Dunno, nie wiem o jakich rakach mówisz, chodzi Ci o te z shurikenjutsu? Przyznam, że dopiero teraz tam zajrzałem, bo niezbyt interesowały mnie techniki, gdzie wpierw chyba raczej musisz kupić senbony, a nie je tworzyć samemu. Mniejsza. Również przyznaje, że nie przejrzałem wszystkich klanów żywiołowych w poszukiwaniu podobnych technik, tylko zerkłem ledwie do paru (tak, jestem leniwy). ...Również mniejsza.
Przyjdę może od razu do liczby - może słabo to zaznaczyłem. Ta wartość jest mocno... randomowa? Jak mówiłem, nie wiedziałem jak to ugryźć, bo jak próbowałem się posiłkować jakimiś podobnymi technikami to niezbyt mi one pomogły. Albo zwyczajnie jestem ślepy, tak też mogło być. W każdym razie wyszedłem z założenie, że walne za dużo (tak, tak, czaje, BARDZO ZA DUŻO), niż za mało i po prostu zostanie to znerfione. Ot, tyle.
To tak, patrząc na twoją propozycję to jednak spasuje. Jeśli wytwarzałbym tylko 10 senbonów i one nie dość, że miałyby zasięg rzutu i również taką samą szybkość oraz że leciałyby tylko od frontu, to łatwiej przygotować je sobie wcześniej i rzucić zwyczajnie. Wyjdzie praktycznie na to samo. No, pomijając multum pieczęci. Byłoby to w sumie okej, gdyby szybkość i zasięg były większe, tak myślę. Czy się mylę?
A jak by to wyglądało na randze B? Jak wyglądałby koszty i o ile by się zwiększył zasięg oraz szybkość Waszym okiem? Bo ranga A kompletnie mnie nie interesuje.