Masz w głowie pomysł, który zrewolucjonizuje rozgrywkę? Nie wiesz komu o nim opowiedzieć? Śmiało więc wykorzystaj ten dział do opublikowania go i umożliwienia innym ocenienia go. Upewnij się tylko wcześniej, czy podobny pomysł nie znajduje się w dziale "Odrzucone"!
I powinieneś wiedzieć, że jako Techniczny nie mogę samemu balansować tej techniki, skoro się nim stałem a posiadam Fuin
I nie ostrzę sobie ząbków, bo nie mam Ninjutsu i nie zamierzam nigdy mieć . A ta opcja mi odpowiada, Misiaku ale wiemy też, jak zajmowałeś się sprawą RnY i nie trzymałeś się zasady "nie tykania swoich posiadanych rzeczy", więc mogłeś o tym nie wiedzieć .
0 x
Chakra Ariiego - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobroduszna Chakra w formie Rzeźnika - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzuChakra w formie Mindy - znudzona, "rozbrykana", skrytaPH Bank WT
Opis Technika za pomocą, której z klatki piersiowej użytkownika wylatują złote łańcuchy z chakry, które poruszając się niebywale szybko i wedle woli mają na celu przebicie się przez ochronę i spętanie celu. Łańcuchy są bardzo wytrzymałe, ale nie jest to ich jedyne zadanie. Po przechwyceniu obiektu lub żywej istoty ta całkowicie traci możliwość używania chakry do momentu uwolnienia się z łańcuchów.
UwagaJest to kinjutsu, możliwe do nauki tylko ze specjalnego, zdobycznego zwoju (wyprawa Rangi S) - na świecie istnieją jedynie 2 sztuki zawierające tę wiedzę.
0 x
Chakra Ariiego - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobroduszna Chakra w formie Rzeźnika - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzuChakra w formie Mindy - znudzona, "rozbrykana", skrytaPH Bank WT