KABUUUUM COMEBAAAAACK!!!!!!!!
Moderator: Souei
Re: KABUUUUM COMEBAAAAACK!!!!!!!!
Dobra nie mam czasu by kłócić się o aspekty tak jednorazowego jutsu. Dwie pieczętki dla pana ayato. To jak klapcepty?
0 x
Nawet jakbyś tam teraz dodał wybuch atomowy to za nazwy pieczęci masz mojego klapcepta xD
0 x
Dobra. Zrobione. Z moich obliczeń wynika, że powinienem już uzbierać więc , I
proszę zostawić swojego klapcepta w tym miejscu i znikam sprzed oczu :P , .. \/
proszę zostawić swojego klapcepta w tym miejscu i znikam sprzed oczu :P , .. \/
0 x
24 minęło jakieś 4 temu. Więc za te kilkanaście jak zobaczycie mojego posta. O cześć najwyraźniej jesteś pierwszy skoro to czytasz. No to kolego przeżuć mi ok? Ośmiecham się do ciebie z przeszłości. Właśnie teraz przed komputerem. No uśmiech poszedł. Ja tam lece pisać treneng na przód itd więc jak możesz to. No. Przez to że na chatboxsie nie można prosić żeby ktoś ogarnął coś to teraz nawet głupio mi pisać tutaj byś przeżucił. Widzisz tak nie moze być. No tak nie może być. Skandal. XD dobra zmiatam pisać pierdyliard postów. No. A na końcu za przeczytanie całego tego wszystkiego xD masz prezenta. A prezentem jest tajemnica. A tajemnicą jest. dobra bez zbędnego przedłużania chciałem tylko powiedzieć, że moją tajemnicą jest... Kiedyś byłem modem WT. Tajemne nie?
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości