Dzień Kobiet

Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Dzień Kobiet

Post autor: Vulpie »

Witajcie drogie Panie! Tak tak my panowie administratorzy <przynajmniej większość> i modowie <przynajmniej mniejszość> nie zapomnieliśmy o was w taki dzień! 8 marca jest to dniem, który należy do kobiety i z tego powodu chcielibyśmy dać wam mały chociaż prezent od nas Panów na forum, ale zanim do tego przejdziemy mamy dla was życzenia. Nie kontaktowaliśmy się z każdym przedstawicielem płci męskiej z forum, ale jeżeli nie dołącza się do nich niech napisze tutaj komentarz, myślę, że każdy z nas czyli mężczyzn się do nich podłącza. Życzymy wam dużo szczęścia i miłości, jak najwięcej chwil radości, a jak najmniej smutków. Czy to na forum, czy to w życiu prywatnym, mamy nadzieję, że dobrze się bawicie z nami Panami i jesteście doceniane odpowiednio, za to co robicie każdego dnia, spotkały swoja miłość życia, a jak ją macie to z nią spędzały jak najwięcej czasu i żyły szczęśliwie i dostały od nich jakiś prezent. Poczuły się wyjątkowo! Wszystkiego najlepszego dla was od wszystkich mężczyzn na forum.
„8 marca dzień radosny,
dużo kwiatów, dużo wiosny.
Niech dla Ciebie słońce świeci.
Niech ci czas radośnie leci.”
Jako prezent dla waszych postaci mamy małą niespodziankę. Wszystkie damskie postacie (stop dyskryminacji trapów) dostają na forum: 25 PH, 250 Ryo i pluszowego misia do wyboru, do koloru. Jeszcze raz wszystkiego od nas wszystkich mężczyzn dla was najlepszego! ;)
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Re: Dzień Kobiet

Post autor: Nikusui »

Dziękować, dziękować i jeszcze raz dziękować! Za życzenia przede wszystkim i słodkiego misia. ;)
A ja życzę, żebyście jeszcze z nami jak najdłużej wytrzymali. <3
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Kaede

Post autor: Kaede »

Dziękuję za takie miłe życzonka oraz prezent. Nie spodziewałam się, że grono męskie aż tak się postara. ^-^
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Bardzo dziękuję za pamięć i życzenia :* Nie spodziewałam się, że grono administracyjne pokusi się o takie prezenty i jest to naprawdę miła niespodzianka. Jeśli chodzi o pluszowego misia, to wybieram białego, jak ten z piosenki <3

Co do PH i Ryo, to wnoszę o to jako jedna z kobiet na tym forum, aby Panowie również odebrali taką nagrodę 10 marca, kiedy to wypada Dzień Mężczyzn :)
0 x
Heiji

Post autor: Heiji »

Serdecznie dziękuje za życzenia i ten śliczny prezent
:)
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Inoue

Post autor: Inoue »

Dziękuję :) Aż się micha sama cieszy jak się czyta takie cudeńka. Wszyscy tutaj są najlepszą ekipą jaka mogłaby być <3
Jestem za!
0 x
Mei

Post autor: Mei »

Jako, że jeszcze tu nie odpisałam.. Nie ważne czemu! To chciałabym podziękować za piękną nagrodę w postaci PH, piniondzów i misia (jego kolor będzie ukryty, aż pojawi się u mnie w kp!).
Co do pomysłu dla chłopców to owszem jestem za, ale nie bądźcie okrutni w tych losowaniach <3
0 x
Kaori

Post autor: Kaori »

O wow, pięknie dziękuję.
0 x
Asami

Post autor: Asami »

Za pozwoleniem admina odbieram prezent, ale bez misia. Dziękuje!
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Temat już zamykam i przenoszę do archiwum.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości