Wiosenna gala zimowa!
Re: Wiosenna gala zimowa!
1. Tytuł Miss Wiosny -
Czemu nie mogę wpisać siebie, przecież to oczywiste, że na to zasługuje! A tak naprawdę głosuje na Dum dum dum Amayę.
2. Tytuł Mistera Wiosny - Ojej, ciężki wybór. Wszystkich kocham po trochu, więc niech będzie Ichirou. W końcu, jest moim Kenem <3
3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Zdecydowanie Kamirczak. Powód? Prześladuje mnie tą wieczną obecnością! Nawet Ari tyle nie siedzi, a mu dałabym 2 miejsce!
4. Tytuł Łamagi Wiosny - Ekhem, to miejsce dla Reiji'ego. No kochanie, ale tych bełtów Ci nie odpuszczę <3 Masz mój głos *.*
5. Wiosenny Podrywacz - Ryu, bo aż jest do przesady. *rzyga tęczą*
6. Mocarz - Murarz, bo przeżył starcie z Yoshim i wygrał kappa
7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Znowu ja! Dobra, nie to nie. -.- Kaori, podoba mi się koncepcja ślepej postaci, tak starającej się ukryć swoją wadę, a może nawet zaletę? Um, czekam na dalsze jej losy!
8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Tutaj się nie wpiszę, ot co! Ale za to dam Ichirou ♥ To za tą zmianę w jego osobowości <3
9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Kan, zdecydowanie zasługuje na to miano. Dużo robi, udziela pomocy tym, którzy potrzebują *-*
10. Darth Vader - Kamiru, to co zrobił sam na evencie z bossem. Yuki stronk!
11. Najlepsza sygnatura/avatar - Bez dwóch zdań Hana. Za tą sygnaturę <3
12. Hardkor Maruda - Murai o/ Bo mi marudzi w pozytywny sposób!
13. Nieogar - Miał być Ryu, ale ostatecznie Hakaś. Tłumaczenia? Zbędne kappa
14. Najlepszy Game Master - Hmm Kamiru, bo zrobił mi pierwszą misjałkę!
15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Yuusuke. Urocza kałuża ostatnio chwyciła mnie za serce.
16. Złoty Leniwiec - Wybacz, Ni-ni, ale Ari Ari jest niezastąpiony. Stworzył kartę postaci, ale na fabule wciąż go nie ma. kappa
17. Złoty Pracuś - Hmmm, Hana! Za nową grafikę! ;3
18. Śmieszek -Yoichi , na czacie zawsze jest weselej, gdy się pojawia.
19. Zmartwychwstały - Kuroi Kuma. Dziadzio się pojawił i już zgarnie nagrodę :/
0 x
1. Tytuł Miss Wiosny - Miałem tutaj dać Ichirou, ale że mi teraz nie wypada to niech będzie Kaede.
2. Tytuł Mistera Wiosny - Z panem się na razie wstrzymam.
3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Wybrałbym siebie, ale nie mogę. Siedzę tu prawie cały czas i zdecydowanie pasuje tutaj Nikusui. W pracy czy nie, na sb jest dosyć często.
4. Tytuł Łamagi Wiosny - Nie kojarzę nikogo na to miejsce, wiec się wstrzymam od głosu.
5. Wiosenny Podrywacz - Niby Ryu się klei do każdej dziewczyny, ale Ichirou będzie lepszym wyborem.
6. Mocarz - Yoshimitsu.
7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Jakby moja wiedza nie była ograniczona do jednej fabuły i sb to może bym kogoś wybrał.
8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Sytuacja taka jak wyżej.
9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Kan, żeby miał nadzieję, że ma szansę jeszcze coś wygrać.
10. Darth Vader - Yoshimitsu.
11. Najlepsza sygnatura/avatar - Dusza amatora grafiki podpowiada mi że Hana, a ja się z nią zdecydowanie zgadzam
12. Hardkor Maruda - Tej kategorii nie powinno być. Przecież tutaj nie ma nic innego od miłości.
13. Nieogar - Nikogo
14. Najlepszy Game Master - Też nikogo
15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - I tutaj również nikogo
16. Złoty Leniwiec - Z tego co wiem to Arinori się obija z misją, więc niech będzie.
17. Złoty Pracuś - Reworki Muraia?
18. Śmieszek - Jakoś nikt wybitnie się tutaj nie wyróżnia.
19. Zmartwychwstały - A ktoś umarł?
2. Tytuł Mistera Wiosny - Z panem się na razie wstrzymam.
3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Wybrałbym siebie, ale nie mogę. Siedzę tu prawie cały czas i zdecydowanie pasuje tutaj Nikusui. W pracy czy nie, na sb jest dosyć często.
4. Tytuł Łamagi Wiosny - Nie kojarzę nikogo na to miejsce, wiec się wstrzymam od głosu.
5. Wiosenny Podrywacz - Niby Ryu się klei do każdej dziewczyny, ale Ichirou będzie lepszym wyborem.
6. Mocarz - Yoshimitsu.
7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Jakby moja wiedza nie była ograniczona do jednej fabuły i sb to może bym kogoś wybrał.
8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Sytuacja taka jak wyżej.
9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Kan, żeby miał nadzieję, że ma szansę jeszcze coś wygrać.
10. Darth Vader - Yoshimitsu.
11. Najlepsza sygnatura/avatar - Dusza amatora grafiki podpowiada mi że Hana, a ja się z nią zdecydowanie zgadzam
12. Hardkor Maruda - Tej kategorii nie powinno być. Przecież tutaj nie ma nic innego od miłości.
13. Nieogar - Nikogo
14. Najlepszy Game Master - Też nikogo
15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - I tutaj również nikogo
16. Złoty Leniwiec - Z tego co wiem to Arinori się obija z misją, więc niech będzie.
17. Złoty Pracuś - Reworki Muraia?
18. Śmieszek - Jakoś nikt wybitnie się tutaj nie wyróżnia.
19. Zmartwychwstały - A ktoś umarł?
0 x
Tak tak wiem wiem, wszyscy czekają na tą chwilę, a oto i ona nadchodzi! Uwaga uwaga przedstawiam wam wyniki gali! A więc zaczynamy!
A więc tak tutaj poniżej macie w spojlerze podliczone głosy, kto dostał ile punktów w każdej kategorii. W przypadku dwóch głosów na jedną osobę w danej kategorii oba zostały liczone.
Oprócz rang przydzielamy również po 25 PH i 500 ryo każdemu, kto wygrał chociaż w jednej kategorii. Wygrana się nie kulumulu (kumuluje). W celu jej odebrania proszę napisać w tym temacie, a także zezwalam na komentowanie gali kappa
1. Tytuł Miss Wiosny – 7x Nikusui, 4x Inoue, 4x Amaya, 3x Mei, 3x Kaede, 2x Reika, 2x Ichirou 1x Kaori
2. Tytuł Mistera Wiosny – 10x Ichirou, 4x Natsume, 3x Yoichi, 2x Shigeru, 1x Ryu, 1x Arinori, 1x Hikari, 1x Kamiru
3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa – 8x Kamiru, 5x Hikari, 3x Reika, 3x Arinori, 2x Nikusui,1x Yoshimitsu, 1x Ichirou, 1x Nikusui
4. Tytuł Łamagi Wiosny – 4x Reiji, 4x Ryu, 3x Mei, 2x Yoshimitsu, 2x Tsukune, 1x Hakai, 1x Gin, 1x Inoue, 1x Yukiko
5. Wiosenny Podrywacz – 8x Yoichi, 7x Ichirou, 3x Ryu, 1x Nikusui, 1x Gin, 1x Hikari
6. Mocarz – 9x Kamiru, 6x Yoshimitsu, , 5x Natsume, 2x Inoue, 1x Shigeru, 1x Reika, 1x Murai
7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku – 7x Inoue, 4x Reika, 3x Kaori, 2x Hitomi, 2x Mei, 2x Nikusui, 1x Ningyo, 1x Kaede, 1x Kira
8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku – 4x Ichirou, 3x Natsume, 3x Yuusuke, 3x Yoichi, 2x Yoshimitsu, 1x Toshio, 1x Kamiru, 1x Kenji, 1x Nao
9. Tytuł Dobrego Duszka Forum – 9x Hikari, 7x Mei, 4x Nikusui, 2x Reika, 1x Ichirou, 1x Arinori, 1x Murai
10. Darth Vader – 10x Yoshimitsu, 8x Kamiru, 2x Nao, 1x Inoue, 1x Ichirou
11. Najlepsza sygnatura/avatar – 6x Shigeru, 4x Inoue, 3x Amaya, 3x Nikusui, 2x Shusei, 2x Kamiru, 2x Reika, 2x Tamiko, 2x Kira, 1x Kaede, 1x Natsume, 1x Ningyo, 1x Yuusuke, 1x Kenzai, 1x Kaori, 1x Hitomi, 1x Kan(Hikari)
12. Hardkor Maruda – 6x Hakai, 4x Arinori, 3x Ryu, 1x Yukiko, 1x Ichirou, 1x Mitsu, 1x Senshizu, 1x Kuroi Kuma, 1x Shigeru, 1x Shusei, 1x Reika, 1x Murai
13. Nieogar – 10x Ryu, 4x Hakai, 1x Arinori, 1x Ichirou, 1x Mei
14. Najlepszy Game Master – 7x Natsume, 6x Kamiru, 4x Murai, 1x Ichirou, 1x Mei, 1x Toshio
15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci – 5x Inoue, 3x Nao, 2x Hakai, 2x Yuusuke, 2x Yoshimitsu, 1x Ningyo, 1x Tsukune, 1x Iseim, 1x Kira, 1x Murai
16. Złoty Leniwiec – 8x Arinori, 3x Ryu, 2x Ichiro, 2x Natsume, 2x Ningyo, 1x Hikari, 1x Kirito, 1x Modowie WT
17. Złoty Pracuś – 7x Kamiru, 6x Hikari, 4x Murai, 3x Amaya, 3x Natsume, 1x Kari, 1x Yoshimitsu, 1x Venus
18. Śmieszek – 12x Yoichi, 3x Arinori, 1x Shigeru, 1x Ryu, 1x Ichirou, 1x Yoshimitsu, 1x Motaro
19. Zmartwychwstały – 9x Kuroi Kuma, 2x Ryu, 1x Hikari, 1x Kaz, 1x Amaya, 1x Arinori, 1x Hakai
Ostatnią rzeczą jaką mam wam do przekazania, to oczywiście najlepsze teksty. Może być ich więcej niż jeden w danej kategorii, bo było dużo dobrych... Przynajmniej dla mnie... Niektóre pozostały puste, ponieważ no... Nie było zabawnych komentarzy.
2. Tytuł Mistera Wiosny – 10x Ichirou, 4x Natsume, 3x Yoichi, 2x Shigeru, 1x Ryu, 1x Arinori, 1x Hikari, 1x Kamiru
3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa – 8x Kamiru, 5x Hikari, 3x Reika, 3x Arinori, 2x Nikusui,1x Yoshimitsu, 1x Ichirou, 1x Nikusui
4. Tytuł Łamagi Wiosny – 4x Reiji, 4x Ryu, 3x Mei, 2x Yoshimitsu, 2x Tsukune, 1x Hakai, 1x Gin, 1x Inoue, 1x Yukiko
5. Wiosenny Podrywacz – 8x Yoichi, 7x Ichirou, 3x Ryu, 1x Nikusui, 1x Gin, 1x Hikari
6. Mocarz – 9x Kamiru, 6x Yoshimitsu, , 5x Natsume, 2x Inoue, 1x Shigeru, 1x Reika, 1x Murai
7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku – 7x Inoue, 4x Reika, 3x Kaori, 2x Hitomi, 2x Mei, 2x Nikusui, 1x Ningyo, 1x Kaede, 1x Kira
8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku – 4x Ichirou, 3x Natsume, 3x Yuusuke, 3x Yoichi, 2x Yoshimitsu, 1x Toshio, 1x Kamiru, 1x Kenji, 1x Nao
9. Tytuł Dobrego Duszka Forum – 9x Hikari, 7x Mei, 4x Nikusui, 2x Reika, 1x Ichirou, 1x Arinori, 1x Murai
10. Darth Vader – 10x Yoshimitsu, 8x Kamiru, 2x Nao, 1x Inoue, 1x Ichirou
11. Najlepsza sygnatura/avatar – 6x Shigeru, 4x Inoue, 3x Amaya, 3x Nikusui, 2x Shusei, 2x Kamiru, 2x Reika, 2x Tamiko, 2x Kira, 1x Kaede, 1x Natsume, 1x Ningyo, 1x Yuusuke, 1x Kenzai, 1x Kaori, 1x Hitomi, 1x Kan(Hikari)
12. Hardkor Maruda – 6x Hakai, 4x Arinori, 3x Ryu, 1x Yukiko, 1x Ichirou, 1x Mitsu, 1x Senshizu, 1x Kuroi Kuma, 1x Shigeru, 1x Shusei, 1x Reika, 1x Murai
13. Nieogar – 10x Ryu, 4x Hakai, 1x Arinori, 1x Ichirou, 1x Mei
14. Najlepszy Game Master – 7x Natsume, 6x Kamiru, 4x Murai, 1x Ichirou, 1x Mei, 1x Toshio
15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci – 5x Inoue, 3x Nao, 2x Hakai, 2x Yuusuke, 2x Yoshimitsu, 1x Ningyo, 1x Tsukune, 1x Iseim, 1x Kira, 1x Murai
16. Złoty Leniwiec – 8x Arinori, 3x Ryu, 2x Ichiro, 2x Natsume, 2x Ningyo, 1x Hikari, 1x Kirito, 1x Modowie WT
17. Złoty Pracuś – 7x Kamiru, 6x Hikari, 4x Murai, 3x Amaya, 3x Natsume, 1x Kari, 1x Yoshimitsu, 1x Venus
18. Śmieszek – 12x Yoichi, 3x Arinori, 1x Shigeru, 1x Ryu, 1x Ichirou, 1x Yoshimitsu, 1x Motaro
19. Zmartwychwstały – 9x Kuroi Kuma, 2x Ryu, 1x Hikari, 1x Kaz, 1x Amaya, 1x Arinori, 1x Hakai
1. Tytuł Miss Wiosny - "Nikusui – głosuję na nią, bo liczę, że jak rozstanie się z chłopakiem, to ja będę jej wybrankiem - tylko musicie Jej szepnąć, że na nią głosowałem..." - Ps Sama zobaczy, ma możliwości 
2. Tytuł Mistera Wiosny - "Ichi - jeśli tytuł pomoże mu zdobyć rękę (albo dwie) liderki przeciwnego klanu, niech ma moje błogosławieństwo. Ostatnie wydarzenia na evencie nie były dla niego łaskawe, ale niech nadal będzie wzorem dla młodych ~"
"Najprawdziwszy maczo, stu procentowy samiec alfa, wzorzec do naśladowania dla tych, którzy zabłądzili w byciu mężczyzną. Ryu! xD"
3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - "Kamirczak. Bez kitu. Kiedy nie wejdę na forum, to on jest zalogowany. A jak go nie ma to na chwilę. I ciągle coś grzebie. A to pomysł, a to reworki, a to misje. Forum 1:0 Życie."
"Venus/Nikusui. Rano wchodzę, spamuje. Po południu wchodzę, spamuje. Wieczorem wchodzę... a tu nie ma. Ziemia się zatrzęsła, meteoryt zaczął lecieć na naszą planetę, a mur zaczął się rozpadać. To był znak, że koniec świata jest blisko.
"
"Bez głębszego penetrowania... myśli, swoich myśli, oczywiście! Bezkonkurencyjnie wyląduje tu Kamiru. Co wchodzę, to jest. I to nie tak, że jest, ale go nie ma! On jest i gada, no."
4. Tytuł Łamagi Wiosny - "Yoshimitsu po raz kolejny. Jak można spróbować zaatakować swojego lidera jak głupi i narazić życie swoje i Inuś? Niewybaczalne!"
5. Wiosenny Podrywacz - " Hmmm... jeżeli ktoś kogoś podrywał, to tytuł powinien być "podrywaczka". Nikusui i jej próby poruszenia drewnianego serca Shigeru. I pewnego pnącza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
"Yoichi (Przystojniak z zestawem małego gwałciciela - ratuj się kto może!)"
"Yoichi, rozmowy o narkotykowej herbatce i jedynym dildo na forum? Żadna kobieta nie może czuć się bezpieczna!"
6. Mocarz - "hmmmm. W sumie nie obserwowałem, ale myślę, że jakbym zobaczył Kamiru w ciemnej uliczce to zwróciłbym tyłem obiad z przed tygodnia.
"
7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - "Hitomi, bo niby taka potulna i milutka, a jednak potrafi być twarda. A przynajmniej tak głosi jej charakter. No i fajna zabawa skrajnościami. MIEJ MÓJ GŁOS I MOJE DZIECI."
"Inoue – dobra ta jej postać. Łomot spuści niejednemu chłopu, konie z nią kraść można. Jagienka – córka Zycha - to przy niej pikuś. "
"Reika- miłość zaślepia, grzmociłbym jak burza samotne drzewko"
8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - "Agrh, znowu dylematy, dylematy! Chce tu dać Natsume, ale też bardzo podobały mi się posty i zachowanie Yoichiego na evencie. W tamtym sezonie był Natsuś, więc teraz stawiam na moją Jednooką Pomarańczę, bo jest jednak nieco bardziej crejzolek <3"
9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - "Hym, hym, hym... kto jest teraz takim duszkiem? Ciężko stwierdzić kto jest przez wszystkich lubiany. Jednak wydaje mi się, że z Ichirou każdy potrafi się dogadać, bo to równy gość. Lubię typa. I MA FAJNY TYŁEK. ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
"Kan. H@ taki, że jak by to powiedział Food Emperor - "K*rwa, jak marzenie". c:"
"ciężko powiedzieć, na sb każdy przyjazny i gotowy do pomocy (dobra, starczy tej propagandy). Niechaj będzie nim Arinori. Bo why not, sporo go, sporo pisze, większość z sensem... Jeśli mowa o całym forum to wybór jest jeszcze trudniejszy i nie wiem... Kan? stara się pomóc gdzie tylko może, dobry człek, choć alkoholik kappa "
10. Darth Vader - "Kamiru (Wszyscy boją się chodzić na jego misje, bo przypał ginąć na misji rangi C)"
11. Najlepsza sygnatura/avatar - "Męski av - Kenzai - 200% mężczyzny w mężczyźnie, samiec alfa do kwadratu, a z drugiej strony jest Yuu i jego mokre zimno białowłosego dziecka *.*"
12. Hardkor Maruda - "Mitsu, działa zasadą, "jak kobieta nie jęczy w nocy, to zrzędzi za dnia"
"
"Hakai. "Hurr durr Haretsu zniszczone", a później sam nerfi mocniej. XDDDD Golden."
13. Nieogar - "Ichirou! Wraca po tych swoich urlopach do WT i zadaje dziwne pytania o rzeczy, które już dawno były ustalone
"
" Osoba nazywana kiedyś Człowiekiem-Betonem, bezkonkurencyjny kandydat do wygranej tego tytułu i wzór nieogarniętości, Ryu."
"Ryu po prostu Ryu on zawsze w tym wygra taka prawda. To jest idealny przykład kiedy to nie jest przyznawany tytuł dla gracza, tylko gracz jest kwintesencją tego tytułu."
14. Najlepszy Game Master -
15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - "Murai – gość jest zrobiony z nitek, nie czuje nic, wyrywa serca, jest nieśmiertelny, a do tego kręci romans z 9cio letnią dziewczynką... "
"Na pewno nickiem byłby Ban, a postacią niech zostanie Inoue, bo kto innych chciałby być z taką postacią Yoshimitsu? kappa "
16. Złoty Leniwiec -
17. Złoty Pracuś -
18. Śmieszek - "Yoichi. Jak się zjawia, od razu jest beka jak ze Szczytna do Rzeszowa, przez Londyn i NYC."
19. Zmartwychwstały - "Nie wiem, nie wiem... nie wiem kto wrócił, a kto był wcześniej, bo sam miałem przerwę. xD Wróciłem dopiero przed eventem... xD Niech będzie, że Hikari, czyli Kan. Wrócił, zdobył moda, adma, H@ i siedzi. Lel. Co za gość. xD"
Zapomniałbym. Najlepsza kampania wyborcza należy do Ichirou wraz z tym:
2. Tytuł Mistera Wiosny - "Ichi - jeśli tytuł pomoże mu zdobyć rękę (albo dwie) liderki przeciwnego klanu, niech ma moje błogosławieństwo. Ostatnie wydarzenia na evencie nie były dla niego łaskawe, ale niech nadal będzie wzorem dla młodych ~"
"Najprawdziwszy maczo, stu procentowy samiec alfa, wzorzec do naśladowania dla tych, którzy zabłądzili w byciu mężczyzną. Ryu! xD"
3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - "Kamirczak. Bez kitu. Kiedy nie wejdę na forum, to on jest zalogowany. A jak go nie ma to na chwilę. I ciągle coś grzebie. A to pomysł, a to reworki, a to misje. Forum 1:0 Życie."
"Venus/Nikusui. Rano wchodzę, spamuje. Po południu wchodzę, spamuje. Wieczorem wchodzę... a tu nie ma. Ziemia się zatrzęsła, meteoryt zaczął lecieć na naszą planetę, a mur zaczął się rozpadać. To był znak, że koniec świata jest blisko.

"Bez głębszego penetrowania... myśli, swoich myśli, oczywiście! Bezkonkurencyjnie wyląduje tu Kamiru. Co wchodzę, to jest. I to nie tak, że jest, ale go nie ma! On jest i gada, no."
4. Tytuł Łamagi Wiosny - "Yoshimitsu po raz kolejny. Jak można spróbować zaatakować swojego lidera jak głupi i narazić życie swoje i Inuś? Niewybaczalne!"
5. Wiosenny Podrywacz - " Hmmm... jeżeli ktoś kogoś podrywał, to tytuł powinien być "podrywaczka". Nikusui i jej próby poruszenia drewnianego serca Shigeru. I pewnego pnącza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
"Yoichi (Przystojniak z zestawem małego gwałciciela - ratuj się kto może!)"
"Yoichi, rozmowy o narkotykowej herbatce i jedynym dildo na forum? Żadna kobieta nie może czuć się bezpieczna!"
6. Mocarz - "hmmmm. W sumie nie obserwowałem, ale myślę, że jakbym zobaczył Kamiru w ciemnej uliczce to zwróciłbym tyłem obiad z przed tygodnia.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - "Hitomi, bo niby taka potulna i milutka, a jednak potrafi być twarda. A przynajmniej tak głosi jej charakter. No i fajna zabawa skrajnościami. MIEJ MÓJ GŁOS I MOJE DZIECI."
"Inoue – dobra ta jej postać. Łomot spuści niejednemu chłopu, konie z nią kraść można. Jagienka – córka Zycha - to przy niej pikuś. "
"Reika- miłość zaślepia, grzmociłbym jak burza samotne drzewko"
8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - "Agrh, znowu dylematy, dylematy! Chce tu dać Natsume, ale też bardzo podobały mi się posty i zachowanie Yoichiego na evencie. W tamtym sezonie był Natsuś, więc teraz stawiam na moją Jednooką Pomarańczę, bo jest jednak nieco bardziej crejzolek <3"
9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - "Hym, hym, hym... kto jest teraz takim duszkiem? Ciężko stwierdzić kto jest przez wszystkich lubiany. Jednak wydaje mi się, że z Ichirou każdy potrafi się dogadać, bo to równy gość. Lubię typa. I MA FAJNY TYŁEK. ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
"Kan. H@ taki, że jak by to powiedział Food Emperor - "K*rwa, jak marzenie". c:"
"ciężko powiedzieć, na sb każdy przyjazny i gotowy do pomocy (dobra, starczy tej propagandy). Niechaj będzie nim Arinori. Bo why not, sporo go, sporo pisze, większość z sensem... Jeśli mowa o całym forum to wybór jest jeszcze trudniejszy i nie wiem... Kan? stara się pomóc gdzie tylko może, dobry człek, choć alkoholik kappa "
10. Darth Vader - "Kamiru (Wszyscy boją się chodzić na jego misje, bo przypał ginąć na misji rangi C)"
11. Najlepsza sygnatura/avatar - "Męski av - Kenzai - 200% mężczyzny w mężczyźnie, samiec alfa do kwadratu, a z drugiej strony jest Yuu i jego mokre zimno białowłosego dziecka *.*"
12. Hardkor Maruda - "Mitsu, działa zasadą, "jak kobieta nie jęczy w nocy, to zrzędzi za dnia"

"Hakai. "Hurr durr Haretsu zniszczone", a później sam nerfi mocniej. XDDDD Golden."
13. Nieogar - "Ichirou! Wraca po tych swoich urlopach do WT i zadaje dziwne pytania o rzeczy, które już dawno były ustalone

" Osoba nazywana kiedyś Człowiekiem-Betonem, bezkonkurencyjny kandydat do wygranej tego tytułu i wzór nieogarniętości, Ryu."
"Ryu po prostu Ryu on zawsze w tym wygra taka prawda. To jest idealny przykład kiedy to nie jest przyznawany tytuł dla gracza, tylko gracz jest kwintesencją tego tytułu."
14. Najlepszy Game Master -
15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - "Murai – gość jest zrobiony z nitek, nie czuje nic, wyrywa serca, jest nieśmiertelny, a do tego kręci romans z 9cio letnią dziewczynką... "
"Na pewno nickiem byłby Ban, a postacią niech zostanie Inoue, bo kto innych chciałby być z taką postacią Yoshimitsu? kappa "
16. Złoty Leniwiec -
17. Złoty Pracuś -
18. Śmieszek - "Yoichi. Jak się zjawia, od razu jest beka jak ze Szczytna do Rzeszowa, przez Londyn i NYC."
19. Zmartwychwstały - "Nie wiem, nie wiem... nie wiem kto wrócił, a kto był wcześniej, bo sam miałem przerwę. xD Wróciłem dopiero przed eventem... xD Niech będzie, że Hikari, czyli Kan. Wrócił, zdobył moda, adma, H@ i siedzi. Lel. Co za gość. xD"

0 x
- Nikusui
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
- Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=283
- Multikonta: Sayuri
Odbieram tytuł miss i zapewniam, że będę walczyć o pokój i miłość na forum <3
Shigeru, widzisz jak walczę o Twoją miłość, o Twe pnącze <3
:D:D
Odbieram mały upominek i dziękuję. Tulam wszystkich na forum <3
Shigeru, widzisz jak walczę o Twoją miłość, o Twe pnącze <3

Odbieram mały upominek i dziękuję. Tulam wszystkich na forum <3
0 x

"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
- Natsume Yuki
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 31
- Ranga: Nukenin S
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=199
- GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
- Multikonta: Iwan zza Miedzy
Biere hajsy i PH. Ale pod swoim kontem gracza zachowuję Leniwą Bułę. Nikt mi nie odbierze w pełni mojej godności kappa
I dzięki za głosy, niezależnie od dziedziny. Jednak miło zobaczyć, że zgarnąłem tytuł po pierwszej misji prowadzonej na forum, ale za to z pompą <3
I dzięki za głosy, niezależnie od dziedziny. Jednak miło zobaczyć, że zgarnąłem tytuł po pierwszej misji prowadzonej na forum, ale za to z pompą <3
0 x
Emm... W sumie nie wiem czemu wygrałem ten tytuł, ale zawsze to darmowy hajs i PH. Dziena. 

0 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Czytając niektóre teksty zdarzyło mi się uśmiechnąć. Przy innych dostawałem ataku głupawki xDD
Odbieram swoje (tyle tytułów się zmieści? kappa ) i powodzenia w następnej gali
Pozostałym zwycięzcom również gratuluję
Odbieram swoje (tyle tytułów się zmieści? kappa ) i powodzenia w następnej gali
Pozostałym zwycięzcom również gratuluję

0 x
Odbieram hajs i PH - opłaca się wygłupiać na czacie bo normalnie jak wiecie, jestem człowiekiem poważnym, ogarniętym, niełamagowatym i ogólnie taki Samiec Alfa...
Ehhh... kogo ja oszukuję ;d Dzięki za głosy!
Ehhh... kogo ja oszukuję ;d Dzięki za głosy!
0 x
Oh oh, dziękuję za głosy <3 Nie sądziłam że moja postać jest tak...nienormalna hahaha. Ale zrobię z niej jeszcze większego szajbusa! Nie zawiedziecie się kappa
Gratuluję też pozostałym. Buziaki dla nich :3
Gratuluję też pozostałym. Buziaki dla nich :3
0 x
Mrrr, dwa najlepsze tytuły dla mnie. <3 Ahhh, wiedziałem, że jestem urodzonym Śmieszkiem. Heheshky. Odbieram co moje i postaram się nadal, aby wszystkie panienki i panowie na czacie byli moi, a każdy uśmiechał się, gdy ujrzy kolejne moje durne teksty. <33333
0 x
- Hikari
- Martwa postać
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1307&p=12435
Dziękuję za tytuł <który o dziwo obroniłem, nawet za pierwszym razem się go nie spodziewałem> i wszystkim głosującym. Jest to miła i przyjemna zabawa mam nadzieję, że dla wszystkich i niektóre teksty jak i nie tylko one przyniosły nam uśmiech na twarzach, bo o to właśnie chodzi. Jestem tutaj, aby wspierać ludzi, podpowiadać, pomagać, rozwijać forum, które da jego użytkownikom radość i szczęście 

0 x
Cause i'm the real fire.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości