Lato 396
Wyprawa B
Nobuo
"Zdrajca"
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Kogō
- Widoczny ekwipunek: ...
Samehada
Tanto
Błękitna Zbroja
Długi łuk
Kołczan
Lis
Kruk
... - Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=229047#p229047
- Aktualna postać: Kaito Ishikawa
Re: Okolice lasu
0 x
KLIK - KARMAZYNOWE SZCZYTY - GRA W REGIONIE - KLIK
Samehada / Narrator / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
- Sasame - Zlecenie Specjalne S
- Minari - Fabuła
- Yukari - Zlecenie Specjalne C
- Sayuri - Zlecenie Specjalne C
- Nobuo
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Avek
- Widoczny ekwipunek: Plecak, 2 kabury
- Link do KP: https://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=3 ... 99#p233599
- Multikonta: Emi, Pączuś
Re: Okolice lasu
Po tym wszystkim nie pozostało mi nic innego niż tylko powrócić do domu rodzinnego, na wejściu mogłem dostrzec jak ta głupia rura kłóci się z ojcem. No nic nie pozostało mi zrobić jak ich tylko minąć.
Kiedy byłem już w domu, po prostu po cichu poszedłem do siebie do pokoju i następnie nadrobiłem straty w papierze jaki miałem podczas tej misji wykonując najprosztszą technikę Kami czyli wytworzenie papieru następnie ładnie go poskładałem i włożyłem do plecaka. Dodatkowo nałożyłem pieczęcie na ręce by wzmocnić pieczęć przyzwania oraz odnowiłem pieczęć Kai jaką musiałem podczas misji na siebie zużyć.
Z/T - Dom Nobuo czy jakoś tak
Kiedy byłem już w domu, po prostu po cichu poszedłem do siebie do pokoju i następnie nadrobiłem straty w papierze jaki miałem podczas tej misji wykonując najprosztszą technikę Kami czyli wytworzenie papieru następnie ładnie go poskładałem i włożyłem do plecaka. Dodatkowo nałożyłem pieczęcie na ręce by wzmocnić pieczęć przyzwania oraz odnowiłem pieczęć Kai jaką musiałem podczas misji na siebie zużyć.
Z/T - Dom Nobuo czy jakoś tak
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości