To ja się będę wypowiadał po kolei:
1. A niby czemu ma być jakiś przekaźnik? Ava, ty masz na randze B OP Katon na 20 metrów i to bez pieczęci, więc czemu ja nie miałbym mieć takiej możliwości przy własnej technice? Istnieją techniki nie wymagające składania pieczęci, więc dlaczego nie chcecie przepuścić takiej WT? Bo to rak? Phi. Większość obecnych technik rangi A-S to są cholerne chore raki, które nigdy by nie przeszły jako WT. Takie Edo Tensei chociażby. Gdyby go nie było to czy gracze mogliby go sobie stworzyć jako WT? Nie, bo to rak. Przepraszam bardzo. To jest chore, że nawet mimo iż podniosłem rangę techniki (bo to A) to i tak traktuje się tą technikę jakby była co najwyżej C. Ja rozumiem. Balans i te sprawy. Ale ... TECHNIKA RANGI D JEST SŁABSZA OD TECHNIKI RANGI C, TECHNIKA TANGI C JEST SŁABSZA OD TECHNIKI RANGI B, TECHNIKA RANGI B JEST SŁABSZA OD TECHNIKI RANGI A, A TECHNIRA RANGI A JEST SŁABSZA OD TECHNIKI RANGI S. TECHNIKA RANGI S JEST NAJSILNIEJSZA. Przynajmniej tak to w teorii wygląda, bo jak robię WT to przy technice rangi B dostaję nerfy, przy technice rangi A dostaję większe nerfy, a przy technice rangi S kolosalne nerfy i wychodzi na to, że WT RANGI S = WT RANGI A = WT RANGI B = WT RANGI C = WT RANGI D = WT RANGI E. Przez wasze cholerne nerfy technika, która powinna być z założenia najsilniejsza zostaje sprowadzona do poziomu gówna podobnie jak większość słabszych technik i z nimi zrównana. Jeśli macie mi nerfić tą technikę, to ja chcę, żeby to była technika rangi C, oczywiście ze zmianą kosztów chakry.
2. Wzorowałem się na technikach Kenjutsu. Są dwie takie, które wymagają odpowiedniej siły i szybkości czy czegoś (w Taijutsu też są takie techniki). Innymi słowy. Nie masz odpowiedniej Psychiki? Nie użyjesz techniki. Ja zamierzam i tak wbić Psychikę na pułap powyżej 100, więc mi to wsio ryba, ale przynajmniej Sharinganowcy jak mi ją skopiują to nie będą mogli używać. Poza tym, dodatkowe wymaganie, które muszę spełnić, by móc używać tej techniki jest czymś w rodzaju autonerfu.
3. Zasięg wzrokowy jest jedną z najprostszych rzeczy do uzyskania. Poza tym, chciałbym Ci przypomnieć, że są techniki Genjutsu, które pozwalają unieruchomić przeciwnika tak, że ten nie będzie mógł używać Kai i to są techniki rangi B. Tutaj też Kai nie użyjesz. Wpadniesz w technikę? Jesteś martwy. Tyle. Na te techniki też nie ma kontry i jedyną kontrą jest wysoka Konsekwencja.
4. Proszę Cię. Sharingan może wytworzyć dowolne genjutsu. Może stworzyć iluzję, która wytwarza zameczek z piasku. To znaczy, że ja nie mogę zrobić WT, które także wytwarza zameczek z piasku? Albo inny przykład. Jedyną znaną mi techniką torturującą jest Tsukiyomi. To znaczy, że nie mogę stworzyć WT, które będzie torturowało wroga? Poza tym, zgodnie z punktem 2, mogę stworzyć WT, która będzie podobna i fabularnie uzasadniona. Innymi słowy, wystarczy, że ktoś mi pokaże jak wykreować zmieniony upływ czasu i już będę mógł zrobić taki efekt. Ale zostawmy ten punkt, bo to mnie gówno obchodzi i gówno boli.
5. Nie robię takiej techniki z jednego powodu. Bo jest zwyczajnie za mocna i zero frajdy w graniu takim czymś. W ogóle to bardziej S niż A. I tutaj dochodzimy do tego co mówiłem w punkcie 1. Powtórzę jeszcze raz. Każdą WT, bez względu na rangę, sprowadzacie do poziomu gówna. Nie macie stopniowania. Każda WT jest tak samo silna jak inne. Dajcie mi do przeczytania 100 WT i ja każdą z nich sklasyfikuję albo jako D albo jako B.
6. W "realu" nie przestają działać. W świecie iluzji nie działa nic co jest oparte o kontrolę chakry.
7. Walka między mną a gościem wrzuconym w technikę? Przepraszam Cię bardzo, aż chciałoby się rzec "czy jesteś taki głupi czy tylko takiego udajesz?". Ale niech będzie. Wytłumaczę Ci. WALKA NIE ODBYWA SIĘ MIĘDZY MNĄ A GOŚCIEM WRZUCONYM W TECHNIKĘ. WALKA ODBYWA SIĘ MIĘDZY MÓZGIEM OFIARY (MÓZG PRZYJMUJE JEGO WYGLĄD) A MOIM ILUZYJNYM KLONEM! Teraz wszystko jasne? Ja wystawiam do walki klona. Jak klon przegra to klon znika. Nie ma to wpływu na moją osobę. Ja kreuję wizję swojej osoby w mózgu mojego rywala, ale w moim mózgu nic złego się nie dzieje. Po prostu jestem sparaliżowany, żebym nie mógł zabić przeciwników w realu przed zakończeniem działania tej techniki. Klon jest iluzją, a iluzje nie odczuwają zmęczenia i dlatego klon też nie będzie go odczuwał.
A teraz te rzeczy, które muszą być zaimplementowane:
1. Genjutsu to coś 1vs1? Że co kur*a? W spisie genjutsu jest co najmniej 6 technik, które działają na wiele osób jednocześnie ... i to nie są nawet techniki rangi A-S (no dobra, jedna jest A) tylko rangi D-B.
2. NIE MA OPCJI. Jeśli bez tego się nie obejdzie, to usuńcie tą WT, bo ja nie będę się męczył i na darmo odpisywał na te nadchodzące Tsunami Hejtu.