Wiosenna gala zimowa!

Kaori

Re: Wiosenna gala zimowa!

Post autor: Kaori »

1. Tytuł Miss Wiosny - Reika. Niezależnie od tego, ile razy zmieniała avki, każdy mi się podobał. Pewnie mam dziwny gust.

2. Tytuł Mistera Wiosny - Kamiru. Ten. Avatar. Niszczy. Wow. #no_homo

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Arinori. Niezależnie o której porze wejdę to go widzę.

4. Tytuł Łamagi Wiosny - Yoshimitsu. Każdy atak na evencie zakończony poobijaniem.

5. Wiosenny Podrywacz - Yoichi. Kupił mój głos swoimi seksownymi literkami.

6. Mocarz - Inoue. Chyba nie trzeba tłumaczyć.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Kira. Lolitka z zawiłym charakterem, o.

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Yoichi. Znakomicie odegrany event. Po prostu.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Nikusui. Bo dała mi nagrodę pocieszenia jak po czasie się skapnąłem, że był dzień mężczyzny. I jest miła na czacie, o.

10. Darth Vader - Ichirou. Killer "pieprzonych Kaguyów" na evencie.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Hana. Geez, jakie to jest śliczne.

12. Hardkor Maruda - Arinori. Jakoś tak ostatnio mam wrażenie, że często narzeka, oczywiście nie w negatywnym sensie.

13. Nieogar - brak głosu.

14. Najlepszy Game Master - brak głosu.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Kira. To samo co przy kategorii #7.

16. Złoty Leniwiec - brak głosu.

17. Złoty Pracuś - Kamiru. Jako moderator chyba najwięcej zmian wprowadza, chociaż ostatnio mało siedzę na forum i mogę się mylić.

18. Śmieszek - Yoichi. Bardzo pozytywna osoba. ^^

19. Zmartwychwstały - brak głosu.
0 x
Nao

Post autor: Nao »

1. Tytuł Miss Wiosny - Inoue - bardzo klimatyczne avatary, do tego autorskie. 10/10 Nie mówiąc już o pozytywnej energii na sb. <papużki> XD

2. Tytuł Mistera Wiosny - Oj za tą sygnę, którą wstawił Ichi. Niech mu będzie kappa

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Kan - doceniam adminów, którzy są prawie zawsze gdy spojrzę na sb ^^

4. Tytuł Łamagi Wiosny -

5. Wiosenny Podrywacz - Yoichi, rozmowy o narkotykowej herbatce i jedynym dildo na forum? Żadna kobieta nie może czuć się bezpieczna!

6. Mocarz - Yoshimitsu - czytałem event. Trzeba mieć jaja ze stali żeby zaatakować lidera. Szanuje to, a mimo że prawie stracił postać, przynajmniej zrobił coś więcej niż kulturalne gadanie i morze dyplomacji. Tak trzymać antymurzanie! <3

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku -

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku -

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Venus - przez te kilka dni nie widziałem żeby była dla kogoś niemiła, tłumaczyła wszystko na co znała odpowiedź i służyła pomocą.

10. Darth Vader - Yoshimitsu - myślę, że już dałem znać o swoim stanowisku co do jego postaci.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Shigeru - najlepsza sygna Senju jaką kiedykolwiek widziałem.

12. Hardkor Maruda - Arinori - troszkę się wzburzył, gdy okazało się, że zwinąłem mu postać do artów sprzed nosa XD

13. Nieogar -

14. Najlepszy Game Master -

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci -

16. Złoty Leniwiec -

17. Złoty Pracuś - Chciałbym dać to duetowi Exo i Kami. Reworki regularne, najlepsze w całej Nibylandii <3

18. Śmieszek - Chyba najlepiej się czyta teksty Yoichiego :3

19. Zmartwychwstały -
0 x
Kaede

Post autor: Kaede »

1. Tytuł Miss Wiosny - Ichirou, a jeżeli nie można to ewentualnie Mei.

2. Tytuł Mistera Wiosny - Natsume~... *wyciera ślinkę*

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Hikari?

4. Tytuł Łamagi Wiosny - Ehm... Ryu?

5. Wiosenny Podrywacz - Ichirou.

6. Mocarz - Inoue, bo cycki mają moc.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Inoue, bo nie poznałam na fabule nikogo innego xD

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Yoshimotsu, ponieważ to samo co powyżej.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Mei.

10. Darth Vader - Kamiru?

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Shusei, bo niedawno zmienił avka i przez to edit @-@.

12. Hardkor Maruda - Arinori.

13. Nieogar - Arinori.

14. Najlepszy Game Master - Mei, mój pierwszy i jedyny MG xD

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Yoshimitsu

16. Złoty Leniwiec - Natsume~...

17. Złoty Pracuś - Yoshimitsu?

18. Śmieszek - Ryu?

19. Zmartwychwstały - Arinori.
0 x
Shigeru

Post autor: Shigeru »

1. Tytuł Miss Wiosny - Nikusui

2. Tytuł Mistera Wiosny - Ichirou

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Kan

4. Tytuł Łamagi Wiosny - brak

5. Wiosenny Podrywacz - Ryu

6. Mocarz - Natsume

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Reika

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Yuusuke

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Kan

10. Darth Vader - Yoshimitsu

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Kamiru

12. Hardkor Maruda - Hakai

13. Nieogar - brak

14. Najlepszy Game Master - Natsu

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Ningyo..Tsukune...Yoshimitsu

16. Złoty Leniwiec - pozycję Jiro przebił Arinori

17. Złoty Pracuś - Kan

18. Śmieszek - Ichirou

19. Zmartwychwstały - Kuroi Kuma
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Ukryty tekst
Dziękuję za uwagę, kochajmy się <3
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Okami

Post autor: Okami »

Najlepszy Game Master - Kamiru - Pierwsza misja C, było fajnie tylko zginąłem
Najlepsza sygnatura- Reika - po prostu mi się podoba
0 x
Ryūji

Post autor: Ryūji »

1. Tytuł Miss Wiosny - Reika bo jest zawsze wesoła jak wiosna, przynajmniej do mnie;p

2. Tytuł Mistera Wiosny - Ichirou no co tu dużo gadać mister jak malowany

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Kamiru ponad 1500 postów? Przez całe życie tyle nie napisałem;p

6. Mocarz - Natsume

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Inoue

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - Ichirou

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Shigeru

12. Hardkor Maruda - Ryu

13. Nieogar - Hakkai

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Inoue

17. Złoty Pracuś - Kamiru

19. Zmartwychwstały - Kuroi Kuma
0 x
Kari

Post autor: Kari »

1. Tytuł Miss Wiosny -

2. Tytuł Mistera Wiosny Yoichi, sam nie wiem dlaczego ;)

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa Zagłosowałbym na siebie, ale nie można kappa

4. Tytuł Łamagi Wiosny Yukiko, grr... zostawił nas samych z organizacją, a bez niego mamy póki co małe szanse

5. Wiosenny Podrywacz -

6. Mocarz yyy... Yoshi. Dlaczego? Bo chcę mieć w miarę nienaruszoną psychikę <yinyang>

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku -

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum -

10. Darth Vader -

11. Najlepsza sygnatura/avatar Z jakiegoś powodu urzekł mnie właśnie avatar Kana. Szczególnie ten nowy, ale stary też był niezły <brawo>

12. Hardkor Maruda -

13. Nieogar Ichirou! Wraca po tych swoich urlopach do WT i zadaje dziwne pytania o rzeczy, które już dawno były ustalone >.<

14. Najlepszy Game Master -

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci Moim zdaniem Hakai. Te jego dziwne wybuchy (w sensie dosłownym jak i przenośnym) oraz słyszenie głosów (?!) tworzy specyficzną mieszankę. Wybuchową.

16. Złoty Leniwiec Ichiro! (Nie, nie Ichirou, Ichiro) Najpierw odpisywał co pół tygodnia, teraz już w ogóle nie odpisuje, ale wciąż mam nadzieję...

17. Złoty Pracuś Dałbym siebie, ale nie można kappa

18. Śmieszek Hue, hue... Yoshi... daje bardzo śmieszne komentarze w niektórych technikach w WT...

19. Zmartwychwstały -
0 x
Setsu

Post autor: Setsu »

9. Reika - bo *tula*. Nie da się jej nie lubić
18. Arinori - jego ciągłe komentarze i riposty rozbawiają mnie do łez ilekroć przeglądam archiwum xd
0 x
Heiji

Post autor: Heiji »

Tytuł Miss Wiosny- Ja? xDD/ps. żartuje :)
Tytuł Mistera Wiosny- nie mam zielonego pojęcia, ale z osób które tutaj napisały to 'Shigeru' ma całkiem fajny avek xDD/jak się zachowuje na chacie to nie wiem...
Tytuł Forumowego Noł Lajfa
-nie bywam na chacie xDD
Tytuł Łamagi Wiosennej- nie powiem bo za krótko gram :)
Wiosenny Podrywacz- ~
Mocarz-Wszyscy, prócz świeżo upieczonych graczy takich jak ja xDD :)
Złoty Leniwiec-Za mojej krótkiej kadencji to Ningyo nie dawał/a mi zbyt często postów w misji... : /

Następnym razem postaram oddać swój głos na większą ilość ludzi :)
0 x
Ryu

Post autor: Ryu »

1. Tytuł Miss Wiosny – Nikusui – głosuję na nią, bo liczę, że jak rozstanie się z chłopakiem, to ja będę jej wybrankiem - tylko musicie Jej szepnąć, że na nią głosowałem...

2. Tytuł Mistera Wiosny – Ichirou! Albowiem siłę miłości jest spoko.

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa – Reika – czy się kąpie, czy śpi pod kocem, czy turla się, czy je popcorn,ciastka, cokolwiek – zawsze jest.

4. Tytuł Łamagi Wiosny – Jako, że rzadko śledziłem losy fabularne forum i nie wiem, kto jak bardzo co sknocił... To oddaję swój głos na Meiuś, bo wyczuwam w niej łamagę.

5. Wiosenny Podrywacz – Hikari – to jest mój mistrz. Kto nie wierzy, niech poprosi go o dobry tekst na podryw – nie zawiedzie się.

6. Mocarz – No to postać Jiro – ma Genjutsu a ja (podobnie jak pewnie 95% graczy) leję na statystyki więc zrobiłby mi z mózgu mielonkę.

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku – Inoue – dobra ta jej postać. Łomot spuści niejednemu chłopu, konie z nią kraść można. Jagienka – córka Zycha - to przy niej pikuś.

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku – Kenji (czyli Ichirou) – jeżeli ta postać będzie choćby w połowie tak dobra jak na poprzednim forum, to i tak zdeklasuje wszystkich.

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum – Meiuś – słodkie to to jest, milutkie dla każdego. Taka fajna pianka.

10. Darth Vader – Nao – pochlastał na kawałeczki własną matkę i ojca pedofila (patrz historię). To mi wystarczy by stwierdzić, że dobry z niego dzik.

11. Najlepsza sygnatura/avatar – Tamiko – mimo że rzadko się pojawia, i tak jej avek jest numero uno wśród żeńskich avków.

12. Hardkor Maruda – Nie wiem na kogo głosować, więc głosują na Reikę – niech ma dziewczyna. Pogania z postami ludzi, i ogólnie mam wrażenie że lubi dziamać.

13. Nieogar – zdecydowanie Ryu... nawet jakbym chciał trzymać się zasady "nie głosujemy na siebie" i chciałbym wpisać kogoś innego, to nie ma kogo.

14. Najlepszy Game Master – Kamiru – podobno ładnie kosi na misjach.

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci – Murai – gość jest zrobiony z nitek, nie czuje nic, wyrywa serca, jest nieśmiertelny, a do tego kręci romans z 9cio letnią dziewczynką...

16. Złoty Leniwiec – Skoro nie mogę tu wpisać siebie, to nikt nie dostąpi tego zaszczytu bo gorszego lenia ode mnie nie ma.

17. Złoty Pracuś – niech będzie Kan.

18. Śmieszek – Yoichi.

19. Zmartwychwstały – Pozostawiam puste.
0 x
Yūji

Post autor: Yūji »

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - REIKA !!

6. Mocarz - Jest wiele takich postaci to po prostu wybiorę jedną nie ujmując reszcie- Natsume

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Inuś

10. Darth Vader - Yoshimitsu czy Jiro (który to ten psychol z sharinganem, którego bałem się spotkać na evencie)

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Inuś, praca jej twórczości- doceniam w ch- bardzo

12. Hardkor Maruda - Kari :D

13. Nieogar - na siebie bym zagłosował :D (w razie czego po prostu puste pole tu jest)

16. Złoty Leniwiec - też bym zaglosowal na siebie ;p (w razie czego po prostu puste pole tu jest)

17. Złoty Pracuś - Kan
0 x
Yoshimitsu

Post autor: Yoshimitsu »

1. Tytuł Miss Wiosny Inu, no bo jest najseksowniejsza

2. Tytuł Mistera Wiosny Yoichi - jego głos mówi za siebie haha

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Kan jak nie miał pracy

4. Tytuł Łamagi Wiosny Mei - bo to Mei no...

5. Wiosenny Podrywacz Ichirou - może i mnie będzie kiedyś podrywać :V

6. Mocarz Shigeru - bo ma w luj PH

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku Inu - moja bestie x3

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku Nao - podobny do Yoshiego

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum Nie wiem

10. Darth Vader Nao - może on będzie drugim Yoshim?

11. Najlepsza sygnatura/avatar Inu - bo robi je sama bez internetów głupich

12. Hardkor Maruda Ryu

13. Nieogar Mei

14. Najlepszy Game Master Natsume

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - Nao

16. Złoty Leniwiec - całą trójka modów WT :V

17. Złoty Pracuś Natsume, bo zrobił ten event

18. Śmieszek Motaro - te zdjęcia co wrzuca na SB :V

19. Zmartwychwstały Hakai widziałem ostatnio
0 x
Ren

Post autor: Ren »

1. Tytuł Miss Wiosny - Reika- miłość zaślepia

2. Tytuł Mistera Wiosny - Tsukune- grzmociłbym jak burza samotne drzewko

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - PUSTE ostatnio średnio przebywam na chat'ie

4. Tytuł Łamagi Wiosny - PUSTE średnio obecnie ogarniam kto? co? jak?... z kim? kappa

5. Wiosenny Podrywacz - PUSTE ostatnio średnio przebywam na chat'ie

6. Mocarz - Reika- miłość zaślepia, kobieta ze stali... ideał

7. Tytuł Najlepszego Kobiecego Charakterku - Reika- miłość zaślepia, grzmociłbym jak burza samotne drzewko

8. Tytuł Najlepszego Męskiego Charakterku - PUSTE... preferuje kobiece charaktery, męskich nie czytam kappa

9. Tytuł Dobrego Duszka Forum - Venus- druga miłość xD

10. Darth Vader - Kamiru mroczny cesarz

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Venus- o gustach się nie dyskutuje

12. Hardkor Maruda - PUSTE bo nie wiem

13. Nieogar - PUSTE bo nie wiem

14. Najlepszy Game Master - PUSTE bo nie wiem

15. Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci - PUSTE bo nie ogarniam

16. Złoty Leniwiec - PUSTE bo nie wiem

17. Złoty Pracuś - Venus- z tego co ja widzę

18. Śmieszek - PUSTE bo nie przebywam ostatnio na chat'ie

19. Zmartwychwstały - PUSTE bo nie wiem
0 x
Motaro

Post autor: Motaro »

1. Tytuł Miss Wiosny - Inoue, piersi w avku zrobiły robotę

3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa - Nikusui, osobiście to ją widuję najczęściej :)

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Kamiru, ładne połączenie sygnatury i avka, kwestia gustu :)

14. Najlepszy Game Master - Toshio (co prawda miałem tylko jedną misję, ale był bardzo wyrozumiały i przyjemnie się pisało fabułę :))

17. Złoty Pracuś - Kan, admin którego najczęściej widuję i najlepiej kojarzę, sprawdzał mi KP, widzę, że updatuje i ogarnia tematy, robi wrażenie pracowitego kappa

18. Śmieszek - niestety nie można głosować na siebie kappa Ja mam wybredny humor i odkąd tu jestem nikt jakoś szczególnie mnie nie rozśmieszył, generalnie rzadko widuję kogoś "śmieszkującego", ale każdy rozumie to pojęcie inaczej jak mniemam :)
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości