, oj, tylu głosów się nie spodziewałem. Jesteście kochani. <3
Przykro mi drogie panie, ale niestety Miss może być tylko jedna. No i Mister w sumie też.
A męski charakterek i głosy w pisarzu jeszcze bardziej cieszą. ♥♥♥
Nagrodę rzecz jasna odbieram.
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Raikuro Uchiha i 4 gości