Przepraszam wszystkich innych modów i adminów, za to że musieli razić sobie oczy powyższym wyrazem wybuchu moich emocji xd
Rak #1
Moderator: Souei
Re: Rak #1
Kobiety... Nie rozumiesz iż w Naruto A/M i SW, istniały, istnieją i będą istnieć teraźniejsze i nowe genjutsu, oparte na dźwięku?! Nie masz ŻADNYCH, ale to ŻADNYCH argumentów, że takie techniki nie mają prawa bytu, wręcz przeciwnie, mają prawo, genjutsu może być rzucone nawet poprzez kunai, na który się ktoś popatrzy, nawet poprzez charknięcie, klaśnięcie, czy powiedzenie "stój", już mi nerwy puszczają, jak widzę kogoś, kto nie ma uargumentowanego tego co pisze, a po 10 razie, nadal upiera się "Bo tak!"...
Przepraszam wszystkich innych modów i adminów, za to że musieli razić sobie oczy powyższym wyrazem wybuchu moich emocji xd
0 x
Od początku mówiłem że to nie jest zasięg 100 metrów, tylko maksymalny, że np jakbym miał lunetę i umiał gwizdać na palcach kappa, a tak na serio to się wzięły te 100 metrów z tego, że wcześniej nie musiałem widzieć celu, tylko gwizdnąć, a Avarice napomknął o tym iż niektórzy umieją bardzo głośno gwizdać, co jest zresztą prawdą, sam mam kumpla, który gwiżdże na tyle że go z drugiego końca centrum miasteczka słyszę (około 300-400m what ever). Czyli po prostu zasięgiem jest widoczność i gwizd, a te 100 metrów to takie hmm ograniczenie, żeby były cyferki? xd
0 x
Mi w sumie obojętnie czy klony będą się odnawiać, czy nie, bo sojusznik raczej by go specjalnie nie uderzał xd W sumie nawet lepiej dla mnie jeżeli się odnawiają. Ehh wszyscy czepiają się tego zasięgu, jako że nie chcę większych kosztów, to wybieram opcję 50m i przenoście mi już tą technikę, bo mam dość dyskutowania nad tak prostym genjutsu xD (ciekawe co będzie z genjutsu rangi S, może tak z 500 postów w dyskusji xD)
0 x
Ranga w genjutsu, nie ma wiele do zasięgu, robię to na D, ponieważ jest ona na podstawie Kasumi Jusha no Jutsu, jedyne co się zmienia, to zasięg i wymagania do rzucenia jutsu, za to traci funkcje bojowe i ilość klonów. Moimi płatkami, jest gwizdnięcie, a wzrok, to już po to, by nie rzucić przypadkiem na kogoś, na kogo rzucić tego genjutsu nie chcę, a samo gwizdnięcie, o ile się potrafi w miarę gwizdać, to może być całkiem głośne. Ja nie wiem ludzie, dlaczego Wy się czepiacie tak tych cyfr, mogę zmienić po prostu na zasięg widzenia i gwizdnięcia (zresztą taki miałem zamiar na początku), ale wtedy byłoby to nieco więcej, na otwartej przestrzeni, niż te 50m (na które i tak się zgodziłem, zmniejszając max zasięg o 1/2, a miałem oferty na 75m), a jako że moja postać i tak nie umie aż tak gwizdać, to raczej zasięg na jakim będę to używał, to około 10-15m, może jak się mocniej uda to będzie te 30, dodać do tego budynki i różne przeszkody terenowe, to raczej na te 50 i tak nigdy nie użyję zresztą jest to MAX zasięg, a nie minimalny...
0 x
Ehhhh... oke, niech będzie te 20 metrów... A więc do przeniesienia? Skoro miałem już akcepty na 100 ;d
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości