- [center][img]http://iv.pl/images/97399235915633538136.jpg[/img][/center]
- Nazwa
- Sasori no shippo
- Dziedzina
- Klanowe, Jugo
- Ranga
- B
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Okolice zakończenia kości ogonowej, sam ogon ma zasięg około 150cm
- Koszt
- E: 35% | D: 30% | C: 20% | B: 15% | A: 10% | S: 5% | S+: 4%
- Dodatkowe Wymaga dziedziny klanowej rangi C/B, percepcja na poziomie przynajmniej 50 umożliwia swobodne "machanie ogonem, od wartości równej 75 możliwe jest bardziej finezyjne użytkowanie kończyny.
- Opis Technika pozwalająca użytkownikowi na modyfikację swego ciała. Umożliwiająca mu wytworzenie dodatkowej kończyny jaką jest ogon. Kończyna ta wzorowana jest na ogonach skorpionów, choć imitacja jest zaskakująco dobra nie posiada jednak najniebezpieczniejszego narzędzia tych istot, jakim są dwa gruczoły jadowe, które u normalnych zwierząt znajdują się na końcu ogona. Kończyna jest w pełni sprawna, można nią machać, jest również w pewny sposób "chwytna", gdyż istnieje możliwość owinięcia, bądź przyczepienia czegoś do kończyny, lub w najprostszy sposób wykorzystać znajdujący się na końcu "chwytak". Choć sama w sobie nie posiada zakończeń nerwowych, tym samym pozbawiona jest zmysłu czucia. Pomimo tego, iż samo użycie techniki wytwarza kończynę i pozwala z niej korzystać jak z własnej do odpowiedniego wykorzystania dodatkowej kończyny potrzebna jest odpowiednia koordynacja, aby przypadkiem nie zrobić krzywdy samemu sobie, jak i nie zaburzyć zmysłu równowagi.
- Link do tematu postaci KLIK!
Sztuczki Okami'ego
Moderator: Souei
Sztuczki Okami'ego
0 x
Re: Sztuczki Okami'ego
Poprawione, liczyłem, że będę oryginalny, ale cóż, więcej błędów nie znalazłem, i proponowałbyś rangę B czy C ?
0 x
Jasne, poczekam na zdanie innych i edytuję w razie czego na rangę B, wydaje mi się, że powinienem dodać długość ogona, ale wolę zapytać o zdanie, w razie czego byłoby to metr albo półtora
0 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
-
- Support
mniej więcej o to mi chodzi, tylko nie wiem kto jest tą drugą osobą, chwytak nie jest potrzebny, ta technika ma być wstępem do bardziej, jednak go dodam, zasięg wstępnie 1,5 metra, co wy na to?
Edit
Dodana długość ogona, chwytak w opisie, jak i grafika,
Edit
Dodana długość ogona, chwytak w opisie, jak i grafika,
0 x
-
- Support
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=320
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości