Do 3 raz sztuka
Moderator: Souei
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Re: Do 3 raz sztuka
Znaczy na starcie to mój błąd, wiem że chodzi o sam żywioł a nie technikę.
Czyli tak właściwie to po użyciu równocześnie tych żywiołów mają one szanse wzmocnienia ?
Katon, Fuuton
Fuuton, Suiton
Raiton, Suiton
Bo chodziło mi o coś takiego że lalka ma 2 miotacze blisko siebie i równocześnie walnie takim połączeniem Katon i Futon to by było że 2 elementy o sile B, razem dadzą coś o sile A.
No a na marginesie czyli właściwie Futonem mogę z miotacza wystrzelić go w formie takiego podmuchu co tnie drzewa ? Chodzi mi o coś typu tych technik tnących wiatrowych.
No i jeżeli nie muszę mieć do tego żadnej techniki tylko mogę tak na ,,spątanie" walnąć takim połączeniem bez problemu to temat można zamknąć.
Czyli tak właściwie to po użyciu równocześnie tych żywiołów mają one szanse wzmocnienia ?
Katon, Fuuton
Fuuton, Suiton
Raiton, Suiton
Bo chodziło mi o coś takiego że lalka ma 2 miotacze blisko siebie i równocześnie walnie takim połączeniem Katon i Futon to by było że 2 elementy o sile B, razem dadzą coś o sile A.
No a na marginesie czyli właściwie Futonem mogę z miotacza wystrzelić go w formie takiego podmuchu co tnie drzewa ? Chodzi mi o coś typu tych technik tnących wiatrowych.
No i jeżeli nie muszę mieć do tego żadnej techniki tylko mogę tak na ,,spątanie" walnąć takim połączeniem bez problemu to temat można zamknąć.
0 x
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
W takim razie zamykam temat w ciągu 24h.
Katon, Fuuton
Fuuton, Suiton
Raiton, Suiton
Tylko Katon i Fuuton, bo te dwa bezpośrednio się combią. Woda nie wzmacnia pioruna, tylko ulatwia jego rozprzestrzenianie się. Dodatkowo w grę wchodzą też techniki jako takie, a miotacze używają jedynie żywiołów.
No i pewnie by się dało wystrzeliwać w formie podmuchu. Ale zżerałby dość dużo ładunków. Co, na technicznego ci wyglądam? kappa
Katon, Fuuton
Fuuton, Suiton
Raiton, Suiton
Tylko Katon i Fuuton, bo te dwa bezpośrednio się combią. Woda nie wzmacnia pioruna, tylko ulatwia jego rozprzestrzenianie się. Dodatkowo w grę wchodzą też techniki jako takie, a miotacze używają jedynie żywiołów.
No i pewnie by się dało wystrzeliwać w formie podmuchu. Ale zżerałby dość dużo ładunków. Co, na technicznego ci wyglądam? kappa
0 x
No dobra to można zamknąć xD Tylko powiedz mi ile się zużywa ładunków na w tym miotaczu xD
0 x
Myślę, że twoje pytanie może zostać omówione ns czacie, osobnym temacie czy na gg u admina. Tymczasem wywalam temacik bo robię porządeczki :3
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość